Pufii de ian-feb 2010 isi iubesc mamicile ! (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Simply, Mire...
Noroc cu voi...habar nu aveam despre ce nunta regala este vorba, zici ca m-am mutat in pestera...acum am deschis si eu tv-ul, si am vazut despre ce este vorba...
Frumoasa tanara, frumoasa rochia...atat am putut sa vad, ca s-a trezit miss iris, cu chef de scandal... A dormit o ora si trei sferturi...ceva fara precedent pentru primul somn al zilei...poate i-a cazut greu atata somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cu nunta suntem si noi aici pe fundal....nice
de exagerari...no comment!

mire,dece,ruxita...v-am visat azi-noapte....eram in mall la cafea cu copii ce frumos se jucau toti...voi erati niste gazele...iar eu
cred ca am ajuns sa fiu prea obsedata de slabit iubi mi-a tot spus ca : ''iar bagi in tine?'', '' papa ,papa ca numa 9 seara e'', ''asa burticuta ,baga la ghiozdan sa nu lesini cumva''....e mai mistocar el de felul lui, dar mi-a vrut binele....apoi a lasat-o balta. eu eram cu teoria: ''daca ma placi , ma placi asa cum sunt'' si uite asa am ajuns cu 14 kg in plus...horrrorde musai ca de voie buna tre sa slabesc. acum papa si el cu mine salate si healty food.c cica si el vrea sa dea jos 5 kg.

tomaca...esti si vei ramane ptr mine un dex online.asa ca....capul sus! meriti tot ce e mai bun!

fetele cu cartea...daca o gasiti...imi spuneti si mie de unde sa o comand? se gaseste in librarii?

revin

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

cu nunta suntem si noi aici pe fundal....nice
de exagerari...no comment!

tomaca...esti si vei ramane ptr mine un dex online.asa ca....capul sus! meriti tot ce e mai bun!

fetele cu cartea...daca o gasiti...imi spuneti si mie de unde sa o comand? se gaseste in librarii?

revin

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Am sa incerc sa gasesc cartea in librariile de langa mine. Daca nu incerc sa o comand.

Cat despre visat, sincer nu mai stiu exact, dar a scris Xela recent, pentru ca eu stiu ca asa am vazut. Daca nu, inseamna ca am visat. Ma mustra subconstientul ca nu am mai scris.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

am urmarit si eu nunta pana mai devreme un pic...foarte frumoasa mi s-a parut mireasa!!!! foarte frumoasa rochia, eleganta, deloc exagerata.......
simply, 80 000 de lire pe 2 torturi?...bine, sunt o gramada de oameni...dar totusi....mai "ieftina" a fost rochia miresei

legat de dinti, nepotelul lui lorex parca era un vampirash, daca va amintiti, avea caninii superiori iesiti primii, parca....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

iata-ma-s calare pe laptop, fara zmeu, si scriu si eu o telegrama...

La multi ani, Ayanna!
Toate visele sa iti devina realitate!

Multumesc pentru info, Tomaca!

piticii! Abia astept sa bag o tura de poze, mai la noapte!

Mami a lui Florin - Cristian

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/97-bratara-shadow.html" target="_blank">Bratara "Shadow" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate/98-set-zi-insorita.html" target="_blank">Set "Zi insorita"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Deci n-am facut niente azi, am stat cu ochii lipiti de TV. Doamne, ce ma bucur uneori ca am tv in birou.....
altfel ma ofticam ca nu as fi vazut rochia. Iar astia de la euronews au niste comentatori foarte faini, cu un umor britanic f fin, comentarii inteligente, imi place....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Hristos a Inviat!

Am recuperat pe fuga numai capitolul asta

Am vazut si noi nunta azi!
Si un mic smotru.

Ne-am intors pe plaiurile mioritice de miercuri seara dupa o vacanta Horror
Ma si gandeam, sa scriu, sa nu scriu....nu am chef oricum de nimic si sunt.... ]

Am plecat in Atena Sambata, aterizat frumos , ok. Duminica mergem la un loc de joaca ptr o petrecere a unui copil de 3 ani. Jucat, Yannis in extaz, topogane, bile etc

Luni dimineata la 7:00 aveam vaporu ptr insula, pe la 6:00 trebuia sa ne urnim....
Trezit la 3:00 Yannis cu voma in jeturi, facut varza cearseaf, pat, patura, spala repede tot, da drumu la centrala, agita-te sa se usuce tot pana plecam etc..., am zis ei, o fi mancat ceva ce nu i-a priit (a mancat cu pofta niste pateuri cu branza si carne la party). Desi a mai vomitat de 3 ori ne decidem sa plecam....
Pana la 10:30 cand am ajuns pe insula vomitase deja de 16 ori ....

Long story short: au urmat 3-4 zile de voma violenta, diaree si febra mare ptr Yannis

I-a trecut lu Yannis, l-a apucat pe ta-su: febra mare (39) si voma

I-a trecut lu ta-su si m-a apucat pe mine: febra, dureri de carne si oase si o diaree de am facut si eu ce 30 de ori in 2 zile si am slabit 3 kile....am ajuns la 54 de kg de la 57

Bonus: casa noua, mobila transferata dintr-o casa mai veche de o aveam transferata, trebuia tot scos din cutii: vesela, asternuturi, prosoape, mai multa vesela atc, totul de aranjat, spalat etc

Yannis care vomita si caca tot si nu aveam inca masina de spalat, asa ca am spalat la mana paturi, cearseafuri si cam 5 randuri de haine pe zi de mi-am facut mainile varza .

