Nunta secolului - vazuta de noi
Raspunsuri - Pagina 14
DarkBendis spune:
Daca e vorba de printesele Beatrice si Eugenie,una din ele poarta Vivienne Westwood (nu am retinut care dintre ele )
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lucialu spune:
Da cu rochi lui Grace seamana
Babe, babe, dar oricat de rece m-au lasat superstitiile si oricat de mult imi plac lacramioarele si imitatiile perlelor, tot nu m-am riscat la nunta
Subtire sarutul, de fapt nu a fost un sarut...cum spuneam miselul de Charles chiar isi iubeste babusca si se simte. nu asteptam ceva french, dar nah, sa fie dat cu fuflet acolo, sentiment.
corap spune:
ce sentiment, frate, cand se 'olbeaza j'de milioane de persoane in gura ta piere naiba sentimentu'
lucialu spune:
Haide mai, ca sunt obisnuiti cu publicul, blituri si gura casca. E emotia momentului, dar au iesit din biserica si pana la balcon au fost lasati la vatra, cat sa le mai vina inimile la loc.
mai degraba cei 10 ani de relatie isi cam spun cuvantul, s-au mai potolit....plus ca au fost si despartiti.
Diana a avut o rochita conforma modei si varstei ei, era un boboc de fata, 19 ani? copila, zau.
Dar vorba Alinukai, sunt tineri inca, iar tineretea e frumoasa. Noh! casa de piatra si sa fie mai intelepti si mai uniti decat parintii lor!
gogosel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Daca e vorba de printesele Beatrice si Eugenie,una din ele poarta Vivienne Westwood (nu am retinut care dintre ele ) Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
cumva era una din ele cu o palarie ca... niste coarne de cerb?
daca asa este...nasoala palaria !
ca si tinuta ,mi-a placut mai mult babusca lui Charles decat a "soacrei mici".
si sora miresei a fost f bine imbracata,f eleganta,cu clasa.
zicea cineva la tv ca stilul nu se invata.si avea dreptate,asta referitor la verisoare.
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gogosel
cumva era una din ele cu o palarie ca... niste coarne de cerb? daca asa este...nasoala palaria ! ca si tinuta ,mi-a placut mai mult babusca lui Charles decat a "soacrei mici". si sora miresei a fost f bine imbracata,f eleganta,cu clasa. zicea cineva la tv ca stilul nu se invata.si avea dreptate,asta referitor la verisoare. |
Sora miresei a aratat PERFECT. Innalta, subtire, rochia cadea turnata pe ea, superba!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ardeiash spune:
Citat: |
cumva era una din ele cu o palarie ca... niste coarne de cerb? daca asa este...nasoala palaria ! |
ha ha la asta ma uitam si eu.; e cea mai ridicola kestia de acolo.. toata lumea e decenta, numai aia sta de parca isi ia zborul .. e o funda? o elice? coarne ? cine stie
aici http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110429_0451/1.jpg
frumoase poze, mult rosu, mult galben.. foarte frumoase
ardeiash spune:
si alte poze http://www.adevarul.ro/societate/nunta_regala/Ceremonia_nuntii_regale_in_imagini-_Vezi_rochia_de_mireasa_a_lui_Kate_0_471553143.html
gogosel spune:
ptiu dracie ,o uitasem pe aia in albastru care mergea parca cu ceva in...avea niste toace...
repet,nu conteaza ca nu te nasti printesa,stilul nu se invata.