Aspirante optimiste >20 ani (677)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

luci, merci mult

matzaila, din pacate sotul cred ca e de cateva luni bune pe lista neagra si sigur nu ii mai da nimic
acum pe 30 aprilie face 60 zile de restanta
asta e
dar nu stiu de ce dar nu mai sunt deloc pesimista si ingandurata cum eram anul trecut desi pe atunci nu ne aflam in situatia asta
parca am asa o speranta ca totul se va rezolva

si sa stii ca si eu m-am gandit la asta, e bine sa ai pe cineva din familie aproape de tine
de ani buni sunt tot prin orase strine unde nu am pe absolut nimeni apropiat (rude) si e foarte greu
cand ai nevoie de ceva nu ai la cine sa apelezi, cand ai ceva de sarbatorit nu ai cu cine sa te buciri, cand ai un necaz la cine sa te plangi

e drept sunt aspecte placute si neplacute
acum incercam sa le vedem doar pe alea bune ca vom avea timp se de celalalte

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata fetelor o si de la mine o zi buna sa aveti eu am o raceala de mai mare frumusetea ma doare gatul si imi curge nasul asta e nu am luat nimic toata iarna trebuia sa o iau mai devreme sau mai tarziu.Cu privire la statul cu soacra mhh nu as sti ce sa zic pt.ca eu nu am stat niciodata cu ea dar am stat cu cumnatii mei si va spun ca e ff frustrant,nu poti sa faci ce vrei tu sa te alergi prin casa in chiloti sa stai goala cand vrei sa lasi vasele nespalate daca nu ai chef de spalat si lista continua.In privinta banilor situatia e tot cam asa ce nu dadeam pe chirie dadeam in alta parte si tot asa bani tot nu aveam.Si acum e mult mai bn faci ce vrei tu ce iti ttrece prin cap si in primul rand nu mai sunt discutii de tot felul pt ca vrei nu vrei tot ies discutii..as putea sa scriu un roman cu subiectul asta.
scuzati ca m-am intins prea mult va pup la mine ar trebui sa se aproprie uratii dar nici un semn doar o lejera senzatie de umflat in uter e tare ciudat..pupe pupe

Mergi la inceput

magda, poate ne faci o surpriza

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gata fetele plec la bucatarie sa fac tortul, friptura si ciorba, cand termin intru si la voi sa va servesc virtual.

Mergi la inceput

eu stiu Lore pe o parte sper ca nu pe o parte sper ca daaaaaaaaaa
sunt cam confuza acum in privinta a ceea ce vreau dar cred ca va fi o mega super surpriza deja am fluturi in stomac nu vrea sa sper..
nu ne-ai deranjat deloc cu msj tale e bn sa te descarci cateodata e o vreme naspa aici la mine!!!!!!!!!!ma apuca depresia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele nu vreau sa se inteleaga ca nu imi iubesc mama si de asta am lasat- o singura dar e mai bine cand te obisnuiesti singur ca dupa daca stai cu cineva iti este mai greu sa stai singur, iti este urat si de ajutat o mai ajut din cand in cand dar foarte putin ca incearca sa faca totul singura chiar daca eu ii spun la sa vin eu maine sa teajut ea face azi ca sa nu mai am eu ce face, pe cand soacra nu face nici mancare bine nu mai zic de altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lorena, daca ai un avans mai consistent pentru casa bancile va mai accepta. Nu o sa accesati programul Prima Casa dar surprinzator, sunt banci care au conditii neschimbate dar creditele au alt nume deci nu e capat de tara.
Parerile sunt impartite referitoare la soacra. Depinde cum e a ta. Prietena mea cea mai buna ura sa stea cu soacra si dupa ce a nascut fetita ne spune la toate ce norocoasa este ca s-a intamplat asa.
E o femeie de treaba, in banca ei care-i ajuta si care nu se baga peste ei.
Acum pitica face trei ani si situatia e neschimbata. Deci sunt si exceptii si o persoana care-si vinde casa ca sa va ajute nu pare sa fie rea.

Mergi la inceput

fetele, care mai vreti teste de ovulatie ca vrea o aspiranta de a noastra si sunt pe stoc la lab dar comanda minima e de 50 de teste si ea vrea 10, daca luna asta nu e nimic la mine iau si eu 10 asa ca ar mai ramane 30 tot la 3 lei
si eventual de sarcina tot acelasi pret
daca e cinava interesata sa-mi dea pm

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca luni ma duc la doctor..iar.. cu analizele care le-am facut sunt cam stresata sper sa fie destul de bune sau macar sa reiese ceva de care sa imi dau seama ce s-a intamplat va cam necajesc cu problemele mele
am vb de m-am rupt..
vreau si eu tort!!eu inca mai am cozonac si pascaasa ca nici un dulce pana nu se termina ..sau se strica

Mergi la inceput

matzaila, si eu am inteles ca uneori mai trec peste anumite banci
acum sa vedm, mai e pana atunci, poate se mai schimba conditiile
am auzit si eu ca sunt banci cu oferte mai bune decat prima casa

referitor la socrela, ea e ok, nu e rea dar e nebuna
e disperata de boli, tot timpul se uita si citeste despre sanatate
daca ar putea ne-ar da sa mancam numai urzici si alte chestii sanatoase
avem interzis la mancaruri care stie ea ca nu fac bine, e disperata dupa curatenie si e foaaaaaaaarte bagareata, trebuie tot timpul sa-si dea cu parerea indiferent daca are sau nu habar, ea crede ca stie intotdeauna ce e bine si ce nu
dar tot timpul ne vrea binele, asta conteaza

Mergi la inceput