Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hope_blue spune:

Buna,
Am nevoie de sfatul vostru, in privinta acestei intervenii - Laparoscopie, deoarece la HSG s-a vazut ca ambele trompe sunt impermeabile.
Mi-a fost recomandata de dr. Albu.
Din cate am mai vorbit cu alti medici marea majoritate mi-au spus ca nu are rost sa incerc sa operatiea de desfundarea trompelor, deoarece acestea se vor infunda in foarte scurt timp.
Acum mi-am facut o programare la prof dr Vladareanu Radu.
Este cineva aici pe forum, care sa se fi operat cu prof dr Vladareanu Radu?
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Hope blue ele se infunda repede dar poate pana se infunda ramani gravi.Eu am ramas in urmatoarea luna dupa operatie si nicoleli la fel.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hope_blue spune:

Racheel iti multumesc pentru raspunsul tau! Si sa ai o sarcina usoara!
Asa ma gandesc si eu, ca poate se desfunda ... Eu am trecut deja printr-un fiv esuat ... un singur ovocit. Sper sa incap pe mana unui doctor bun si sa se poata face ceva si cu trompele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda550 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoleLi

in iunie 2009 am facut sarcina extrauterina pe dreapta, tratata cu embolizare si o doza de metotrexat, dupa 6 luni, in ianuarie 2010 m-a pus sa fac HSG ca sa vada cum arata trompa, mi-a iesit tr stanga putin permeabila si iar pe dreapta s-a oprit substanta unde a fos SEU si n-a vrut sa treaca mai departe; doc (de la municipal unde am trecut prin toate astea) a zis ca e ok si sa ne apucam de prestat...un an intreg n-a iesit nimic...asa ca noi ne-am apucat de cautat informatii despre infertilitate si l-am gasit pe doc Albu, am facut toate analizele date de el,ne-a dat o lista cu analize hormonale si boli, le-am facut pe toate...au iesit ok...asta a fost in octombrie si noiembrie 2010, am facut si monitorizare si in noi. n-am avut ovulatie asa ca in decembrie mi-a dat sa incerc o stimulare...am avut 3 foliculi mari...si in ianuarie mi-a venit cm deci nu s-a prins nimic...si atunci mi-a zis ca sigur problema sunt trompele si s refac HSG sa vedem cum iese; a iesit mai proasta decat prima, tr stanga avea aderente si unghiuri de 90 grade si in dreapta s-a oprit tot asa unde fusese SEU si se umflase ca un balon pe la jumatate; dupa ce a vazut rezultatul ne-a zis ca singura posibilitate ar mai fi laparoscopia ca sa vada exact ce e acolo

Buna Nicole,
Am trecut si eu prin exact acelasi lucru, tot la universitar. Eu am acum 3 luni de la met si doctorul care s-a ocupat de mine mi-a spus astazi ca pot sa ma reapuc de incercari si ca nu are rost sa fac HSG. Mi s-a parut ciudat ca nu ma pune sa fac nicio analiza (e un dr. destul de renumit, am mers la el pe recomandari si pana acum a fost OK) si m-am apucat sa citesc. Tu la ce doctor ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Buna Magda, doc meu se numeste Constantinescu Gh, e seful de la et.4; eu m-am tot milogit de el sa ne lase sa ne apucam mai devreme, sa nu asteptam 6 luni ...dar in noiembrie,la 4 luni dupa embolizare si metotrexat, bhcg mi-a iesit 25, a zis ca e din cauza ca mai sunt ceva celule pe trompa care il produc si m-a chemat sa mai fac o doza de metotrexat si ne-a zis ca pana nu iese sub 5 nu avem voie...m-am dus a doua zi, l-am facut si in ianuarie mi-a iesit ok, sub 5...si atunci m-a programat pt HSG, ne-a zis ca trebuie sa-l fac, sa vada cum este trompa, daca s-a vindecat bine sau a ramas cu peretii lipiti; bhcg si ecografie tv am facut in fiecare luna dupa ce am iesit din spital; ma duceam dimineata, imi lua sange, asteptam sa iasa rezultatul si pe urma plecam acasa.

Mergi la inceput

Buna fetele,
nu mai are niciuna noutati?

Mergi la inceput

Spune-ne cum evolueaza sarcina?Cate saptamani ai?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

hello
avem 10 saptamani, mai avem 2 pana la eco de 12 sapt si trec asa de greu...abia asteptam
ne gandim sa mergem luni sau marti in alta parte la eco sa-l vedem pe bebelica daca e ok, pentru ca pana acum am pierdut 2 bucati de tesut...prima data de paste, am fost la doc dupa si a zis ca nu e nici o problema...a doua acum 2 zile si dubla ca marime fata de prima, era cam de 2 cm lungime si cam 0,5 cm grosime si visiniu inchis la culoare; noi presupunem ca e din endometru sau placenta; de paste a fost si cu sangerare, acum nu...doar am gasit bucata pe hartia ig
si mai am o nedumerire...toate mamicile pe care le cunosc mi-au zis ca lor le-a zis doc sa ia acum la inceput si elevit...mie mi-a dat doar arefam si acid folic
acum caut pe net sa vad ce cabinete de eco gasesc mai aproape de casa, in sect 2

Mergi la inceput

Nicole, mergi sa fa un eco, ca sa te linistesti Eu am luat acid folic pana la 16 saptamani si apoi am trecut pe elevit.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 25+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nicole, daca ai eliminat "chestii" as zice sa mergi la dr sa-i spui si sa vezi ce zice. Adica eu asa as face.
Intreaba-l de Elevit, mie mi-a spus la ambele sarcini ca nu e nevoie sa iau vitamine, ca sa mananc sanatos. Asa am facut si a fost foarte bine. Vezi ce-ti spune si tie, poate are alta varianta acum sau poate e in functie de pacienta.
Bafta multa, sa nu fie probleme!

Mergi la inceput