Strugurasi de Sept-Oct 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Iris_K spune:
Salutare, fetelor!
Sper ca v-ati petrecut bine de Paste (ce repede au trecut sarbatorile)si v-ati odihnit! Eu nu am mancat f mult, dar am dat iama in dulciuri, am impresia ca mananc prea multe dulciuri, dar la ce gust naspa am in gura, tot timpul, mi-e greu sa ma abtin.
Mai, eu la cate sapt. de sarcina am, burtica e destul de mare si evidenta. Bebe-ul inca nu a miscat, ma cam stresez, dar a zis ginecologul meu ca intre 20 - 22 sapt am sa-l simt. Atunci astept, ce sa fac?
La eco si eu dau 180 lei, dar imi explica f mult dr. si fac de fiecare data 3D-4D, masoara/verifica tot ce se poate si alea-alea , nu ma prea pricep, dar e bine pana acuma, asta e important, pt ca, repet, atata ma mai stresez, mi-s paranoica de-a dreptul.
18+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Fetelee4, m-am hotarat la carucior.O sa-l iau pe acesta http://www.chicco.ro/cs-photos/products/original/carucior-sport-echo_1739_1_1302875784.JPG Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
f fain rachel .. mcam asa ceva am si eu numai ca e primii pasi roz cu gri..
21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Helenutza23 spune:
flopishtica la dr haiduc de la filantropia. tu? scuze, ai zis?... ca nu am retinut...
Iris, buna! o sa simti si tu pe bb, o sa vezi, nu mi e mult. sa stii ca si mie mi se pare ca am o burtica maricica.
racheel e frumos carutul. dar se lasa la orizontala, e pt primele luni ale bebelusului? ca mie mi se pare ceva in genul sport, bun pt dupa 6 luni.
18+
seidana spune:
citat din mesajul lui Helenutza23 flopishtica la dr haiduc de la filantropia. tu? scuze, ai zis?... ca nu am retinut... Iris, buna! o sa simti si tu pe bb, o sa vezi, nu mi e mult. sa stii ca si mie mi se pare ca am o burtica maricica. racheel e frumos carutul. dar se lasa la orizontala, e pt primele luni ale bebelusului? ca mie mi se pare ceva in genul sport, bun pt dupa 6 luni. 18+ feb2007 |
Hel nutza.. da se lasa aproape total la oriontala.. am si eu unul acasa port, nepotica a crescut in el , am mai intrebat mai multe pers si mi-au zis ca un landou e total inutil..
fiecare e insa cu parerile lui, insa eu m-am lasat convinsa ca nu trebuie sa dau 1000 pe un carucior doar de fitza...
flopishtica spune:
Helenutza eu la Horia Cioflan - Polizu, merg la cab lui particlar - si dam exact la fel, de-asta mi s-a parut dubios. :))
16+ cu minune de
Helenutza23 spune:
flopi pret nesimtit de bucuresti, de medici care au parte de multa reclama pe net ... ce sa zis, asta e adevarul!
seidana, de acord, nici eu nu am avut landou. caut poze si va pun cu carutul pe care l-am avut la primul copil. e in stare buna asa ca cel putin in primele luni tot pe ala il vom folosi.
18+
Helenutza23 spune:
asta e carutul pe care il avem
carut
l-am luat acum vreo 4 ani cu 6 mil de la miniblue. are si o scoica inclusa, si genta mare, cu termoprotectie (sau cum se chema), f utila. si manerul se pune si in fata si in spate. ce nu mi-a placut la el ca a avut rotile un pic cam micute acum scartzie un pic. dar si parcul nostru era pe atunci numai hartoape... dar am zis, nu iau altul, trecem iarna si primavara cu el. poate prin vara sa iau unul usor, sport. mai vedem pana atunci
18+
darisa spune:
hello fetele,
si eu l-am simtzit prima data pe bebe de Paste , am baut Pepsi , de obicei nu beau deloc, dar mi-a fost pofta si la cateva ore am simtit ca fluturasii in burtica. Am zambit cu toata inima cand l-am simtzit.
Iris-La prima sarcina am simtzit miscarile foarte discret la 19 saptamani, la 20 de sapt am stiut sigur ca e el asa ca Iris stai linistita ca mai ai ffff putin pana o sa simti, cel mai bine il simti cand esti relaxata si intinsa pe pat.
Parerea mea referitoare la carucioare ca mai bine 1 dar bun. stiu 3 cazuri de mamici care au ramas in drum fara o roata sau pur si simplu au fost nemultumite de calitatea carucioarelor si au trebuit sa cumpere 2 carucioare si pana la urma au iesit la fel cu banii ca si cand ar fi luat unul bun de la bun inceput.
Cu ocazia sarbatorilor am mai pus si eu pe mine ceva ca am mancat din toate si mi-a picat suepr bine. Pana acu am luat 2,500 dar burta mi se pare foarte mare in comparatie cu prima sarcina. Burta de acum de la 4 luni imi arata ca burta de la 5 luni jumate de la prima sarcina. Sunt curioasa pana la sfarsit daca va fi la fel de mare si ce pestioc oi mai scoate si de data asta!
Va pup!
Enjoying my second journey
16+
seidana spune:
citat din mesajul lui Helenutza23 asta e carutul pe care il avem carut l-am luat acum vreo 4 ani cu 6 mil de la miniblue. are si o scoica inclusa, si genta mare, cu termoprotectie (sau cum se chema), f utila. si manerul se pune si in fata si in spate. ce nu mi-a placut la el ca a avut rotile un pic cam micute acum scartzie un pic. dar si parcul nostru era pe atunci numai hartoape... dar am zis, nu iau altul, trecem iarna si primavara cu el. poate prin vara sa iau unul usor, sport. mai vedem pana atunci 18+ feb2007 |
Mie mi-i e pare super ok... eu nu as da bani pe un altul..
Darisa... poate o sa ai fetita.. burta mea e f joasa , o sa il inreb maine pe dr daca e normal ...
As da 1500 lei pe un carucior insa nici nu vreau sa fac credite sa iau ceva ce imi trebuie un an.. daca as avea bani fara sa imi fac pb normal ca ar conta numai calitatea, insa cum suntem doar salariati in ROmania ma uit de 2 ori la un lucru, am zis ca un 600 lei lei e acceptabil si aproape maxim cat as da pe un carucior, cel care il am e acum la 462 de lei pe site , numai ca mai am si scoica la el...
Helenutza23 spune:
seidana a, am uitat sa zic ca am si husa transparenta de ploaie.
ce mai vroiam sa spun in leg cu carutul, aveti grija cand alegeti sa va uitati la partile lui laterale. cel pe care ni l-a aratat racheel mi s-a parut cam prea liber in zona aceea. avand in vedere ca vine sezonul rece cand copii vor fi mici o sa vedeti ca ii cam suiera vantul. nici carutul meu nu e f bine protejat. eu i-am prins copertina in prima faza , i-am cusut-o, ca sa nu mi-o zboare vantul si l-am mai camuflat si pe dinauntru cu cate o paturica pe fiec parte...
18+