Puiuti de Randunici 2008!! (483)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Delia are enterocolita,nre-a dat niste medicamente si gata acasa,fara regim fara nimic.5 zile trebuie sa yi dau medicamentele,di ne-a dat si un antibiotic.Spor la treaba tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata randunici !

Poftiti la cafele strong, mari si trezitoare si ceai din belsug cu multa lamaie! Pentru cine doreste am lasat si piscoturi !

Va doresc o zi minunata !

Alina, sanatate Deliei!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Apelez la amabilitatea randunicilor cu vechime sa ne ajute pentru deschiderea unui capitol nou . Multumiri anticipate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'neata fetelor!
Multumim Mariana pt cafea desi eu azi cred ca trebuie sa iau o pauza.
De ieri am o criza de hemo...de-mi vine sa urlu
Nu stiu ce i-a activat asa...ca de cand am nascut n-am mai trecut prin asta...da-i groasa la mine azi...iar cand stau pe scaun...

randunicile si puisorii!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Neatza fetelor,va doresc o zi placuta si usoara.Doinita insanatosire grabnica.
Mariana multumim ptr cafea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

'neata fetelor!
Multumim Mariana pt cafea desi eu azi cred ca trebuie sa iau o pauza.
De ieri am o criza de hemo...de-mi vine sa urlu
Nu stiu ce i-a activat asa...ca de cand am nascut n-am mai trecut prin asta...da-i groasa la mine azi...iar cand stau pe scaun...

randunicile si puisorii!

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Doinitza, incearca spalaturi locale cu ceai de pelin si putin regim alimentar. La mine a functionat. Stiu prin ce treci, am patit-o si eu...multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a trecut.
Sanatate multa !

Mergi la inceput

Ce caldura-i afara...am coborat sa-i iau Alexiei niste culori (non-toxice) ...e mare amatoare de pictat cu degetele...si-am crezut ca ma topesc

Va multumesc pt sfaturile si gandurile bune Ma oblojesc si eu cu de toate...sper sa nu-mi ajunga la pantofi

Faza-i ca pleaca si omu' la o instruire si raman singura cu coplchilu' pana pe sambata...si adio linstea mea!
Da'.. o dovedesc eu cumva

Mergi la inceput

Off … ce plictiseala, ce oboseala, ce caldura parca nu am chef de nimic … m-am gandit sa scriu ce-mi trece prin minte … Mda deci ce rost are sa fii trista si suparata sa le dai pe emo si sa-ti plangi singura de mila cand de fapt cu asta te afunzi si mai tare parca… unii zic ca optimismul e pentru oamenii naivi care nu privesc realitatea cum trebuie … or fi ei naivi da’ macar sunt fericiti … pai dah si daca o saptamana ma prefac ca sunt fericita....a 2a saptamana chiar sunt… pana la urma cred ca totul depinde de cum gandesti si ce vrei tu sa crezi. Nu stiu ce m-a apucat… da’ cand vad atata monotonie pe crenguta...am ajuns sa vorbesc cu interiorul...

Va doresc o dupa amiaza si o seara placuta! Ne auzim, ca de obicei, maine la cafea!

Mergi la inceput

Mariana si eu de zile am cazut intr-o depresie grava.Sunt foarte suparata,foarte mahnita,foarte dezamagita etc.Sper sa ies din aceatsa stare cat mai repede ca altfel nu stiu ce voi faceTreaba ma alearga prin casa dar nu am chef sa misc un pai,voi cum iesiti din situatii de acest gen.O seara placuta si linistita

Mergi la inceput

Mai fetelor ce-i cu toate astea?
De ce atata tristete...
Si eu am trecut printr-o depresie urata...a trecut ceva vreme de-atunci...era inainte sa raman insarcinata. Plangeam toata ziua, ma imbonavisem din cauza gandurilor negre, mi se parea ca era singura, am fost la tot felul de doctori, m-am cautat peste tot...dar problema era la cap Omu' meu m-a ajutat tare mult si un psiholog...si am iesit la liman...dar tare urat a fost!
Acum de fiecare data cand simt ca o iau la vale...imi spun STOP; se poate si mai rau decat la mine, si incep sa vad chestiile bune din jurul meu si sa gasesc placeri in tot felul de nimicuri...
Imi stabilesc lucruri mai mici de indeplinit...mai las treburile casei vraiste, si...cer ajutooorrr la prieteni, parinti...de multe ori dansez si rad
Va rog nu cadeti in butoi

Mergi la inceput