Dieta Dukan

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Monica,cit am tinut a avut efect.Paradoxal nici dupa nu m-am ingrasat,asa cum faceam de obicei.Hai mai fa un efort ,macar sa treci de faza de atac,apoi devine mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Asa cum spuneam la inceput ...niciodata nu sunt in stare sa rezist tentatiilor culinare..
sambata plec la munte cu familia si prietenii nostri ,care sunt niste gurmanzi inraiti.....vor merge cu siguranta la un restaurant unde se mananca f.f.f bine ,este renumit..si acolo sigur voi manca numai chestii nepermise...
nu-mi ramane decat sa sper ca voi relua de luni...dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

si noi mergem azi la munte ... eu o sa manac gratar de pui, maine facem pastrav la gratar ... imi iau branzele mele degresate (tnuva slim ), oua, iaurt, tarate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

si noi mergem azi la munte ... eu o sa manac gratar de pui, maine facem pastrav la gratar ... imi iau branzele mele degresate (tnuva slim ), oua, iaurt, tarate

Mamica de D&M
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Asa se face cand cineva are ambitie!!!!!nu ca mine...

Mergi la inceput

in primele zile mi-a fost si mie greu, si voiam sa renunt, mai alesc ca erau voci in jurul meu care ziceau ca e o dieta dezechilibrata si imi dau peste cap organismul ... dar daca am vazut rezultate deupa faza de atac, am mers mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Azi a 3 zi de dieta-atac.
Meniu:
dim-iaurt 0.1% cu niste branza perlute 2%
inainte de pranz:perlute 2%(ce sa fac daca imi plac mult? )
pranz:pulpa de pui la gratar(nu era mare)+2 oua fierte

Pana diseara cred ca am sa mai mananc ceva, poate niste somon afumat.
Am baut apa, dar simt ca ma ufla atata apa.

Pe site scrie sa nu ne infometam, sa mancam cand ne e foame. Dar totusi am impresia ca am mancat cam mult, voi ce ziceti?Cu tot cu apa imi simt burta plina.
Azi dimineata aveam cu 500gr mai putin ca ieri.
Mie dupa calculele lui Dukan, mi-a iesit ca trebuie sa tin faza de atac 3 zile si scad 1.1 kg.Eu intentionez sa tin 4-5 zile. Restul kg-lor(inca 5) ar trebui sa le scad la faza de croaziera.

Spor la slabit!

Mergi la inceput

va doresc un week end minunat!!!!fara abateri!!!spor la dat jos........

Mergi la inceput

Gata???nu mai e nimeni pe aici???

Mergi la inceput

buna dimineata

mic dejun cu iaurt si tarate ... si o cafeluta
in week-end am avut mici abateri, am gustat din ciorba de fasole si am mancat o feliuta de tort . mi-am cumparat, o sa-mi fac la abur, cu legume, sper sa-mi ramana si mie ceva, sa nu manance copiii tot
azi dimineata m-am imbracat cu o fusta care iarna trecuta imi era faixa sia cum joaca pe mine . si bluzele nu mai stau asa mulate pe burta

voi ce mai mancati?

Mergi la inceput

Gata?????ma gandeam ca va gasesc iar pe prima pagina,...dar nu mai e nimeni iar pe aici.
Am observat ca sunt consecvente fetele de la Montignac,in rest nimeni nu mai scrie nimic...
Eu va salut si va pup!

Mergi la inceput