FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Anastasia

Angelica,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Eu astazi sunt cu serviciul la Calarasi.de dimineata am avut niste dureri asemanatoare cu cele de la menstruatie ... dar de scurta durata.Acum sunt ok... doar ca mi-e somnnnnnnnn si trebuie sa muncesccccccccccc.mi-am facut si eu calculul de pe prima pagina si zice ca primul beta sa il fac pe 4 mai.Trebuie sa ma interesez si la mine in Ploiesti daca am unde sa fac beta daca nu ... trebuie sa vin la Bucuresti ... probabil va ramane pt luni ... aaaaaa sau pot sa vin in weekend daca ziceti ca sunt laboratoare care lucreaza ... sunt cam aeriana Va pup mult
Ma duc sa trag la jug

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Tinuta daca optezi pt anestezie generala nu o sa simti absolut nimic ,dupa ce se termina totul ,a sa ai dureri vagi de burta ca la ciclu ,dar cu o pastila ceva se rezova ,daca ar exista si pt suflet o pastila minune ce bine ar fi ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Hristos a Inviat!

Pestic si fetelor la eco - multa bafta!

Tinuta ce sa zic? Imi pare rau, dar rau de tot..
Tu ai luat Clexane, daca da, de cat? Nici nu stiu ce sa zic, eu zic ca s-a oprit din evolutie din cauza trombofiliei, dr a zis ori asta, ori calitatea embrionului. Daca e de calitatea embrionului, la mine dr Albu iese din discutie, poate pe blastocisti avem sanse, nu stiu.

Eu am facut chiuretaj, asa a zis dr Albu din start. Nu stiu cum e mai bine, eu oricum am plans tot timpul pe masa de operatie si dupa, n-am putut alfel. Ideea e ca n-a durut rau, a mai costat un pic...a trecut, ce sa mai.

Te imbratisez cu mult drag.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tinuta chiuretajul mi l-a facut chiar Albu. nici eu nu as fi vrut chiuretaj, dar nu mi-a dat alta varianta. pe de o parte a fost mai bine asa, macar a curatat tot acolo si nu am avut nici o problema. si am cerut sa se faca si analiza din ce recolteaza. mi-au facut cariotip nu si cea anatomo-patologica. eu eram atat de vraiste atunci ca nu am mai intrebat ce fac si sa zic ca as vrea si anatomo.
cu medicamentele pe care le-am cumparat tot de acolo cand am plecat am lasat la ei 2.600 de ron (chiuretaj + cariotip + medicamente)
inainte de chiuretaj mi-au pus o perfuzie cu algocalmin parca si diazepam. ii spusesem dr cand am facut o eco scurta inainte ca as vrea cu anestezie generala pt ca nu cred ca ma pot abtine sa nu plang. nu a fost de acord cu generala pe motiv ca sarcinile oprite in evolutie sunt mai aderente si dureaza ceva mai mult interventia si ii era frica de o hemoragie (eu facand inainte tratament cu Clexane pe care il oprisem oricum de 1 saptamana). oricum, la mine nu a prins locala si am facut mai mult pe viu. nu te speria, eu am fost o exceptie ! de asta am zis ca e mai bine cu generala, sa nu asisti la toata chestia. e de ajuns trauma pe care o ai cu pierderea sarcinii. eu am vazut cand a scos acel "ceva" pe care l-a pus in eprubeta si l-au dat la analiza. noroc ca am neuronul rezistent si acum sunt plina de incredere si ma avant catre o IA.

daca mai pot sa te ajut cu ceva ... sunt aici

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Mie mi-a iesit mutatia MTHFR 677 heterozigota. Nu am facut clexan pentru ca restul analizelor au iesit ok.
Acum mi-a recomandat sa fac si PAIul, mutatia factorului XIII si homocisteina. Eu sper sa fie totusi cauza de trombofilie ca exista sanse cu clexan.
honeys, asa mi-a spus si mie. Cauza poate fi trombofilia sau calitatea embrionului.

Oricum ca om, Dr Albu este de nota 1000. Pot spune ca am plecat de la el cu sufletul mai usurat. A stiut sa ma incurajeze, mi-a raspuns la toate intrebarile care mi-au trecut prin cap saptamana asta, pentru ca la prima eco n-am mai putut deschide gura de ce durere am simtit. Plus ca nu m-a taxat cu nimic la cele doua eco. Iar ieri cred ca a stat o jumatate de ora de vorba cu noi. Mi-a explicat ca el considera normal ca dupa oprirea din evolutie a unei sarcini optinute prin FIV, chiuretajul sa se faca gratis, dar ca inca politica MF nu este de acord cu asta. Oricum a dat dovada pe toata perioada tratamentului, dar mai ales acum de o mare OMENIE.

Voi unde ati facut mutatiile pe care le am acum de facut? Am cautat preturi la medlife si synevo si sunt foarte diferite. Iar la medlife nu am gasit factorul XIII.
si va multumesc mult ca-mi sunteti alaturi

Sa se faca voia Ta Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Of, iar ma enervez zau..