Am mancat paste, cartofi prajiti cu oua ochiuri si alte mancaruri de post (ca deh era saptamana mare) trimise din mila de alte rude de pe insula care stiau prin ce necaz trecem si ca nu prea avem cum sa iesim din casa.

Am vazut marea de la geam...am stat pe o superba insula greceasca si nu am mancat...ce peste nici un solzishor nimic....nu am iesit la cafea, nu am facut nimic...numa spalat voma si cacati si rufe si... cand ne-am facut bine toti am luat avionu si ne-am intors in Ro ca se terminase "vacanta"....ce miel...ce oaua....mancare grea ptr unii care nu mancasera de o saptamana si care dadusera afara din ei tot, tot, tot...

Sunt inca in spumele marii si nesociabila... sorry de varsat necazu....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

ALEXUZZZA, maica, dar a fost nasol rau prin ce ati trecut voi? Si nu ai / ati ajuns la doctor? Exista doctor pe insula? Ce medicamente a luat Yannis?
O...imi pare rau, dar ce ai descris tu acolo e nasol rau. Eu am facut odata asa, laolalta cu parintii mei, de la o apa infestata. Eram la munte si am baut cu totii niste apa dintr-o fantana, cred, de am zis ca ne scurgem cu totul. Eu am dormit 3 zile si 3 nopti, ma trezeam sa vomit si sa merg la toaleta. Si ai mei la fel.
Nu puteam inghiti nimic, nici supa, nimic, nimic, uneori apa.
Cand s-a mai inzdravenit taica-miu, s-a dus la sanepid cu niste analize si se pare ca a fost un fel de meningo-encefalita provocata de un virus.
Imi pare tare rau ca ati trecut prin asta....sper ca v-ati facut bine si, cel mai important, ca Yannis mananca si ca e bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

ALEXUZZZA, maica, dar a fost nasol rau prin ce ati trecut voi? Si nu ai / ati ajuns la doctor? Exista doctor pe insula? Ce medicamente a luat Yannis?
O...imi pare rau, dar ce ai descris tu acolo e nasol rau. Eu am facut odata asa, laolalta cu parintii mei, de la o apa infestata. Eram la munte si am baut cu totii niste apa dintr-o fantana, cred, de am zis ca ne scurgem cu totul. Eu am dormit 3 zile si 3 nopti, ma trezeam sa vomit si sa merg la toaleta. Si ai mei la fel.
Nu puteam inghiti nimic, nici supa, nimic, nimic, uneori apa.
Cand s-a mai inzdravenit taica-miu, s-a dus la sanepid cu niste analize si se pare ca a fost un fel de meningo-encefalita provocata de un virus.
Imi pare tare rau ca ati trecut prin asta....sper ca v-ati facut bine si, cel mai important, ca Yannis mananca si ca e bine.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, macar atata lucru, era spital pe insula, bine un fel policlinica, dar s-au descurcat cu Yannis. Nu aveau pediatru, pediatru e numai privat, am fi gasit, nu-i problema, ne-au dat chiar de la spital niste nr de mobil.
A fost cel mai probabil o entero-viroza contactata de Yannis duminica la locul de joaca unde au fost f multi copii.
A luat supozitor cu metoclopramid care i-a oprit instant voma ptr aproape 24 de ore, apoi cand si-a pierdut ala efectu a inceput iar cu voma, i-am mai bagat repede inca un supozitor si gata s-a terminat voma.
A luat Antitermicele din dotare (Paracetamol si Novocalmin ptr ca vomita si ii puteam baga numa pe fund). Dupa voma si febra au urmat diareile si a luat Hidrasec si Smecta.

Tot timpul a baut niste saruru de rehidratare de la ei care erau f bune la gust si pe care le bea cu placere si alea cred ca l-au salvat de spitalizare ptr ca de cate ori mergeam cu el la spital (in primele 2 zile am fos tin fiecare zi) aia imi ziceau ca daca nu i-ar asculta stomacul care facea bada buba bum bum si daca nu spuneam noi de cate ori vomase si ce facuse, Yannis arata clinic perfect sanatos: limba, culoarea pielii, nivelu de hidratare al pielii etc, toate erau f bine, inclusiv tonusul lui...

I-am dat apoi Lapte fara lactoza ca dupa atata voma facea colici de la laptele lui, Infacol, si crema cu faina de orez sa ii opreasca diareea.

Acum ii dau Multivitamine cu Multiminerale de la Child Life ptr ca a pierdut cam 500g si si-a pierdut si apetitul. (cel putin cat a fost bolnav si inca vro 4-5 zile dupa nu vroia sa manance nimic nimic nimic, cred ca ii era frica saracul, macar bea lapte, dar cu mancarea era certat rau)

Acum e ok, mananca chiar f bine, e vesel, sanatos, voios.

de Yannis

Mergi la inceput

Asa...uitasem sa zic...nu am sunat sa vedem pediatru, ptr ca situatia era relativ sub control, Yannis reactiona bine la medicamente, de la spital ne confirmasera cu nu are nevoie de perfuzii si ca e vorba de un virus si la telefon matusi-mea imi prescrisese tot tratamentul si regimul, nu erau exact aceleasi medicamente in Grecia, dar imi zicea substanta activa la unele si ne-am descurcat. Si gasisem in supermarketuri tot ce-mi sugerase ea: cereale cu orez ptr bebelusi, lapte cu formula speciala ptr colici etc.

de Yannis

Mergi la inceput