Puiuti de Randunici 2008!! (483)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita multumim de incurajari,eu sunt deja la fundul butoiul si iti spun sincer ca deja numai pot,cand vad atatea lipsuri,cand vad ca lumea e asa rea ma deprim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Alina, te rog iesi repede din butoi, cu siguranta trebuie sa vezi si ceva mai roz...esti o fata minunata, ai talent cu siguranta,...zau ca daca te gandesti la toate cele nasoale iti faci rau tot tie.
Stii ce-mi zicea psihologul? Asa cum ai forta pt ganduri negative, aceeasi forta sa o folosesti pt. cele pozitive.
Si cum eu imi fac griji din orice...mi-a spus sa am grija de mine si de ai mei nu de tot restul lumii si inca ceva...sa las lucrurile sa se intample pur si simplu....
Multi

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Doinita iti multumesc ptr aceste sfaturi crede-ma ca in aceste momente imi sunt de un real ajutordaca as avea prietene asa ca tine pe lng mine as fi mult mai okIti multumesc din suflet ptr sustinerea ta

Mergi la inceput

Buna dimineata fetitze dragi!
Va ofer o si-un fresh de portocale!
Mariana unde esti?
Alinusha cum ai dormit aseara? Deliutza e bine?

Azi de dimineata in troleu am stat langa o doamna in jur de 70 ani...si nu stiu cum a inceput sa vorbeasca cu mine...am ascultat-o si-am zis: se poate si mai rau si DD fereste de boala si suferinta...si inca odata am multumit DD pt toate cele bune de langa mine, pt ca azi e soare, pt ca imi voi plimba copilul prin parc...

Poate nu stiati care-i plurarul la cerc: 'cerci'
O zi placuta si racoroasa va doresc!
Multi

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata randunele !

Cafelutele si ceaiurile sunt pregatiteeeee! Poftiti de serviti cu incredere !

Azi se anunta calduri mari mon cher.... Bine macar ca am AC la servici. Acasa nu mi-a "crescut" inca.... N-am nici jaluzele....ca nu-mi place sa am "umbra" in casa . Noroc ca e soare doar dimineata...

Doinita, multumim pentru sustinere ! Nu stiu ce m-a apucat ieri...am perioade din astea, slava Domnului ca sunt de scurta durata....nu-mi place sa-mi plang de mila si ma gandesc ca intotdeauna se va gasi o rezolvare....Dumnezeu e singurul care le oranduieste dupa cum ii e vrerea. Si am si o vorba...daca te impaci cu soarta pe care o ai, sigur vei trece mai usor peste toate. Pacat ca s-a ajuns ca viata noastra sa se rezume numai la lucruri materiale iar cele spirituale sunt lasate in urma....Gata...am rostogolit butoiul...

Alina o stransa de la mine si bineinteles multi !

la munci ca am de finalizat un mom! Si "the first one" e cam astazi. Trebuie sa fiu cuminte, cuminte...

Va doresc o zi excelenta !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna dimineata fetitze dragi!
Va ofer o si-un fresh de portocale!
Mariana unde esti?
Alinusha cum ai dormit aseara? Deliutza e bine?

Azi de dimineata in troleu am stat langa o doamna in jur de 70 ani...si nu stiu cum a inceput sa vorbeasca cu mine...am ascultat-o si-am zis: se poate si mai rau si DD fereste de boala si suferinta...si inca odata am multumit DD pt toate cele bune de langa mine, pt ca azi e soare, pt ca imi voi plimba copilul prin parc...

Poate nu stiati care-i plurarul la cerc: 'cerci'
O zi placuta si racoroasa va doresc!
Multi

Doinita, mi-ai luat-o inainte ! M-am miscat ca melcul..... Servim si fresh-ul ca e tare bun !
Socrela are 80 ! De asta ce zici ? Si roza se facu' rosie!

Da pluralul de la banci (cele din parc) il stii? Vezi ca nu? E bancale....

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana, cu totii mai trecem prin faze de astea...eu cred ca e bine sa vorbesti, sa te eliberizi ca altfel se acumuleaza ...si devine nasol...si cel mai important: sa fie cineva langa tine, sa te asculte... Iar cu treburile astea materiale, din pacate ne lovim tot mai mult de ele si ne acapareaza gandurile...

Mai vroiam sa spun de-o carte, poate ati citit-o, ...'mananca, roaga-te, iubeste' de elizabeth gilbert...mie mi-a placut,am ras, este optimista...chiar daca nu-mi pot lua un concediu de un an de zile...

Mergi la inceput

Neatza fetelor.Doinita,Mariana va mu;ltumesc ptr tratatie si incurajari.Ce pot sa s[pun Delia acum e bine,mie imi e foarte rau aseara am avut o criza de inima.Nu am avut bani sa ma duk la spital m-am certat si cu sotul,asa k acum ma chinui sa trag de mine sa fac cateceva dar nu pot deloc.

Mergi la inceput

ei da...asta n-o stiam cu 'bancale'
Stalcelile astea imi plac asa de mult...nu le retin eu pe toate...am incercat chiar sa notez din ele ca timpul zboara asa repede...

Mergi la inceput

Alina, adica cum criza de inima? ai mai avut probleme?...
Eu in perioada aia neagra...tot la inima mi se parea ca am ceva...aveam palpitatii...si tot felul de junghiuri...am fost la cardiolog, mi-a facut investig, mi-a spus ca inima-i ok ...si dupa toate cautarile mele medicale mi-am gasit o tiroida care o luase razna...tot de la stress.
Te rog ai grija de tine... si lasa certurile cu omu'...

Mergi la inceput