*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

O mamica de la Odiseea lui Eric a postat cartea Irinei Petrea, Si tu poti fi supernanny. M-am gandit ca poate o vreti si voi mai ales ca e si un subcapitol despre gestionarea crizelor, gasiti arhiva aici

Va pup.

de David (5 nov. 2008) si Eric (8 oct. 2010)
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Olivia, multumim de carte, sper sa apuc sa o citesc :D.

Cineva intreba daca piticii vostrii stau la citit. David sta sa ii citim minute bune, iar uneori, seara, ii pun cartea cu povesti in mana si ii spun sa citeasca singur cat eu ii pregatesc laptele sau baia si vreau sa va spun ca sta cuminte si rasfoieste cartea si isi spune singur o poveste uitandu-se la imagini. dar noi citim mult in casa, ne vede mereu cu carti dupa noi si cred ca lucrul asta conteaza. Se uita si la desene (Mickey mouse, cartea jungeli, alba ca zapada si thomas), dar nu mai mult de 15 - 20 de minute.Adica atat cat am, de cele mai multe ori, nevoie ca sa mai rezolv cate ceva prin casa.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Si Iulia sta sa citim carti, dar citim de cand era mica. Acum depinde de fiecare copil, cred. Sunt unii care nu au rabdare la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

poze cum am promis
incep de aici
http://family.webshots.com/photo/2939477760104281140GvcGqN

eu inca nu mi-am revenit cu capul,cand imi trece intru si comunic mai bine

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

eu sper doar ca lumea e bine. la noi mai incape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Multumim anca pentru cafea. Si eu sper ca lumea e bine si ca linistea asta e doar pentru relaxare. Despre noi ce sa va zic, numai de bine, in afara ca nu reusesc sa-i scot pampersul Iuliei, bine nici nu am insistat, mai mult am lasat-o pe ea sa spuna, dar evident ca am gresit. Isi doreste sa mearga la gradinita foarte tare, dar o am pe cea mica, si asa a luat toate racelile de la noi in iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Neatza,

cine-mi recomanda si mie un dermatolog bun, pentru mine, nu pentru David. Am niste probleme cu tenul pe care le-am tot neglijat, dar cred e cazul sa iau masuri, fiindca incep sa se extinda.

In rest suntem bine, sanatosi. Sambata i-am cumparat lui David o bicicleta strider, fara pedale si suntem in perioada in care invata sa o foloseasca. Vreau sa-mi cumpar si eu bicicleta casa iesim impreuna la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Pupam copiluti , mamici si burtici

Anca pari necajita , sper ca nu-i nimic grav !

Eli ce fetita draguta ai ! si-mi place numele ..mi se pare ca ea seamana cu tine si Dimitrie cu tati ! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Malinas ai folosit pana la urma situl cu rezervari ?!

..cam atat am citi

Noi suntem ok , la desene ne uitam cu mare interes mai ales la Ice Age (la veverita cu botu' lung) si la Pingu , carti ne plictisim repede de citit ..mai si zice "tace maaamaaa" , in schimb e fan puzzle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cris, nu sunt. Am fost. Si vreau sa cred ca mi-a trecut. Cel putin pentru o perioada.
Nici z n-are rabdare la povesti, le citeste ea, si ma mai intreaba ici-colo `ce-i asta, mami?`.
Noi, in plina recesiune. Am scos toate lactatele, devin tot mai tare in dibuirea alimentelor ce nu contin nici macar urme de lapte, si zilnic descopar ca nu e dracul asa negru si se poate trai cu alergie la proteina din lapte bine-mersi. De exemplu, inghetata am gasit-o cea de la Tea Ice (sau ice tea?), e ceva ceai inghetat, care-o pot face si-n casa. Ciocolata, cea neagra, nu are lapte. Laptele praf medicament ne cam ustura, dar mai tragem de prin alte parti, ne mai deplasam pe jos prin oras, z sa fie bine.

Tb sa caut si eu ice Age prin cd-uri, se uita candva, am uitat de el, imi zicea Manumanu ca si la ei prinde. De jucarii s-a plictisit de tot, nu se mai joaca deloc cu ele, le trage toate afara si cam atat. In schimb calca haine cu fierul ei mic, aseaza papucii de casa si-i sorteaza, face tort - ii dau diverse fainuri/prafuri pe care le amesteca, imi devasteaza zilnic bijuteriile, portmoneul - are si-aici o manie cu cardurile, masoara zaharul cu cupe de lapte praf, si nu mai stiu, de astea casnice, de mi-e casa cu susu-n jos la orice ora.

Oliv, multamim de carte, am frunzarit-o un pic. Eu mor de ciuda ca nu mai am timp de citit, am incepute vreo 3 carti, acu mi s-a pus pata pe Marquez - Dragostea in vremea holerei, am inceput-o si asta... Sunt singurele momente relaxante, cartea-n mana, baie cu spume eventual si masca-n par/pe fata. Dar si numai cartea-n mana, sa plec si 10 minute pe zi departe de lumea dezlantuita.

Ah, z a inceput cu pishu la olita, singura, se tot cere cand e in casa, si afara se cere, dar nu face ca `bate vantu la fundi` zice ea. Kk tot in pampi sau pantaloni, inca nu vrea sa-l doneze si pe el olitei/reductorului.

Tre sa mai caut ceva poze cu noi. Eli, v-am vazut, mi-e dor de voi. Cum sunteti? Saptamana viitoare imi iau un CM cu z, nu avem ce face cu ea, mama e deja de 2 saptamani aici, vineri cred ca fugind si uitandu-se sa n-o chem inapoi, o sa mearga la gara. Si poate gasesc timp si chef sa mai pun si eu ceva poze.

Va pup, pe rand-pe rand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Oliv multu de informatii, am sa ma interesez, scap mai simplu cu bagajele ca am toone. Multu si pt carte Safe feeder am vazut in supermarket dar nu-mi inspira decat ore de frecat si facut curat dupa, nu ma bag...

Eli sunteti niste frumosi! iar tu parca intineresti! se vede ca esti implinita

Anca ce simpatica Z cu vantul a fundi...

Edu face la olita, de o saptamana, din proprie initiativa, fara nici cel mai mic efort din partea noastra. Pur si simplu intr-o zi l-am lasat in chiloti in gradina, s-a pishulit de 2 ori, a vazit ca-i curge pe picior, i-am zis ca ala e pishu si se face la olita, i-am aratat-o. L-am lasat in pace ziua aia, a doua zi nu i-am mai pus chiloti, era rece....si a cerut singur. Mai intai a stat ce a stat, s-a ridicat si-a luat oala, s-a dus dupa canapea si-a reluat pozitia si a facut YEAH!!!!!!! sa lesin de fericire. Ieri a facut si kk, azi nu. A inceput sa si vb, mai pocit dar e pe drumul bun. Ieri i-a zis lui ta'su sit down mai tati. Zice poezia cu cutu cutu na grivei... la mamaliga zice migu migu, el zice el rade ...e tare simpatic

fug la somn, va pupicesc

Mergi la inceput