Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

corina nu cred ca e prea devreme, dar am si eu o intrebare pentru fetele care fac dublu test:
de ce nu faceti direct triplu test????
mie la ambele sarcini mi-au recomandat doctori direct dublu test ca ai trei boli .....
intreb si eu sa nu va zburliti la mine.........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

mi-e dr mi-a recomandat dry test-ul si la asta ai: sindromul down,identificarea fibrozei chistice si non-sindromul de surditate.

al meu dr nici nu e prea disper asa cu analizele...adica da ce considera el neaparat nevoie. uite mi-e inca nu mi-a dat sa fac analizele uzuale si nici nu mi-a mai dat sa repet torch-ul ca le-am facut anu trecut.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Buna fetelor,

nici mie nu mi-a recomandat sa fac dublu test, doar triplu test.
apoi am mai tot cautat info, plus imi zicea o prietena ca e mai ok sa faci si dublu si triplu test in sensul ca daca apare ceva in neregula la dublu test aflii mai devreme. Eu miercuri (11+6z) am facut eco, dar normala nu morfologica. Bebe era ok, facea tumbe :)
Dar acuma ma intreb si eu.. ar fi trebuit sa fac si dublu test? sau macar eco morfologica de trim 1? O sa intreb si pe doc sa vedem ce mai zice. desi am incredere ca e ok doar cu triplu test.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor.

Corina_s si eu mi-am facut programare pentru morfofetala de trim I si dublu test pe 26 mai cand am exact 11 saptamani si 2 zile. Doctorita mi-a spus sa fac programare in timpul saptamanilor 11-12 asa ca eu cred ca e ok.

Mie mi-a recomandat dublu test si o sa il fac, mai ales ca la mine e si problema de varsta, am 36 ani. Si din ce am mai citit eu pe net am vazut pareri care spun ca e mai relevant dublu test pentru sindromul Down asa ca nu ma risc sa nu fac. Sper din tot sufletul sa fie bun rezultatul.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

mihaela 1975, si eu am 36 de ani...
nu stii la ce imi folosesc aceste teste pentru cazul in care nu sunt de acord sub nici o forma sa renunt la bebe?

8+

Mergi la inceput

mihaela si eu fac cred dublu testul si eco morfofetala. altceva nu mi-a mai dat de facut. a zis ca astea sunt esentiale restul in cazul meu nu...mai ales ca le aveam facute deja

abia astept eco morfo ca am inteles ca e 4d si ca il vezi pe bebe bine,bine...poate cu putin noroc aflam si ce e
de sanatos nu imi fac probleme ca va fii 100%...eu sunt o optimista si asa trb sa fie si bebele meu.

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EVERYTHING11

mihaela 1975, si eu am 36 de ani...
nu stii la ce imi folosesc aceste teste pentru cazul in care nu sunt de acord sub nici o forma sa renunt la bebe?

8+

evrithing nu mai pune si tu raul in fata. zi doamne fereste. uite mama a nascut la 38 de ani si surioara e perfect sanatoasa.
eu te sfatuiesc totusi sa faci toate testele pe care dr ti le recomanda

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Si eu sunt increzatoare ca bebe o sa fie sanatos.

Morfofetala de trim I e 4D? ar fi super. Eu chiar nu ma pricep si nici nu am avut timp sa ma interesez, dar ar fi nemaipomenit ca se vede mai bine si va fi si prima ecografie la care merge si sotul....ca pana acum cu problemele pe care le-am avut am fost in spital la control si el nu a putut intra. Asa ca abia asteapta.

Poate o sa sun la Polisano unde o fac ca sa intreb.

7+

Mergi la inceput

mi-e asa mi-a zis la telefon aia de la clinica....daca nu e o jumulesc
oricum daca nu e 4 e 3 d si ceva frumos tot se vede

abia asteptttttttttttttttttttttt!!!!!!!!! si dupa eco incep sa fac cumparaturi pt vacanta, ca ma indoiesc ca mai incap in pantalonii scurti de anul trecut

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bella daca faci echo tot la Anais este 3D si se vede foarte bine bebe, dar oricum masuratorile le face tot in 2d, dar de vazut pe ecran o sa il vezi bine pe bebe.
la mine a fost 4D cea de la 16 saptamani si am si dvd cu inregistrarea.
va pe toate.fug sa pap cu Bianca...ca pe urma mergem la nani.........ne trage vremea la somnic

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
10+

Mergi la inceput