Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Nicole,

Si eu m-as duce sa mai fac o eco, la prima mea sarcina am avut o sangerare in sapt 13(cateva picaturi maronii) si mi-a dat gravibinon si utrogestan, mi-a zis doctorita ca e un hematom si ca e risc de avort spontan.
Nu vreau sa te sperii, poate e OK, dar de ce sa mai astepti?

Cred ca avem si noi vesti bune, dupa hsg am facut monitorizare 2 luni la dr Ionut, in prima ar fi trebuit sa ovulez pe trompa cu hidro (dar nici macar nu s-a spart foliculul), in luna urmatoare mi-a dat pregnyl 5000 u si cred ca cu ajutorul lui DD sunt gravi!!!
Am facut ieri beta hcg si valoarea e 846, ma mai duc maine sa fac alta, sper sa se dubleze.
La eco transvaginala nu s-a vazut nimic ieri, la 36 zile de la ultima menstruatie (sau 19 zile de la ovulatie), mi-a zis sa revin peste o saptamana.

Va pup si sa ne dea DD bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Felicitari

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cicineata, felicitari!!!
Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

A doua analiza beta hcg (la 2 zile dupa prima) arata 2.027 si la eco facut la Ion Ionut exact o saptamana dupa prima (unde nu s-a vazut nimic)se vedea doar sac gestationar de 13,4 mm, fara embrion.

In 2 zile a aparut si embrionul de 2,9 mm (cred ca e numit ecou embrionar) si dupa dimensiunea embrionului avem 5 saptamani si 6 zile (sau 6 saptamani si 2 zile dupa ultima menstruatie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cicineata, felicitari! Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna fetelor,

Va citesc de ceva timp, dar nu am scris pana acum. Astazi mi s-a recomandat si mie sa fac laparoscopie.
Am ovare micropolichistice, probleme cu ovulatia.

Mi s-a recomandat sa fac operatia cu dr Niculescu de la Giulesti.
Voi cu cine ati facut laparoscopia? Ce stiti de acest dr?

Multumesc,

Mihaela

Mergi la inceput

Nu conteaza cu cine faci operatia toti isi fac meseria bine

Eu m-am operat pentru desfundare de trompe si doctorul mi-a efectuat si driling ovarian pentru ca si eu am ovare micropolichistice de care nu stiam.

Pe cand operatia?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns!

Daca ma grabesc un picut...luna asta...
inca nu m-am decis la care dr sa merg...din ce am mai citit pe aici am observat ca multe dintre voi ati fost la dr Ionut I.

In ce zi a CM se face operatia?

Mihaela

Mergi la inceput

Pai suni in prima zi a menstruatiei, si te programeaza cam in ziua ovulatiei, in a 14-a sau 15-a zi.

Doua fete s-au operat de curand la Doctorul Ion si acum sunt gravi, iar eu la Cristescu.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Felicitari gravidutelor!!
Am mari emotii, mie nu prea imi plac spitalele. Cam cat dureaza recuperarea? Trebuie sa stau in medical? Sper sa dea rezultate operatia.Daca nu, cred ca voi face FIV in toamna. Deja mi-am ales clinica :p

Este grea operatia? voi v-ati revenit imediat, vi s-a recomandat repaus?

Mihaela

Mergi la inceput