Despre omenie, jos palaria, n-am ce zice!
Si eu tot mutatia asta o descoperisem di d'aia tot scriu aici, poate invata cineva din asta..Dupa aia eu m-am dus la dr Albu si i-am zis: cred ca trebuie sa mai fac niste analize pe trombofilie. Zice: a, da faceti si factorul XIII si Paiurilee..

Va rog eu sa le faceti inainte, pentru sufletul vostru asa doare cand patesti ca mineee.

Dupa ce le-am facut si mi-au iesit paiurile a zis ca de la astea; apoi ce vina am eu? Of Doamne!
La Medlife le-am facut, nu exista pe site factotul XIII, dar se face.

Eu nu zic ca dr Albu nu e bun; vedeti bine ca face mii de minuni, DAR...

Pup

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

TINUTA eu le-am facut la MEDLIFE !Ai facut comparatie cu Synevo si cum au iesit? Mai ieftine la Synevo?Nu uita ,iti zic pt ca eu nu am stiut ,am aflat dupa ce am dat 35 mil pe toate analizele ca puteam sa cer un card de reducere ,aveam reducere 6%,fetele de acolo nu mi-a spus nimic ........na era culmea sa spuna ceva ,odata ce puteau incasa mai mult .......intereseaza-te si vezi....... si scazind procentul de 6 % vezi unde iese mai bine ,mie atunci dr mi-a zis ca pot recolta si la Synevo ca are incredere in laborator ,dar am zis daca tot eram acolo si aveam si banuti ,am recoltat la ei........!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Mie mi-a iesit mutatia MTHFR 677 heterozigota. Nu am facut clexan pentru ca restul analizelor au iesit ok.
Acum mi-a recomandat sa fac si PAIul, mutatia factorului XIII si homocisteina. Eu sper sa fie totusi cauza de trombofilie ca exista sanse cu clexan.
honeys, asa mi-a spus si mie. Cauza poate fi trombofilia sau calitatea embrionului.

Oricum ca om, Dr Albu este de nota 1000. Pot spune ca am plecat de la el cu sufletul mai usurat. A stiut sa ma incurajeze, mi-a raspuns la toate intrebarile care mi-au trecut prin cap saptamana asta, pentru ca la prima eco n-am mai putut deschide gura de ce durere am simtit. Plus ca nu m-a taxat cu nimic la cele doua eco. Iar ieri cred ca a stat o jumatate de ora de vorba cu noi. Mi-a explicat ca el considera normal ca dupa oprirea din evolutie a unei sarcini optinute prin FIV, chiuretajul sa se faca gratis, dar ca inca politica MF nu este de acord cu asta. Oricum a dat dovada pe toata perioada tratamentului, dar mai ales acum de o mare OMENIE.

Voi unde ati facut mutatiile pe care le am acum de facut? Am cautat preturi la medlife si synevo si sunt foarte diferite. Iar la medlife nu am gasit factorul XIII.
si va multumesc mult ca-mi sunteti alaturi

Sa se faca voia Ta Doamne

Asa e, Tinuta, noi cand am ajuns prima data la dr Albu , acum 4-5 luni in urma, abia puteam deschide gura, dar nu de emotie, ci de tensiunea si deznadejdea acumulate si pt ca imi venea sa plang in continuu, din orice...eram cazuta intr-o depresie de nu mai stiam cum sa ies din ea...veneam si cu cateva verdicte f dure de la alti dr, gen: cancer ovarian, uter fibromatos , necesitate urgenta Histerectomie.. cat eram eu de asezata psihic , in cateva luni ajunsesem de nu ma recunoasteam...
In acea prima faza, pe langa un dr ginecolog bun , simteam ca aveam nevoie si de un sprijin psihologic, din afara familiei, care oricum era alaturi de noi,iar dr. albu a fost incredibil de cald si de optimist+realist cu noi.
Nu sunt genul de om care sa caracterizeze pe cineva dupa cat de mult ma "perie", Doamne, fereste, dar sunt momente cand, pe langa realism si date clare din punct de vedere medical, ai nevoie si de acel "altceva", care tine de omenie si de empatizare cu cel/cea care trece/trec prin astfel de cazuri, ca ale noastre...
.............

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

TINUTA eu le-am facut la MEDLIFE !Ai facut comparatie cu Synevo si cum au iesit? Mai ieftine la Synevo?Nu uita ,iti zic pt ca eu nu am stiut ,am aflat dupa ce am dat 35 mil pe toate analizele ca puteam sa cer un card de reducere ,aveam reducere 6%,fetele de acolo nu mi-a spus nimic ........na era culmea sa spuna ceva ,odata ce puteau incasa mai mult .......intereseaza-te si vezi....... si scazind procentul de 6 % vezi unde iese mai bine ,mie atunci dr mi-a zis ca pot recolta si la Synevo ca are incredere in laborator ,dar am zis daca tot eram acolo si aveam si banuti ,am recoltat la ei........!

Tinuta, sa intrebi la receptie , cum intri in clinica,de unde se ridica si plicurile cu rezultatele analize, nu la sectie materno fetala, acolo mi-am facut si eu si sotul cardurile de 6% discount, noi am facut cardurile de cum am ajuns la Medlife si se simte discountul cand se tot aduna analize peste analize...etc...
Noi stiam de card de la alt cuplu care a fost la dr. albu, cu bebe deja.

Mergi la inceput