Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata burtoasele mele
bine ai venit aly
mani bine ai revenit, ti-am dus dorul
bella daca tot esti tu prietena buna cu medicul tau, nu-l intrebi daca nu face din intamplare si NVDC? macar asa, in teorie?ca pe mine m-ar tenta filantropia in cazul in care nu iese treaba cu privatul din diverse motive. e singurul spital de stat unde as naste cu inima impacata. si i-as face o vizita daca zice ca se baga
georgia felicitari pt eco si DT.
emily nu te nelinisti, pt nastere naturala la gemeni trebuie sa se alinieze multe, sa fie amandoi cu capul in jos...oricum mai e mult pana acolo. bine ar fi pentru psihicul tau sa nu excluzi niciun fel de nastere. mergi la cursuri prenatale, o sa vezi altfel lucrurile astea
gata, va las ca-s pe fuga.
azi merg si eu la morfofetala si interpretare de DT. in mod uimitor n-am nici morcovi, nici noduri in gat doar emotii legate de sexul lui bebe. pana la 3 jumate eu inca mai sper ca e fata

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata!
Eu la munca...nimic nou...
Lia, sa iti revii repede.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la echo.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

baby, ralu
multumesc frumos! Sa dea Dumnezeu si la voi si la toate gravidutele numai vesti bune!
Eu inca mai sper ca e fetitza ca a zis doar 60% baiat... sa vedem!

Va pupicesc pe toate!

+11
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

neata burtoasele mele
bine ai venit aly
mani bine ai revenit, ti-am dus dorul
bella daca tot esti tu prietena buna cu medicul tau, nu-l intrebi daca nu face din intamplare si NVDC? macar asa, in teorie?ca pe mine m-ar tenta filantropia in cazul in care nu iese treaba cu privatul din diverse motive. e singurul spital de stat unde as naste cu inima impacata. si i-as face o vizita daca zice ca se baga
georgia felicitari pt eco si DT.
emily nu te nelinisti, pt nastere naturala la gemeni trebuie sa se alinieze multe, sa fie amandoi cu capul in jos...oricum mai e mult pana acolo. bine ar fi pentru psihicul tau sa nu excluzi niciun fel de nastere. mergi la cursuri prenatale, o sa vezi altfel lucrurile astea
gata, va las ca-s pe fuga.
azi merg si eu la morfofetala si interpretare de DT. in mod uimitor n-am nici morcovi, nici noduri in gat doar emotii legate de sexul lui bebe. pana la 3 jumate eu inca mai sper ca e fata

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 12+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra

ralu in principiu eu il intreb....da doar sa nu uit ca sunt foarte ametita recunosc.nu vrei tu cel mai bine sa iti dau nr lui de tel? eu oricum la el ajung pe 26 mai cred.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

fetili mi-e dr meu mi-a zis sa nu ma culc pe o ureche cu interpretatea sexului de la 12 sapt ca poate sa nu fie 100% sigur....mi-a zis ca e posibil nici sa nu se vada daca bebe e "rusinos". eu i-am zis ca oricum stau la ecograf pana desface piciorusele, macar orientativ sa stim ce e ca nu ne apucam inca sa ii cumparam nimic...abia din iunie,iulie incep sa iau mobila pe care oricum o cumpar alba asa ca nu prea conteaza sexul

samburelul meu

Mergi la inceput

fetele azi ma duc la medlife sa vad maternitatea, sa vad rezervele sa vb de preturi etc. sper sa fiu incantata mai ales ca 70% pt ei optez.la sanador parca nu imi vine...sunt prea noi

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,

Ralu

Georgia nu fi suparata ca va fi baiat, sanatos sa fie. Asa cum am mai zis si eu am un mare filing ca va fi baiat, sotul zice sa tac, pana nu spune dr. sa nu mai imi dau cu parerea

Emily cam asta este politica la Filantropia, insa daca dr. te intelege, se poate sa-ti puna un diagnostic care sa impuna ceza. Cat am fost in spital cu nasterea l-am cunoscut si eu pe dr.Haiduc, mi s-a parut ca este foarte grijuliu cu pacientele lui. De la odiseea lui Vlad au fost cateva fete care au nascut cu el, natural si cezariana, toate au avut numai cuvinte de lauda. De faza ca Peltecu aproba ceza nu am stiut, insa imi este greu sa cred ca la mine i-a cerut cineva aprobarea la 5-6 dimineata.

Pe cat de mult mi-a placut Filantropia se pare ca nu voi mai naste acolo, sa vedem incotro ma indrept.

Despre mine ce sa zic, cat am fost plecata nu am mai vomitat deloc, numai seara ma incercau greturile. De cand ne-am intors iar greata de dimineata pana seara, nu stiu de ce.

Pupici pe burtici fara exceptii

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

nu va mai faceti atatea griji pentru sexul copilului.
mie la Bianca la 13 saptamani mi-a zis ca e baiat sigur...............si dupa fix o luna mi-a zis ca este 100% fata si asa a ramas .
sorei mele i-a spus ca este fata abia in saptamana 30 atunci a reusit sa o vada cu fata ca se ascundea mereu......
cand va mai creste bebe se va vedea mult mai bine ce este...baiat sau fata.
mie la ultima echo mi-a zis ca s-ar putea sa fie baiat.
am facut o comparatie cu masuratorile lui Bianca din aceeasi saptamana de sarcina si bb2 era mult mai mic si mi-a zis ca baietii sunt mai mici........
sincer si eu mi-as dori sa fie baietel ca o am deja pe Bianca, dar cel mai mult imi doresc sa fie sanatos indiferent ce este.
va pe toate!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

nu va mai faceti atatea griji pentru sexul copilului.
mie la Bianca la 13 saptamani mi-a zis ca e baiat sigur...............si dupa fix o luna mi-a zis ca este 100% fata si asa a ramas .
sorei mele i-a spus ca este fata abia in saptamana 30 atunci a reusit sa o vada cu fata ca se ascundea mereu......
cand va mai creste bebe se va vedea mult mai bine ce este...baiat sau fata.
mie la ultima echo mi-a zis ca s-ar putea sa fie baiat.
am facut o comparatie cu masuratorile lui Bianca din aceeasi saptamana de sarcina si bb2 era mult mai mic si mi-a zis ca baietii sunt mai mici........
sincer si eu mi-as dori sa fie baietel ca o am deja pe Bianca, dar cel mai mult imi doresc sa fie sanatos indiferent ce este.
va pe toate!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mare dreptate ai, sa-i aducem cu bine pe lume si sa fie sanatosi.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

mi-e imi zice toata lumea ca o sa fie baiat acum sa vedem.
sanatos/sanatoasa sa fie

samburelul meu

Mergi la inceput