Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Venim si noi la o cafea si va oferim o felie virtuala de tort si-o sampanie pentru copii la implinirea celor 8 lunite de viata pe planeta albastra! Multumim si pentru urari! De asemenea, uram si noi la multi ani sarbatoritilor!

Nu am fost acasa in week-end, asa ca n-am citit din urma, dar imi voi face temele!
O zi buna va dorim!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
la multe lunite sarbatoritilor 8 luni! wow cw trece timpul
curand vom povesti despre petrecerea de motz

noi ne pregatim de iesit la aer, desi mai am treaba, las rufele abia stranse in patul din dormitor si ies sa ma ozonez
va pupam si va dorim o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La multi ani bebelusi dragi!!!

Pianna, eu din cauza constipatiei (cacareze mici ca de capra) am scos cerealele forever. Ii dau dimineata fructele cu branzica si e mai bine. Nici de la banana nu s econstipa cum se intampla de la cerealele de orez. Am inetles ca cele cu mai multe cereale sunt mai bune pt tranzit, dar nu stiu de la cate luni se dau.

Ana, bravo pt Maia, bravo ca papa bine si imi inchipui ca esti in al noualea cer.

Eveline, am tinut-o pe Miriam fara non stop in weekend si a dormit 10.30-5.30 fara intreruperi. Pt mine e mare lucru! Dar sa vedem cum tercem peste saptamana asta cu ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

La multi ani bebelusi dragi!!!

Pianna, eu din cauza constipatiei (cacareze mici ca de capra) am scos cerealele forever. Ii dau dimineata fructele cu branzica si e mai bine. Nici de la banana nu s econstipa cum se intampla de la cerealele de orez. Am inetles ca cele cu mai multe cereale sunt mai bune pt tranzit, dar nu stiu de la cate luni se dau.

Ana, bravo pt Maia, bravo ca papa bine si imi inchipui ca esti in al noualea cer.

Eveline, am tinut-o pe Miriam fara non stop in weekend si a dormit 10.30-5.30 fara intreruperi. Pt mine e mare lucru! Dar sa vedem cum tercem peste saptamana asta cu ploaie

-------------------------------------------------
proaspata mamica 16.09.2010

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Copilul meu a mancat astazi piure in care am pus o lingurita de mujdei...avea un gust ciudat tot amestecul ala, dar lui i-a placut. pentru prima data l-am vazut sa stea cu gurita deschisa asteptand sa ii dau mancare, ca in rest deschidea(sau il faceam sa deschida) doar asa, cat sa ia cate putin...Oricum, mai mult de 100grame nu a mancat ca ii era somn.
Mucisorii i-au curs ca a robinet, s-au oprit, iar au curs...i-am dat o doza de panadol, ca mi-e frica sa nu se agraveze, si ii voi mai da cate jumatate de doza diseara si maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Cat usturoi pui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Cat usturoi pui?

-------------------------------------------------
proaspata mamica 16.09.2010

cam o lingurita cu care ii dau lui mancare, rasa, in peste 160ml supa groasa/piure. i-am pus mujdei gata facut, dres cu smantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mmmm, ce idee...usturoi nu i-am dat inca, a lins o singura data de pe degetul meu..am sa pun si eu.
V-am zis ca ieri am fost la mama...i-am dat o ceapa verde in mana, mai a ros la ea, asa ceva n-am vazut. La un moment dat i-am luat-o ca se facuse fasii si ma gandeam ca se inneaca si a urlat pana i-am dat-o inapoi :)))...rodea la ea si sugea, tare haios a fost.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

eu nu i-am dat pana acum nici usturoi, nici ceapa, dar i-a dat soacra muraturi , ca sa nu mai pofteasca copilul la noi...

Nico, mami Larisa 15/09/10
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor

La multi ani sarbatoritilor de zi:ADELINA, EMMA, MATEI, ANDREEA si RAISA .

Donna79, la cat mai multe vietati :)sa aiba bb ce sa alerge.

Ana25, ma bucur ca Maia incepe sa pape mai bine si sper sa continue si maine si poimaine.....

Ioanei i-au iesit niste bubite rosii pe corp, initial pe fata apoi pe corp fat/spate si azi vad ca se intind pe membre. Am fost ieri la 2 spitale, iar parerile a 2 medici au fost: rubeola, alergie la mancare. Nu am introdus nimic nou, bubitele sunt deja de 3 zile pe ea, nu are febra, nu varsa, dar am observat o lipsa a poftei de mancare in special la hrana solida, ca at cand ii e fff foame bea lapticul. Ati patit sau auzit de astfel de bubite, o fi rubeola dar fara temperatura?

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput