FIV Dr. ALBU DRAGOS 28
Raspunsuri - Pagina 3
maruscha80 spune:
corry, la 4 sunt programata. sa speram ca nu sunt probleme si intru cand trebuie sa nu stau cu emotii pe acolo
tinuta78 spune:
ici tuturor si multumiri pentru sustinere.
anna felicitari pentru inimioare. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoase si sa stea in burtica inca cel putin 7 luni de acum inainte.
maruschabafta astazi
Mie mi s-a confirmat ieri cand asi fi avut deja 8 saptamani ca s-a oprit din evolutie la 6 saptamani si o zi( exact ca si saptamana trecuta). Acum astept sa-mi vina menstra, iar in caz ca nu apare intr-o saptamana trebuie aspirata. Mi-e o frica de mor de zilele alea.
fetele care ati trecut prin asa ceva, cum a fost? La cat timp ati incercat iarasi? Eu nu am nici congelati asa ca trebuie sa iau cap coada tratamentul.
Incerc sa fiu tare, ma gandesc la reusita mirelei a lui cory si camemar.Dl Dr m-a incurajat ca totusi nu a fost un rezultat prost. S-a optinut sarcina in uter cu embrion, ceea ce ne-ar da sperante pentru o viitoare incercare.
Sa se faca voia Ta Doamne!
maruscha80 spune:
azi nu mi-am pus utrogestan ca tot am eco la 4...sper sa fie ok.
anna, tie ti-a zis ceva doctorul in sensul asta? a fost ok cu ideea, stiu ca nici tu nu iti pusesei ieri...
angelica28 spune:
Anastasia aici sunt ,va citesc ,ieri nu am apucat ca am fost ocupata dar ,in rest sunt la curent cu tot ce se intimpla aici!
Cred ca tu o sa mi-o iei inainte ,pt ca eu mai am o analiza de facut cea din ziua 21 si apoi sa merg la dr pt interpretare si o sa incep si schema de tratament ,deci eu pe 9 o sa fac analiza cam pe 15 cred ca o sa im fac programare la dr,sper din tot sufletul sa si incep tratamentul ,sa nu mai fie nevoie de laporoscopie ,a zis ca vedem daca o facem ,dupa ce vin cu analizele!
ANNA ma bucur ca esti ok !
TINUTA78 stiu ce este in sufletul tau ,si eu am pierdut o sarcina la 11 saptamini ,numai ca eu aveam sarcina obtinuta pe cale naturala dupa 7 ani de tratamente,dar in perioada in care am ramas nu am facut absolut nici un tratament ,si uite ca sa putut dar ...... Mie dr mi-a dat unda verde sa incerc sa ramin iar dupa prima menstruatie de la intrerupere,dar uite ca nu sa mai intimplat ............
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinuta78 ici tuturor si multumiri pentru sustinere. anna felicitari pentru inimioare. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoase si sa stea in burtica inca cel putin 7 luni de acum inainte. maruschabafta astazi Mie mi s-a confirmat ieri cand asi fi avut deja 8 saptamani ca s-a oprit din evolutie la 6 saptamani si o zi( exact ca si saptamana trecuta). Acum astept sa-mi vina menstra, iar in caz ca nu apare intr-o saptamana trebuie aspirata. Mi-e o frica de mor de zilele alea. fetele care ati trecut prin asa ceva, cum a fost? La cat timp ati incercat iarasi? Eu nu am nici congelati asa ca trebuie sa iau cap coada tratamentul. Incerc sa fiu tare, ma gandesc la reusita mirelei a lui cory si camemar.Dl Dr m-a incurajat ca totusi nu a fost un rezultat prost. S-a optinut sarcina in uter cu embrion, ceea ce ne-ar da sperante pentru o viitoare incercare. Sa se faca voia Ta Doamne! |
Sunt alaturi de tine, tinuta, . E greu sa spui mare lucru in astfel de momente, dar daca dr a spus ca tot procedeul a evoluat, medical vorbind, cat de cat bine, si sunt sanse mari data viitoare, acestea sunt singurele cuvinte de care trebuie sa te agati acum.
Cat despre ce intrebai, am o prietena de familie care incearca de cativa ani la giulesti tot cu fiv si cand s-a oprit din evolutie la cateva saptamani, a venit menstruatia, numai ca a fost mai abundenta decat de obicei si a tinut mai multe zile, pana s-a curatat uterul . Nu a intervenit dr pt aspiratie. Acum, cred ca e de la caz la caz...
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Anastasia aici sunt ,va citesc ,ieri nu am apucat ca am fost ocupata dar ,in rest sunt la curent cu tot ce se intimpla aici! Cred ca tu o sa mi-o iei inainte ,pt ca eu mai am o analiza de facut cea din ziua 21 si apoi sa merg la dr pt interpretare si o sa incep si schema de tratament ,deci eu pe 9 o sa fac analiza cam pe 15 cred ca o sa im fac programare la dr,sper din tot sufletul sa si incep tratamentul ,sa nu mai fie nevoie de laporoscopie ,a zis ca vedem daca o facem ,dupa ce vin cu analizele! ANNA ma bucur ca esti ok ! TINUTA78 stiu ce este in sufletul tau ,si eu am pierdut o sarcina la 11 saptamini ,numai ca eu aveam sarcina obtinuta pe cale naturala dupa 7 ani de tratamente,dar in perioada in care am ramas nu am facut absolut nici un tratament ,si uite ca sa putut dar ...... Mie dr mi-a dat unda verde sa incerc sa ramin iar dupa prima menstruatie de la intrerupere,dar uite ca nu sa mai intimplat ............ |
uff...te pierdusem, Angelica, si eram in panica. Stiam ca vom fi in tandem cu fiv. Eu ar trebui pe 12 mai sa incep cu Microgynon (sau cand va veni menstruatia, pt ca am ciclul neregulat) si apoi cu toate celelalte, am si emotii mari, ma rog sa fie bine,alta putere nu mai am decat sa ma rog si sa respect ce o sa-mi spuna d. dr...Bine ca te-am re-gasit.M-am linistit
QiaoBing spune:
ufff tinuta eu in decembrie tot asa am patit. s-a oprit undeva in s6. la eco in s7 mi-a zis ca s-a oprit si m-a programat pt chiuretaj peste 1 saptamana. am intreruput Clexanul, dar nu si duphastonul. a folosit si chiureta si aspiratorul. poti cere anestezie generala, e mai bine pt psihicul tau. dupa mi-a dat sa iau antibiotic (unidox 1 la 12 ore, 7 zile), un antiinflamator (Flamexim 5 zile), Climen (doar 1 cutie - 21 zile; nu e AC) si am mai luat eu si Protectis impreuna cu antibioticul ca sa evit candida. fix la 28 de zile mi-a venit cm, care a fost putin mai abundent decat il am eu acum la "batranete". dupa prima luna am avut liber sa incercam sa raman natural (la mine fusese sarcina obtinuta natural)
capul sus !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maripet spune:
Buna fetelor si Hristos a inviat!!
Nu am mai intrat de mult, dar v-am citit in fiecare zi.
Felicitari celor care au reusit si sunt alaturi de cele care nu au reusit.
Eu as vrea sa incep luni tratamentul si am niste emotii de nu mai pot.
ma emotionez cand vad fetele care reusesc, dar ma deprim cand vad ca altele nu.
Sper sa fie totul bine. Mi-am pus foarte mari sperante, si mi-e frica sa nu fiu dezamagita.
va pup!
tinuta78 spune:
multumesc pentru sfaturi
QiaoBing unde ai facut intreruperea la MF? Mi-a spus dr ca la MF costa 10 mil chiuretajul. Mie deocamdata mi-a oprit utrogestanul si m-a sfatuit ca daca nu-mi vine sangerarea pana saptamana viitoare sa merg la dr. Deocamdata am doar vagi dureri de spate dar mi-e tare teama de ce va urma. Parca in sinea mea asi fi preferat interventia ( asta si pentru ca nu stiu in ce consta si cat de dureroasa este).