Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
Eladea-offf multa sanatate...pt nasuc cat mai mult ser,apa de mare...am auzit de aparatul de pus in priza olynth cica ar fi bun(da un search pe net),imi pare rau pt cumnata...nu e drept
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Va servesc o pilula de ras.
Iulia, n-are chef de somn, s-a trezit de o ora. S-a tot fatait prin camera si a gasit un fluier prin maldarul de jucarii. E din acela clasic cu bila. Culmea e ca reuseste sa sufle in el si sa fluiere Si tot repeta figura. E atat de comica pentru ca isi da seama ce face. Probabil a urmarit ea manevra la surorile mai mari.
As aprinde lumina sa o filmez dar mi-e ca va fluiera si mai tare de trezim si vecinii de sus.
Va si sper ca v-am facut sa zambiti
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata , fetele!
S-a trezit al meu la 6 si 20 pt papa, a stat treaz pana pe la 7 juma, si eu am zis ca nu mai dorm, sa imi savurez cafeaua. Asa ca va servesc si pe voi cu o cafeluta calda, un capucino, un ceai, un suculet. Bine, nu va inchipuiti ca de aseara nu s-a trezit deloc, ca s-a mai trezit de 2 ori, dar scurt. oricum, a sforait sotul azi noapte de am zis ca se sparg geamurile si usile... ioi, ce m-a enervat!
Rodi, am mai facut noi plimbari din astea, si il scotea si soacra-mea afara pe Vlad si il dadea pe leagan, si ii arata toate cele, si il obosea, si tot nu prea dormea. Acuma, nu stiu cum de doarme mai bine. Dar stiu ca ma bucur mult si sper sa tina. poate din cauza ca au mai iesit niste coltisori la masele si nu il mai dor, poate din cauza ca e mai mare... habar nu am. oricum inca sta treaz in miez de noapte minim o ora.
Ilinca, da, am inteles cum zici sa il pun in caruciorul de cumparaturi. Doar ca de fiecare data cand merg in Kaufland aud in statie anuntul ca in carucior se pun doar cumparaturile, nu copiii! Si desi tot Kaufland-ul e plin de carucioare cu copii in ele, mie imi e jena sa il pun.. asa ca il car in ham...
Michelle, sa fie vreo 3-4 minute cat mai sta pe foc lapticul dupa Ca. Dar nu iti iese nici acum? Eu am avut intr-o zi 13 incercar! si nu imi iesea de nici un fel, desi inaitne timp de 2 sapt faceam zilnic, si iesea din prima. De atunci imi iese de fiecare data. Cred ca la mine secretul e ca atunci cand pun LP deja preparat la fiert sa nu fie prea cald (desi nu inteleg legatura, dar asa am obs eu- daca e prea cald cand il pun, nu imi mai iese nimic). Asa ca pun Lp-ul pottrivit de cald la foc, cand da in clocot adaug pastila de Ca, si amestec putin, ca imi da afara...
Diana, si eu dorm cu Vlad, depinde cat e de marait si cand se trezeste. Uneori de la 12 noaptea is cu el in pat, alteori de la 4 dimi sau 6 dimi... nu mai am nervi , putere si rabdare de facut ture!
Ilinca, ce baiat frumso ai tinut ascuns!!! E superb!
Btz, vrem poza cu Paul- elev in clasa I! Asa ii mai fac si eu uneori freza lui Vlad, ca mereu il intreaba sotul "Te trimite mami la scoala?"
Bambo, ce tare esti cu supermarketul online!
Iulia are chef de fluierat in miez de noapte!
Azi e 30, asa ca La multi ani Tudor de Coteasca, Aida de Alina, Maria de Anca! Si pt 31 ii zicem LA multi ani si lui Andrei de Senty!!! Sa cresteti toti mari si sanatosi si cuminti! Si mamicile sa intre des pe la noi sa ne spuna cum sunteti (si voi, si ele)
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Neata
Si eu il pun in pat cu mine dimineata. El se trezeste la 6, maraie, il iau in pat si mai dormim o ora, azi a dormit pana la 8, a stiut el ca e week-end.
Mai nou, numai ii zic Hai Raul ca mergem!! si asa vine dupa mine ca un catelus. Sau daca e in alta camera, il strig si numai aud lipaituri si apare la usa. In 4 labe bineinteles. Merge si tinandu-se de pereti, dar putin tare, 2, 3 pasi. Mi-e tare drag...
Catalina, eu nu stiu pe nimeni cu varsat de vant. Nici nu stiu nimic despre boala. parca Leti a lui Carmen, a facut o boala a copilariei, dar nu mai stiu care. Anastasia a facut varsat de vant?
Nici pe asta cu taiatul unghiilor nu am auzit-o...Cum sa-i rozi unghiile ? Mare e gradina Domnului!!!Bine ca ni se permite sa-i spalam , puteau pune o regula, ca copii nu se spala pana la 18 ani, dar ii putem lasa in ploaie...
Cred ca avem si noi al 3 lea si al 4-lea dinte. Ca se vede alb. Eu nu mai imi bag mana in gura lui niciodata. M-a muscat ieri, de am crezut ca imi cade unghia. Mi-au dat lacrimile automat!! Voi cum reusiti sa-i controlati de dintisori?
La multi ani Tudor, Aida, Maria, Bogdan si Gabriel
!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
www.youtube.com/watch?v=K3kOhbdHv2M" target="_blank">Un filmulet cu Raul.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Buna dimi!
Bambo, da, miercuri pe la 10:30 vom fi in Iasi. Ce bbine ar fi sa va insanatositi!
Paula, ce de treaba avea Raul cu ligheanul, ce mai bodogane! Suuuper!!
Al meu are momente cand i mi face capul calendar, dar destul de rare, in schimb ii place sa vb in soapta
.
Si al meu muscaaa, fara mila, mai are si 6 dinti.
Ilinca, l-am vazut si pe V cel frumu'!
Otilia, ce tare e Iulia, data viitoare poate ne pui si un filmulet!
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Azi e 30, asa ca La multi ani Tudor de Coteasca, Aida de Alina, Maria de Anca! Si pt 31 ii zicem LA multi ani si lui Andrei de Senty!!! Sa cresteti toti mari si sanatosi si cuminti! Si mamicile sa intre des pe la noi sa ne spuna cum sunteti (si voi, si ele) ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Alina
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
LUNA 9
bumblebee spune:
Pun si eu 2 filmulete cu Victor:
1. www.youtube.com/watch?v=bdL4iAIFbmM" target="_blank">CANT, DANSEZ dar nu era pe val.. am avut performante mai spectaculoase, oricum, e supersimpatic, cand ii cand de noapte, mormaie si el, dar cu ritm
.
2. www.youtube.com/watch?v=8S0e-urCHSI" target="_blank">MAC MAC
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/giorgia23/giorgia23.jpg)
giorgia23 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bumblebee
![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() LUNA 9 |
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
Neata
Paula ce scump e Raul
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Otilia mi/o si imaginam pe Iulia cu fluierul
![](olala.gif)
Btz nici eu nu cred in babisme...mama mi/a zis ca inainte nici nu era cu taiatul motului la 1 an..cica venea nasa acasa dupa ce ai nascut si ii taia unghiile si putin din par...am mai auzit si eu cu rosul unhiilor
![](alcool.gif)
Ilinca cat de frumos e Victor printre flori
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
LML sarbatoritilor!
Diana, fii mandra ca Eva vorbeste limbi straine (baba in araba inseamna tata)
Si eu dorm cu B in pat, mai mult pt mine decat pt ea (ador sa ma trezesc cu degete in ochi sau par gadilindu-mi narile, sa ne uitam una la cealalta si sa zambim, dormim f bine).
eladea, la noi pernuta a facut minuni. Sanatate! (la odiseea Elisei avem o mamica care a ramas insarcinata la 3 luni dupa o extrauterina, deci e posibil si cu o singura trompa
)
Anne,
Catalina, la varsta asta ar trebui sa faca o forma usoara (cf dr. nostru nici nu ar tb sa faca, in primele 9-10 luni bb e protejat de anticorpii de la mama). Bube putine, febra usoara. Alimentatie usoara (de preferat acrituri: iaurt, portocala - cica asa ies bubele pe piele si nu pe organele interne). Babele zic ca e bine sa imbraci copilul in rosu (tot legat de iesitul bubelor, acum nu stiu cat e de adevarat). Elise a facut la 3 ani, bubitele le-am dat cu mixtura mentolata (calmeaza). Sanatate!
michelle, focul se stinge imediat cand observi ca se alege branza si dai ibricul deoparte (pui pe ceva rece, daca lasi pe ochi branza se face cauciuc). Mai lasi un pic si pe urma scurgi.
ilinca, in cosul de rufe parca e mexican
. Bea se teme de iarba
Otilia, Iulia cu desteptarea
Elise are impresia ca Bea va vorbi atunci cand va avea exact 6 dinti Raul cu ligheanul. Am obs. si vanataia din frunte, detinem si noi una
. Sa ma repet? Mi-e drag de mooor
Elise "Vezi mai bine daca il faci mai mare" (referitor de la filmuletul de pe youtube; nah, ca a ajuns sa-mi dea fii'mea lectii
)
Victor cu microfonul. Bumble, puteti face formatie
, sunteti talentati cu totii
. Ma topesc cand ii aud razand in hohote (la capitolul asta Bea e restanta rau, asa copil serios eu nu am vazut... si cand zambeste, o face cu gurita inchisa, doar asa, in coltul gurii...)