Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 4
bumblebee spune:
Absenteaza mai multe mamici.. Bambo, Kata, Anca, Arissa, (lista e mai lunga) ce mai faceti?
Tina, sanatate multa mamei tale!!
Crissy, subscriu la ce a spus Tina! Esti nascuta sa fii mama!!
Paula, chiar daca nu comentez in scris de fiecare data, sunt de cele mai multe ori de acord cu ce spui.
Soacre sunt si mamele de fete, cunosc vreo 2 exemplare. Tine de caracterul nostru, de cum ne marcheaza trecerea timpului si experientele, dar si de atitudinea copilului nostru (asta plecand de la premiza ca ginerica/nora sunt super ok, eu cred ca baiatul meu va sti sa aleaga).
Misto, nu? Nici nu merge singurel in picioare si deja vorbesc de cum voi fi ca soacra
Am spus cumva ca am vazut toate pozele noi ale delfinasilor?? F frumosi!
L-am vazut si pe Vladut, melomanul.
Al meu e tot dupa muzica, danseaza, canta. Am incercat sa-l filmez dar nu am reusit sa-l prind in forma maxima.
Mai tarziu am sa pun si poze cu el de luna trecuta, ca-s restantiera..
Cu marea asa-i.. de ce ma uit, de ce-s mai bulversata.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
bumblebee spune:
Victo, hai ca te cam intreci cu auto-critica! Doar pt ca nu toate mamele vorbesc deschis despre comportamentul copiilor si felul cum reactioneaza ele, asta nu le face cu nimic mai de treaba si nici ca nu trec prin momente asemanatoare! Tu esti sincera si imi pare rau ca se dau atatea lupte in interiorul tau.. Greu si pt mame, dar si pt princhindei, cum vor ei sa cucereasca lumea, sa detina tot si sa fie de capul lor, greu cu atatea restrictii, dar imposibil fara ele. Stiu ca sunt cazuri unde copilul nu prea forteaza limitele, dar sunt putine..
Luna 8
michelle1981 spune:
Hristos a inviat!
Iata-ma si pe mine prin zona, am avut un weekend plin, cu vizite la bunici (4 bunice de fapt, 2 ale mele, 2 ale sotului), la parinti. A fost totul foarte frumos, soare, relaxare... si mancare bunaaa
De kg nici nu stiu, am timp sa slabesc dupa ce termin de mancat toti cozonacii :))
Biencuta mea are infectie urinara cu e-coli. Vineri am inceput sa ii dam antibiotic, Cedax fiindca tot avea febra (era a 5-a zi). Dupa vreo 2 zile a mai avut episoade de stari febrile si intre timp au ajuns si rezultatele la antibiograma si dr. ne-a schimbat antibioticul, suntem pe Auguimentin acum. A scazut in greutate, cred ca e normal.. nu ma ingrijorez ca o sa recupereze ea. Vad ca mananca bine, asa ca ma bucur, ca dupa antibiotice sa nu fie cu stomacul gol.
Colac peste pupaza am fost si eu racita (ma plangeam ca ma doare gatul saptamana trecuta.. ei, de Paste eram cu muci)
Diana, Denisa - voi cum sunteti?
rodyka - am citit cu sufletul la gura toate peripetiile, toate sfaturile tale, m-am amuzat de cum ati gasit casa, deja parca era scenariul unui film
Acum am citit cu uscatorul ca sa faca pipi. Pai si eu am stat si cate o ora jumate sa recoltez (chiar si azi) si nu a facut.. daca stiam!!
oana - pai daca au scos poza e pe site, si daca tot iti place sa faci fotografii poate ne-o arati pe tine
bumblebee - LA MULTI ANI FERICITI alaturi de familia ta frumoasa
crispro - pai tu tragi acum tare dar dupa aia boierie pana la 2 ani cand nu mai sunt dinti de iesit!
Vai ce splendoare acolo in gradinaaa si ce tare e Vladut!
Pai am recoltat vineri si azi din nou, dar nu cred ca scapam asa usor :-(
victo - pot sa te ajut eu pe amazon.de, noi am comandat de acolo.
Tina - sanatate multa mamei tale
crissy -
LML sarbatoritilor din ultimele zile
Sa va mai spun de Bianca mea: a inceput sa faca pasi!! (evident sustinuta) si sa se ridice in picioare (nu sta mult oricum), imita tot mai multe sunete spuse de noi, canta cand incepe o jucarie sa cante, cand ii bat din palmute zice si ea aaaa, cand ii pun mana peste gura zice aaa si eu ii bat asa cu mana ca tarzan in jungla :))
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
bumblebee spune:
Fetele din Iasi, exista "riscul" sa ajung luni sau marti pe la voi? Oare ne intalnim? Nu-i bai daca nu ne adunam nici luna asta, dar dup-aia devine mai greu cu drumul, cu AC-ul.
EDIT: Ajung miercuri, in jurul orelor 11. Va este total incomod sa ne vedem atunci?
Luna 8
carla_2008 spune:
fete mai sa nu credeti ca facem des din astea cu condusul,insa a fost o super exceptie!ce era sa facem in noaptea de inviere?unde sa dormim cu copiii?la cine sa apelam?am mers cu 50km/h si drumul era goool.Va dati seama ca ne era inima cat un purice ca doar aveam comorile in spate!alta data ne orgaizam altfel cu timpul
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
bumblebee spune:
Unde ati disparut?
Va invit la pozici, relativ noi. (la semnatura)
LUNA 9
aelita spune:
CRISPO haha cum tine el ritmul !!!!bucalatul,frumosul!
super curte ai ! ce socru ai !!! felicitari pt cum tine curtea!
VICTO imi pare rau ca aveti contradictii pe copil..sunt lucruri care nu ar trebui spuse,ca din cauza ta face ceva anume...Destul e lume din afara care de fel nu are ce face decat sa critice cam ce face o mama cu copilul ei;nu e cazul sa faca asta si un tata cu propria sotie.el ar trebui sa stie mai bine ca oricine ca tu il cresti ca nimeni alta!!!!
TINA cum e mama ta?? multa sanatate!!!
inteleg ca tu ai grija si de bunica?si ca mai sunt si "ochi" pe tine ca nu faci suficient?
RODICA de acum incolo trebuie sa privesti mai mult spre viitorul fetelor,decat spre trecut,oricat iti e de greu...nu ai ce face,asta e viata,parintii sunt cat vor mai fi,cu durere dar asta e...insa pt copiii astia suntem obligati sa facem un viitor gandindu-ne doar la ei .asta e cursul vietii...
la tine,daca te-ai intoarce,pt ISA nu ar fi schimbare mare,dar pt MARIA,i s-ar rasturna tot orizontul.e prea mare acum sa mai faci pasul,si cand va fi si mai mare,nu va mai vrea ea sa plece,iar tu nu vei mai pleca fara ea...Cel mai bine te obisnuiesti cu ideea,ca sa nu mai suferi.imi pare rau ca esti impratita intre aici si acolo,e foarte greu asa...imi pare rau si ca nusunt tocmai bine ai tai,multa sanatate le doresc!
RAMO Ce frumoasa e Sabinuta!!
Diana_Eva spune:
Michelle - of mama lor de e-coli. Sa va faceti bine mai repede! Noi suntem bine multumim de intrebare.
Alina - foarte frumos catariciul!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Ce liniste pe aici!!! L-am vazut pe Victor al lui Bumblebee, e atat de scump, barbatelul!!!
Am fost la un pic de masaj, m-am ingrasat un kil... mie asa imi arata dimineata. La tipa la masaj arata doar 300 grame, ea a zis ca e bine, avand in vedere ca am mancat de toate.
Fetele din MURES, nu mai vin la nunta in Tg. Mures pe 14 mai, cum trebuia. La nunta va merge numai sotul. Ca e nunta de zi, incepe la 14, si am zis ca stam pana la 18-19 si venim acasa. Dar e un prieten drag de-al sotului, ar sta sotul la baute si povesti ca vin mai multi fosti colegi din faculta, eu inapoi nu conduc, asa ca ar insemna sa stea doar 4-5 ore, sa nu bea nici macar o bere, si pe cand sa discute mai cu spor, sa trebuiasca sa plecam. CU soacra nu vreau sa il las pe Vlad o noapte, desi ea zice ca sta. Parca mi-e si jena ca va trebui sa isi ia liber sambata de la piata ( e ziua in care merge cel mai bine treaba si la ei), si la ce prost doarme Vlad... no.. mai era varianta sa venim cu Vlad si cu soacra, dar e muuult prea obositor, tot tb sa isi ia liber, plus cazare, etc. Asa ca am hotarat, merge doar sotul, cu vreo 5 prieteni celibatari . Numai bine ca se va distra, el ramane peste noapte si doarme la careva acasa, mai uita si el de scutece si plansete (de-ale mele, ca Vlad nu prea plange). Asa ca ne vom intalni cu alta ocazie, probabil in vara la marea intalneala.
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
No' tu Cristina chiar imi pare rau pe cand credeam ca ne vedem si noi...dar asa cum spui tu lasa ca ne vedem la marea intalnire
ce zici, facem lista?
Matei - luna a 10-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip