Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
miereamara spune:
Buna dimineata!
Ruxulic, ma bucur ca ai gasit un medic care sa iti placa si iti tin pumnii sa vina un bebe sanatos cat mai repede!
Noi la primul copil nu am recoltat celule stem, probabilitatea ca acele celule sa fie bolnave (daca doamne fereste copilul are o preconditie genetica )este foarte mare si nu ai facut nici o treaba. Mai degraba poti gasi un donor compatibil intr-o banca mondiala de celule stem. Stiu ca in Romania este la moda acum, personal cred ca sunt bani aruncati pe fereastra, dar asta e opinia noastra influentata mai ales de discutiile cu sotul si alte persoane de la el de la companie (el lucraza la o banca de sange care prelucreaza si celule stem).
Ce vom face la al doilea? vom dona celulele stem din cordonul ombilical gratis bancii de celule stem. Este gratis, trebuie anuntat cu ceva timp inainte si vin ei la spital sa recolteze, probabil ca va fi firma la care lucreaza sotul.
Eu inca nu am luat nici o pastila de greata, vad ca ma lasa, ieri mi-a fost bine toata ziua, de abia seara m-a apucat dar am iesit repede cu Aidan pe afara, apoi am profitat ca s-a uitat un pic la Mickey Mouse club cu taica-su si am tulit-o la piscina, am inotat juma de ora, wow ce bine a fost, era asa o priveliste frumoasa cu un soare la apus si apa calduta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 10+
Beatrice1982 spune:
felicitari pt vestile de la echo!
bella..............eu cred ca faci baiat................
eu am nascut la baia mare la privat, cezariana, 2200 roni....
dar am fost foarte foarte multumita, la euromedica...........si tot acolo voi merge la acelasi dr..........e super ok!!!!!!!
am avut camera mea, cu baie proprie...mancare super ok, toate in recipiente de plastic si le aruncau.......haine pt copil.....tot tot tot
nimic nu mi-am dus, aproape....
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
arleza spune:
BELLA si eu as vrea sa recoltez celule stem dar nu stiu inca la ce companie din asta, dar ma mai interesez.Poate ne dau alte fete ceva sugestii,ca eu as vrea bineinteles sa fie seriosi si nu asa scumpi.
gravi 10 +
madabout2003 spune:
Irina subscriu parerii tale despre celulele steam.
Cand am nascut'o pe Emily era interzis in Franta, dar as vrea sa le conservam in interes public, daca se poate acum...Oricum nu sunt sigura ca s'a aprobat recoltarea aici...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 6+
Ela82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 felicitari pt vestile de la echo! bella..............eu cred ca faci baiat................ eu am nascut la baia mare la privat, cezariana, 2200 roni.... dar am fost foarte foarte multumita, la euromedica...........si tot acolo voi merge la acelasi dr..........e super ok!!!!!!! am avut camera mea, cu baie proprie...mancare super ok, toate in recipiente de plastic si le aruncau.......haine pt copil.....tot tot tot nimic nu mi-am dus, aproape.... Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
Beatrice, 2200 ron? Wow!!!!
Aici factura vine cam 12000 de ron (asta era anul trecut, acum banuiesc ca e mai scump).
Pai la banii astia cu siguranta as naste la privat
Cu ajutorul lui DD sunt 7+
ela's baby
CarlaV spune:
Bella, eu daca nasc la particulari nu ma duc decat la Regina Maria, in 2009 am nascut acolo si a fost super, ce ai aflat nasol de ei?
O alta varianta este ca Irina sa termine proiectul cu sp. Pantelimon, dar va fi tot in sistem privat.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
abramburika spune:
citat din mesajul lui madabout2003 Irina subscriu parerii tale despre celulele steam. Cand am nascut'o pe Emily era interzis in Franta, dar as vrea sa le conservam in interes public, daca se poate acum...Oricum nu sunt sigura ca s'a aprobat recoltarea aici... MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 6+ |
Nici aici nu e voie. Decat donat, dar dupa anumite orare (daca nasti in we nu vin sa preia celulele). Sau sa faci contract cu o societate "straina" (San Marino, Elvetia etc.).
Ciao, ca am uitat sa salut.
ralu - n-am vesti ... suntem bine amandoua.
Azi am fost sa fac analizele de sange (nu pt. boala Silviei, ci analizele obisnuite). EU nu mai termin cu greturile si vomitatul. Parca e din ce in ce mai rau ...
roxana - felicitari pt. samburel!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
dianalaura spune:
Eu la spital de stat nasc. Maternitatea e de fapt un etaj in cadrul Spitalului judetean. Dar cine face cezariana este pus in rezerva cu 2 paturi. Si cu Stefan am fost singura in rezerva, doar ca nu aveam baia proprie. Dar exista si o rezerva cu baie proprie, si daca am norocul sa nu fie ocupata cand ma transfera de la terapie...
Pe mine in spital m-au enervat paturile. Erau asa moi, incat nu te puteai sprijini sa te ridici, era cam nasol. In fine...pana la jumatea lui decembrie mai este.
Ce scoruri sunt prin Bucuresti....eu acum 2 sapt am dat pe eco transvaginala 80 de lei, si fiindca nu s-a vazut nimic, m-a chemat peste o saptamana si mi-a mai facut iar una, de data asta gratuit. Stiu ca 4D e mai scump...dar de exemplu eu ma duc la dr doar la cabinetul ei particular, doar la nastere merg la spital...la ce scoruri sunt prin bucuresti, zau ca nu mi-as fi permis sa raman insarcinata!
Editez ca am uitat mai devreme: Lia, ai apucat sa mergi la eco? Asteptam vesti!
diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui arleza BELLA si eu as vrea sa recoltez celule stem dar nu stiu inca la ce companie din asta, dar ma mai interesez.Poate ne dau alte fete ceva sugestii,ca eu as vrea bineinteles sa fie seriosi si nu asa scumpi. gravi 10 + |
eu deja stiu cu cine recoltez am incredere in ei ca ii cunosc si daca se intampla ceva ii linsez glumeam.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10
samburelul meu
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 felicitari pt vestile de la echo! bella..............eu cred ca faci baiat................ eu am nascut la baia mare la privat, cezariana, 2200 roni.... dar am fost foarte foarte multumita, la euromedica...........si tot acolo voi merge la acelasi dr..........e super ok!!!!!!! am avut camera mea, cu baie proprie...mancare super ok, toate in recipiente de plastic si le aruncau.......haine pt copil.....tot tot tot nimic nu mi-am dus, aproape.... Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
beatrice de ce crezi ca e baiat
a sa va zic fazatare mi-a pus si mie sotu sare in cap, cred ca jum de borcan si eu mare nesi nu am simti si nici nu am facut nimic, nu am dus mana nici la nas nici la gura
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10
samburelul meu