Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

va multumesc pentru raspunsuri si ca sunteti alaturi de mine,pt ca eu si logodnicu meu inca nu am anuntat lumea din jur ca sunt insarcinata,ca inca nu suntem casatoriti,in agust ii programata nunta,dar bebele a vrut sa vina mai repede,dar eu nu ma supar deloc si nici viitorul sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui aly_k

va multumesc pentru raspunsuri si ca sunteti alaturi de mine,pt ca eu si logodnicu meu inca nu am anuntat lumea din jur ca sunt insarcinata,ca inca nu suntem casatoriti,in agust ii programata nunta,dar bebele a vrut sa vina mai repede,dar eu nu ma supar deloc si nici viitorul sot

Sa ai o sarcina frumoasa si linistita.

Sa scrii repejor 10-12 mesaje sa te putem citi in timp real, acum esti moderata.

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna burtici

ne-am intors si noi de la mare..obositi tare..a fost frumos..dar sunt rupta..ma bag direct in pat
am avut greturi zilele astea..am incercat sa mananc..sper sa fie bebe bine
si..apropo..nu prea mai dorm asa bine noaptea..eu de la 5 sunt treaza..si am mai simtit si cutremurul de azi dimineata

Lia, imi pare rau pt bebe 2, sa dea DD sa fiti bine in continuare si te asteptam pe forum cat de repede

va pe toate si ma bucur ca sunteti bine
mai vb maine..

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata fetelor,

eu tot cu greturi, tot cu vomitat. Tot sper sa se termine mai ales ca ma mai uit la unele dintre voi ca au inceput sa scape. Sarcina are 10 saptamani deci poate ma apropii si eu de mai bine .

Sa aveti o saptamana usoara si fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

eu am nocroc ca nu am vomitat de cand am aflat ca sunt isarcinata,am avut greturi,dar putine si pofte nu am,mananc orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

buna dimineata burtici!

abia acum am reusit sa citesc si eu din urma. imi pare nespus de rau pentru fetele care au pierdut sarcinile Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste durere si sa fiti cat mai repede din nou gravidute! pe toate!

bun venit noilor gravidute! sa aveti sarcini usoare, bb la termen si sanatosi!

eu maine merg la dr. pt morfo trim 1 si am facut si DT (cu toate ca la gemeni se pare ca nu este foarte relevat, ma rog parerile sunt impartite). sincer imi este putin teama, dar mergem cu Dumnezeu inainte.

as avea si eu o intrebare: m-am hotarat sa am si un medic la stat (asta pt cazul in care nasc prematur) si am mers saptamana trecuta la dr. Haiduc de la Filantropia. mi-a placut foarte mult de el, dar atunci cand m-a intrebat cum vreau sa nasc si i-am spus ca as vrea cu cezariana, mi-a spus ca la filantropia nu se poate naste asa decat daca sunt motive serioase , ca altfel, chiar si la sarcina gemelara se naste normal. sincer m-a cam dat peste cap atitudinea lui si nu stiu ce sa fac? cunoasteti cazuri sa fi aceeptat si cezariana la cerere? sincer eu nu vreau deloc sa nasc normal si mi se pare corest sa fie alegerea mea.

bella ziceai ca ai aflat ceva nasol de Regina Maria. poti te rog sa imi dai un PM cu detalii, pt ca daca totul decurge bine cu sarcina, as naste la ei. merci!

Emily 12+

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Buna dimineatza dragelor!
Eu n-am mai avut rabdare si am fost la Sanador sambata pentru eco si Dublu test.
Se pare ca bebe e ok, totul in parametrii normali, translucenta de 1,5, are os nazal deci am scapat de Down ( cei cu Down nu au os nazal).
Astept joi rezultatele la DT.
Oricum o sa mai merg si joi la clinica dr. meu ca el de acolo mi-a cerut eco si DT si mi-e ca nu mi le accepta din alta parte si in plus mai vreau inca o asigurare ca e totul ok.
A... si sunt dezamagita ca mi-a zis ca e baiat 60%... si vreau sa vad daca si joi imi zice la fel.
In rest am niste greturi de numai pot si zici ca sunt umflata cu teava... speram sa-mi treaca dar se pare ca-i mai rau.

Hai va pupicesc!

+11
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Emily, si eu merg tot la Haiduc la Filantropia, este un doctor foarte bun, insa din pacate nu el este cel care impune nastere normala pentru sarcina fara probleme la aceasta maternitate, ci directorul maternitatii, dr Peltecu. Deci la Filantropia intradevar, daca nu sunt probleme, nu se face cezariana la cerere. (Nu stiu insa daca exista si exceptii)

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata burtici frumoase

azi a iesit soarele si pt mine....ieri am zacut toata ziua din cauza unei migrenemi-am vomitat ieri dim si sufletul din mine. abia pe la 5 dupaamiaza ma lasat...groaznic ce sa zic.
a si sa va mai zic ca am simtit si cutremurul de am zis ca imi pocneste capul de frica asta e au trecut

emily ti-le recomand pe dr meu de la filantropia daca vrei. nici el nu e adeptul cezarienelor dar face daca vrei.da-mi pm daca esti int si iti dau nr lui de tel si cum il poti gasi...

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna
am intrat si noi sa vedem ce faceti..ce vesti mai sunt azi..
mult bafta maine emily la echo si sa vii numai cu vesti bune despre pt. bebei !!!!!!!!
corina te asteptam cu detalii despre mini concediu cand iti mai revii din oboseala
georgia felicitarii pentru bebe ca este bine!!!!!!!
eu de azi dimineata tot incerc sa sun la spital pt. ultima analiza care inca nu iesise vineri si sunt ocupat.....
va pe toate!!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput