Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (125)
Raspunsuri - Pagina 12
bumblebee spune:
Din cate stiu eu, tunsul motului, luatul din par la un an de zile nu au nicio smnificatie religioasa.
Sunt tare curioasa daca oamenii care cred in toate babismele de genul asta isi imagineaza ca in lume toti copiii stau netunsi pana la un an, sau multe alte exemple.. Mentalitate absolut ingusta. Scuzati exprimarea.. Eu nu cred in astfel de treburi, dar le voi cere parerea nasilor, in cel mai rau caz, daca ei vad altfel lucrurile, ii pot ruga sa ia ei din mot mai devreme.. Nu are rost sa spun ca as face asta numai din politete... nu?
Eladea, sanatate multa!! Despre cumnata.. greu.. stiu cum e, dar la mine numarul 4 a fost cu ochi!! Imi doresc din tot sufletul sa fie la fel si pt cumnata ta!!
Diana, vrei sapuneala? Cum sa te sapuneasca cineva ca vrei sa stai langa puiul tau? Sau ca esti obosita si e greu cu deplasarile.. cunoastem cred ca toate senzatia asta. Dar.. daca patesti ca nasa mea si nu te lasa sa dormi in patul matrimonial nici la 7 ani, s-ar putea sa iti tragi sngura sapuneala.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
michelle1981 spune:
Off Eladea ce rau imi pare ca sunteti iar raciti.. si de cumnata :( :(
Despre taierea parului inainte de mot nu prea stiu multe.. Si Biancai ii vine parul in ochi dar i-l prind cu clamite.
Intrebare: cand faceti branza cat timp lasati focul dupa ce puneti calciu lactic? sau inchideti focul si mai lasati acolo in zer?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ilinca79 spune:
...si pentru ca pe buna dreptate ma certa Cristina ca vi-l arat prea rar pe Victor, am pus poze noi
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
btz_ovi spune:
Nici eu nu stiu de ce a interzis sa tunzi pana la 1 an.Toti spun "pana la motz nu se taie parul" dar nimeni nu da un argument "pt ca...."
Eu nu cred in babisme,din contra,le detest.
Atentie fetele care vreti sa intarcati:nu uitati de faimoasa matura cu oul dupa usa ,asa se intarca mai usor.
Mai nou,am vazut in parc copilasi mici in carut cu batiste pe fata.Iar afara caldura mare,de friguroasa de mine statea in fusta si sotul in tricou
LALA ia si tunde copilul .
Si cu intarziere (caci acum am obs) LA MULTI ANI dragului de el!!!!!
Ai PM
Diana_Eva spune:
Ilinca - nu stiu asa mi se pare mie - comentam si eu ca babele.
Alina - Ma gandeam la ceva referitor la sforaitorul ramas singur si abandonat ... Ma mustra constiinta dar tot in pat la ea ma duc si in seara asta. Ieri seara mancase cereale in care am pus un pic de fructe din borcanel - mere,zmeura,capsuni ( hipp bio + 4 luni aduse din austria) si mirosea asa de frumos puiuta iti venea sa o papi toata. Cu dormitul pana la 7 ani pediatrul ei spune " traieste din plin toate momentele, veti petrece maxim 17 veri impreuna, apoi nici sa o rogi nu va mai sta" - e batran stie el ce stie.
Michelle - Eu pun la inceput iaurt/ calciu lactic si las oala pe foc pana vad ca se separa bine branzica de zer. Cam atunci cand da in foc. Cum mai e Bianca?
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Diana_Eva spune:
In Ardeal eu nu stiu de taiat motul si cresc mari si frumosi copilasii de acolo - e superstitie si gata.
Tare aia cu oul o notez .
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
btz_ovi spune:
http://desprecopii.com/info.asp?id=1046 aici veti avea ocazia sa cititi multe babisme.
Am vrut sa il tundem cu masina,insa cum Paul din fire este un copil,nu agitat ci extrem de activ mi-a fost un pic teama deoarece riscam,intr-o clipa,sa il ranim.Nu i-a crescut lui cine stie ce insa varfurile nu erau la aceeasi lungime ceea ce ii dadea un aspect de usor neglijat.Insa acum seamana cu un elev cumintel de clasa 1 ce asteapta nerabdator si emotionat sa pozeze la catedra cu pixul si caietul
bamboletta spune:
David doarme Antonia inca nu...ne uitam la dansez pt tine
Eu nu am urmarit faimoasa nunta nu am avut timp am vazut putin la stiri...imi place rochia dar ma asteptam la ceva mai pompos
Bumblebee-pana la urma veniti miercuri?daca e miercuri poate vin si eu...pana atunci sper sa fie bine bine David...azi am iesit afara dupa 7 zile de stat in casa
Ilinca-e a doua oara in viata mea cand fac cozonac aluatul e facut la masina de paine...doar l-am modelat pus umplutura si bagat la cuptor asa sunt si eu...pana nu termin ce am dulce in casa nu ma las
ce frumos e Victor si voi aveti lalele in gradina?
Crispo-sotul nu ma lasa sa merg singura la supermarket cheltui tot ce am ori imi da o suma si ma incadrez
acum am gasit supermarket online si am comandat de acolo
Btz_ovi-asa stiu si eu ca nu e bine sa tai parul pana la 1 an cand se ia motzul ...cu unghiile la fel nu se taie pana la botez cand le taie doar nasa eu nu am tinut si nici nu voi tine cont de asa ceva..sunt doar traditii..babisme...doar nu o sa stea copilul cu parul prins in coada si unghiile lungi
Diana-e ffff frumos sa dormi cu ei,sa-i simti aproape dar dupa nu mai scapi am ex meu...Antonia pana la 2 ani a dormit in patut,o perioada a dormit in sufragerie singurica..dupa a prins la unghie si a venit intre noi de nici acum nu reusim sa dormim fara ea...ori doarme sotul cu ea...ori eu..f rar doarme singura motivul?spune ca ii este fricaseara adoarme...doarme singura pana pe la 2-3 cand se trezeste si daca vede ca nu suntem langa ea vine la noi in dormitor
n buna delfinariu
Victo spune:
ha ha..bambo, asa patim si noi cu somnul. mai nouzice stefan- ma doare capul dc dorm acolo
nu ai notat exact reteta pt cozonac din asta framantat in masina de paine? eu am un moulinex, dar nu imi place painea pe care o face- nici gust, nici textura, nici miros..nimic. poate o folosesc la cozonaci, nu numa sa o sterg de praf.
victor de cluj e un dragalas si jumatate. cred ca de la dintisori a fost asa sacait noptile. ar fi cazul sa ia o pauza.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bamboletta spune:
Ce tare sunt sfaturile de la babe auzi sa-i rozi unghiile unele nu le stiam mai invatam si noi cele nestiutoare
Victo-uite reteta...anul trecut am facut-o asa cum e...anul asta am scos smantana,untul si laptele(sa pot manca si eu)au iesit f buni si fara lapte,unt,smantana.
Cozonac la masina de paine :
-600gr faina
-1 plic drojdie
-125 gr unt
-120 smantana
-100 zahar
-70 ml apa
-50 ml lapte
-1 plic zahar vanilat
-4 galbenusuri
-coaja de lamaie
-sare
Le pui in ordinea urmatoare...apa...lapte..sare..zahar+zahar vanilat..smanatana..unt..galbenusuri..coaja de lamaie...faina...drojdie...pui programul de framantat...lasi la crescut pana ajunge aluatul sus...il scoti pui umplutura si bagi la cuptor...eu l-am facut impletit creste mai frumos si nu se lasa
ingredientele sa fie la temperatura camerei...