Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Mari-Mariuk spune:
CAMELUSKA, noi am patit, dar a fost clar alergie. Bubitele s-au retras in jumatate de zi, dar ramasesera ca niste pete mici si rosii pe langa urechi si pe burtica.
ceapa verde i-am dat si eu sa roada, si i-a placut.
doina_1984 spune:
Buna.
Am reusit si eu sa intru pe ziua de azi - pentru ca am stat aproape toata ziua in bucatarie - am pus spanac la congelator, am facut mancare de spanac si am mai mer si pe la cumparaturi. I-am dAT si lui Matei spanac - nu pot sa spun ca i-a placut, dar a mancat vreo 100gr.
I-am dat si suc de morcov, dar inca astept rezultatele la kk ![]()
Am facut si eu un test astazi (ca nu mi-a venit CM deloc de cand am nascut) a iesit negativ. Chiar daca imi mai doresc un bebe, m-am bucurat pentru ca nu stiu daca este inca corpul pregatit, o sa aflu in iunie cand merg la doctor, plus ca eu fac electrostimulare si nu este indicata.
Vreau sa-i dau si eu branzica maine, dar nu stiu decat cantitatile nu si cum se face, VA ROG SA MA AJUTATI 

Ce gust trebuie sa aiba? sa-i spun sotului care o va gusta ca eu nu mananc deloc branza deci nu pot sa gust.
Fetelor, voi v-ati mutat toate pe FB? Ca vreme de stat afara nu este si voi nu vb 
Va provoc la discutii pana citesc eu din urma ![]()
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402
doina_1984 spune:
CAMELUSKA, nu stiu ce sa zic. Eu nu am facut bolile copilariei, cred ca o sa le fac in acelasi timp cu Matei ![]()
Ana, ma bucur mult ca mananca Maia, s-o tineti tot asa si sa-i transmiti ca Matei o place si mai grasuta 

Mariuk, ce bine ca mananca de toate
al meu a devenit cam fitzos - daca ii dau supa clasica o papa, daca introduc ceva nou - gata se stramba.
LA MULTE LUNITZE SARBATORITILO DE AZI SI DE IERI!!! (cred ca am uitat sa zic) 

si multumim pentru tratatie.
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402
ana_25 spune:
Eu ii dau branza dulce,dar o cumpar nu o fac eu!
E f buna si o papa f bine cu banana.
Nu am facut si nici nu o s-o fac eu,eu sunt mai comoda,nah!
E buna si aia cumparata!![]()
Azi la ora 5 a papat jumatate de banana cu branza dulce!
nicopic i-au placut? au vitamina C!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Am uitat sa zic ca branza nu o iau de la magazin,ci de la o tanti de la care ia soacra-mea produse lactate de vreo 10 ani!
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
prima data cand i-am dat branza lui Vlad am facut eu folosind jumatate de litru de lapte si cateva lingurite de zeama de lamaie. a iesit cam 3 lingurite pline. Dar am cumparat si eu branza dulce, foarte buna si a mancat-o. nu mai fac in casa deoarece consider (sa nu dati cu rosii) ca e la fel de buna si cea din piata, plus ca ies mai ieftin cumparand 200g decat sa fac eu. oricum branza cumparata e mai eco decat papucii pe care i-a bagat el in gura in scurtul moment in care nu m-am uitat la el
si decat rotile de la carut cu care s-a jucat mai devreme, ca de nu l-as fi lasat alarma tot blocul...de, are si el mici placeri, nu am ce-i face...si doamne ce dor mi-e de copilarie cand ma jucam in praf si eram sanatoasa tun!!! am crescut, m-am facut mai atenta cu tot ce e in jur si ma trezesc cu cate o bubita, boala, etc...
iazminn spune:
La multi ani si de la noi sarbatoritilor zilei ( si zilelor trecute ca nu am mai intrat pe nett).Noi suntem bine, mananca bine astazi i-am bagat si oulet. De saptamana viitoare incep sa-i fac branza calcica.Cel mai mult ma bucura faptul ca a inceput sa-mi doarma in carucior si asa stam mai mult pe afara.
Si al meu mi-a facut cateva bubite mici si rosii( cateva pe piept si vreo 4-5 pe manuta). Eu cred ca e alergie de la mancare.Noaptea se mai trezeste decat o data sa pape, in rest doarme de la 7 seara la 7 dimineata.Se rostogoleste de pe spate pe burta dar invers nu mai vrea. A inceput sa stea mai mult in fundulet dar nu pot sa spun ca sta f bine, si paseste sustinut de sub brat.
toate mamicile si bebelusii frumosi si isteti
iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#
Iunia82 spune:
Astazi fetita mea (care sta ca o suricata toata ziua, adica in genunchi si cu manutele in aer, manipuland jucarii sau gesticuland) a cazut pe spate din aceasta pozitie ...s-a auzit o bufnitura si s-a lovit cu capul de podea. O tin pe jos pe o pilota, cu izoprene dedesubt. Nu avem covor, doar parchet.
Bineinteles ca a inceput sa planga dar s-a linistit destul de repede dupa ce am luat-o in brate. Vroiam sa va intreb daca vi s-a mai intamplat si daca credeti ca este ceva de care sa ne ingrijoram?
ancamak spune:
si o sa mai cada de n-spe mii de ori. Stai linistita!
Mami Anca cu
Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut
doina_1984 spune:
Iunia82, oofff... ai pipait-o peste tot?
-am sa treaca si sa nu se repete.
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010