Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fete mai sa nu credeti ca facem des din astea cu condusul,insa a fost o super exceptie!ce era sa facem in noaptea de inviere?unde sa dormim cu copiii?la cine sa apelam?am mers cu 50km/h si drumul era goool.Va dati seama ca ne era inima cat un purice ca doar aveam comorile in spate!alta data ne orgaizam altfel cu timpul

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

sunt convinsa ca a fost doar o exceptie!

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

lista e deschisa - pe emailul comun - docs

Matei - luna a 10-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ce m-am distrat de veselia mica de victoras al bumbulinei..bruce willis in miniatura..auzi..
valei si deci imediat se va catara pe patut, din cate il vad!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Radeam azi singura . Va dati seama minim 10 pici intr-o pensiune?! Fiecare cu programul lui, cu orele lui de somn, de masa, de plimbare ... ioi ce nebunie. Unul tipa, altul rade, altul manaca, altul doarme... Sa vedem unde ne vor primi .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna seara!

am pus pozici stiti, linkul e pe mailul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, multumim ca ai facut listuta!

Merg la nani, noapte buna fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am facut alt fisier pe mailul comun, se numeste "intalnire delfinasi finala"- e un excel, am zis ca e mai usor de vizualizat si sumarizat care ce vrea. Oana, e ok? si atunci il stergem pe primul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am vazut si eu pozele cu Matei cel frumos, cu Victoras cel vesel si elegant, cu Vladut dansatorul, elegant si curtea cea frumoasa, Antonia, si nu mai stiu aaa, si pozele lu' Rodi

dar sa stiti ca nu le ratez, chiar daca nu zic nik

noapte buna delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hristos a inviat !

Mai apar si eu sa nu ne uitati de tot ...am trimis poze pe mailul comun...multumim de comentarii la poze

Cu timpul e din ce in ce mai greu...cand era David micut era boierie manca dormea...ei acum sa te tii..in patut nu mai sta deloc..doar pe jos vrea sa patruleze...ziua doarme de 2 ori cate 30-40 min..rar 1 ora

Si mie imi e f greu cu Antonia..e fff incapatanata..numai cum vrea ea..nu ma asculta deloc..trebuie sa-i repet de 10 ori ca sa ma auda...si lista continua am incercat si cu vb buna si cu pedepse dar nimic nu functioneaza...toti se gasesc sa-mi dea sfaturi.."noi suntem de vina ca am alintat-o prea mult"

soacra sta la o statie de mine...e pensionara..ar putea sa vina sa ma mai ajute...sa o ia pe Antonia in parc..sau la ea...dar ti-ai gasit

Nu va mai zic ca am mancat la cozonac ca sparta mi-a iesit f bunl-am facut fara lapte sa pot manca si eua iesit bun si asa..deja se termina..si eu mai vreau

David e fff pofticios cum ma vede cu ceva in mana ca mananc vine si vrea si el...casca gurita...chiar daca e satul el tot vrea

Rodyka-bine ai revenit frumoase pozele
Crispo-ce tare e Vladutz cum danseaza si face pa
ai o gradina fff frumoasa..un colt de rai
Victo-e greu tare cu copii scorpion numai cum vor ei fac si sunt incapatanati tare...eu am o stare nu f buna..cred ca oboseala si rutina isi spun cuvantul
Michelle-offf...multa sanatate printesei blonde...sa scape repede de Ecoli
Bumblebee-am gasit e-mailul tau si ti-am trimis invitatie
frumos tare V ...inca nu ma pot pronunta daca ajung la intalnire...David inca nu e ok..plus ar trebui sa vina Antonia de la gradi la 12..doar sa vin dupa ce o iau pe ea
Aelita-ce mai faceti?imi e dor de voi...vreau poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Vai fete,asa prost ma simt cum m-ati rusinat! sa stiti ca nu suntem inconstienti,sotul a baut un vin cu socru,deci nu era rupt.Problema era ca putea sa-i ia carnetul de tot,plus dosar penal,iar la el jobul e direct legat de masina.
Vina fost a mea,ca m-am da eu viteaza ca nu sunt obosita si pot conduce f bine,asa ca sotul s-a simtit bine cu tata. Planul era sa plecam inainte de ora lor de somn,ca sa-i punem direct in patut acasa din masina,sa nu-i mai obosim acasa cu schimbat,cu baie,cu toate cele ,,dupa asa o drumetie.Si ora tarzie,plus aerul tare de munte isi spun cuvantul.

am vazut poze:e Vladut dansatorul,curtea Cristinei,pe Victor,ratoii Drgaicei....

of mor de somn...ma culc
revin maine

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput