Aspirante optimiste >20 ani (677)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

O sa vedeti ca o sa fie bine. Capul sus Lorena, trebuie sa fi optimista pentru bebe.

V-am mai intrebat dar nu am primit raspuns atunci, lubrifiantul, chiar si cel bazat pe apa, omoara mormoloceii?

Astazi e a doua zi de intarziere. Tstul de ieri a fost negativ dar parca m-as mai duce sa iau altul. Stiu ca nu are cum sa fie pozitiv dar as insista.
Gata, ma duc la cafea sa ma linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Lorena din moment ce vrea sa va ajute sa scapati de datorii clar ca va vrea doar binele , si oricum este o vorba :"Zici ca ea si faci ca tine"
Acum important e sa fie un mic si dulce la tine in burtica

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

O sa vedeti ca o sa fie bine. Capul sus Lorena, trebuie sa fi optimista pentru bebe.

V-am mai intrebat dar nu am primit raspuns atunci, lubrifiantul, chiar si cel bazat pe apa, omoara mormoloceii?

Astazi e a doua zi de intarziere. Tstul de ieri a fost negativ dar parca m-as mai duce sa iau altul. Stiu ca nu are cum sa fie pozitiv dar as insista.
Gata, ma duc la cafea sa ma linistesc.

Eu stiu ca lubrifiantul , indiferent de care , omoara mormolocii
Bafta la testare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Luciana,multumesc mult, de luna asta gata, fara lubrifiant, fara huta-huta zilnic ci doar la doua zile, facem noi rost de bebe cumva.
Magddalena, nu te ingrijora, o sa ne auzim luni si o sa ai vesti bune. Macar tu ai inceput analizele, eu inca o lungesc si sper sa iasa asa dar teama-mi este ca o sa ajungem si noi acolo.
Nu ne este la toate simplu dar cumva, cu credinta si multe incercari o sa ajungem mamici.
Acum imi vine sa-mi dau cu pumnii in cap. In toate lunile astea am folosit lubrifiant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Da eu sunt bine , am trecut de ovulatie cred , pentru ca luna asta nu facut teste , nu am luat temperatura , am prestat cand am simtit , acum om trai si om vedea , sunt super relaxata.
Si ma bucur sa vad ca si tu te-ai relaxat

si eu incerc Luci sa ma relaxez
mi-am urmarit totusi ovulatia cu teste (ca doar mi-a trimis Lore la greu )
insa de prestat nu prea am prestat si am incercat sa ma detasez cat mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

am reusit sa ma programez la dr. cocei - marti, 03.05.2011
vreau sa ii zic ca vreau HSG si sa ma programeze...

am facut ieri niste spalaturi cu ceai ginecologic si ceai de pelin (amestecate), apoi m-am clatit cu apa intern
m-am bagat in pat si simteam ca am o gogoasa iritata acolo
vad ca azi nu mai am nimic
ce ma bucur
poate a fost o alarma falsa

voi ce ziceti - sa mai incerc si in seara asta o spalatura? pentru siguranta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Luciana,multumesc mult, de luna asta gata, fara lubrifiant, fara huta-huta zilnic ci doar la doua zile, facem noi rost de bebe cumva.
Magddalena, nu te ingrijora, o sa ne auzim luni si o sa ai vesti bune. Macar tu ai inceput analizele, eu inca o lungesc si sper sa iasa asa dar teama-mi este ca o sa ajungem si noi acolo.
Nu ne este la toate simplu dar cumva, cu credinta si multe incercari o sa ajungem mamici.
Acum imi vine sa-mi dau cu pumnii in cap. In toate lunile astea am folosit lubrifiant.

da asa e dar la mine nu e problema ca nu raman raman insarcinata imediat dar nu reusesc sa pastrez sarcinile am doua sarcini oprite din evolutie pana acum si la 25 de ani e cea de speriat ceva nu e in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Fetelor eu am observat ca nu sunt trecuta in listuta aia de la inceputul capitolului trebuie sa dau date ceva?parca am vazut odata postat ca trebuie date de nastere ceva de genul sper sa nu gresesc
atunci data mea de nastere 01.03.1986 al sotului 05.09.1986 stiu e mai mic ca mine sotul!!ce sa fac mi-am luat barbatel tanar!!am luat-o razna ce sa va spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

si eu imi doresc Miha, la fel, o casuta mica si cu gradinita... dar la asa preturi ...

Hai, sa fie intr-un capitol plin de liniute.
Ah si aparent isi face efectul stimularea simt ceva gadilituri si intepaturi.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Ce tratament faci Gaby?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

am reusit sa ma programez la dr. cocei - marti, 03.05.2011
vreau sa ii zic ca vreau HSG si sa ma programeze...

am facut ieri niste spalaturi cu ceai ginecologic si ceai de pelin (amestecate), apoi m-am clatit cu apa intern
m-am bagat in pat si simteam ca am o gogoasa iritata acolo
vad ca azi nu mai am nimic
ce ma bucur
poate a fost o alarma falsa

voi ce ziceti - sa mai incerc si in seara asta o spalatura? pentru siguranta?

monique la hsg nu te programeaza dr. te programezi tu in ziua inc are ti-a venit mestra. eu am facut hsg-ul in ziua 9 parca.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput