Produse fara parabeni

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

ralucaspm, spune-mi te rog despre ce crema e vorba ?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladybird32 spune:

produsele vichi, au alte "bombe" chiar adaca nu au aluminiu.
la fel ca si sebamed din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaDance spune:

Gama Viva Natura are produse in proportie de aprox 98% naturale. Demachiantul e chiar bun, la fel si crema hidratanta, iar pretul e mult mai accesibil decat Apicalin - care stiu ca usnt bune, dar si scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Pentru par, corp si alte cele am descoperit de gurant produsele naturala APIVITA, o firma greceasca, am incercat samponul si balsamul Propoline, foarte okay! Nu ingrasa parul (poti stai si 5 zile nespalat pe cap - desi nu recomand) si parul meu chiar nu mai este despicat la varfuri. Se gasesc din pacate doar in farmaciile Sensiblu.

Cosmetice va recomand pe cele de la Natural Paris, au si parfumuri fara alcool, sapunuri, creme si alte cele. Unele produse Yves Roches (nu toate) sunt fara parabeni.

Sper sa va fie de ajutor

29+ cu

-= Love life, live love =-

Blog de neuron insarcinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Eu folosesc roll-on ALVERDE de la magazinul DM
http://www.pinkmelon.de/test/pflege-2/body/deodorant-2/alverde-sensitiv-dry-deobalsam-2.html
http://www.pinkmelon.de/magazin/pflege/uberzeugende-testergebnisse-fur-alverde-naturkosmetik.html
Exista 3 variante: cu aloe vera - miroase sublim, cu galbenele - miroase super si cu sare (varianta pentru barbati) cu un miros discret! Le folosesc de 2 ani si nu le-as schimba cu nimic altceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

eu folosesc: deodorantul Bourjois cel fara aluminiu/parabeni; demachiant+lotiune tonica elmiplant; crema de fata Bubchen, Nivea sau Gerovital; ulei de masline pt corp; sampon Alverde (miroase crancen, imi vine sa vars); acum am cumparat pt copii o pasta de dinti de la Vivanatura si am vazut ca au creme sanpoane etc., vreau sa le studiez, se pare ca-s naturale.

eu folosesc detergentii si produsele Amway, sunt foarte multumita, sa sunt mai bio decat cele din Carfur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

pentru bebe am cumparat un gel de dus fara parabeni de la Bubchen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craoa spune:

eu folosesc hofigal si elmiplant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ladybird, de ce anume ar trebui sa ne ferim la Vichy si Sebamed? Parca n-am vazut parabeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayaSorina spune:

Din ce stiu toate produsele comercializate cu termen mare de garantie contin parabeni. este gresit sa spunem ca o crema, de exemplu cele pe care le gasim in farmacie nu contin parabeni. cremele contin parabenii aprobati de UE, normal in numar restrans si nu pe cei interzisi.
Cred ca produsele care nu contin parabeni sunt cele preparate in farmacie, de exemplu cremele de fata. Eu folosesc crema preparata in farmacie nutritiva antirid cu ulei de argan, macadamia si borago. Fiind in zona Ghencea o iau de farmacia de acolo. Din ce mi-au spus doamenele farmacist care o prepara, crema este facuta la cerere si fara conservanti sau parfum care sa irite fata. au si site http://www.homefarma.ro/
La fel si crema pentru eritem fesier pentru copii este ieftina si buna, fara conservanti si parabeni preparata saptamanal. costa 15 ron in conditiile in care pe un bepanthen dam 38 ron la acelasi gramaj.
Am citit recent si despre produsele Gravier de undeva din Franta care sunt bio. Au sampoane, geluri de dus si par de incredere ca sunt facute la standarde bio. Au si site in limba romana sau daca nu, cel frantuzesc. http://www.labogravier.ro/

Mergi la inceput