Strugurasi de Sept-Oct 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Ca timp doctorita mea chiar daca e o consultatie simpla sau cu ecogragie inclusa ma tine mereu cel putin o ora si nu as putea spune ca se pierde aiurea timpul.

Lori 22+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Ca timp doctorita mea chiar daca e o consultatie simpla sau cu ecogragie inclusa ma tine mereu cel putin o ora si nu as putea spune ca se pierde aiurea timpul.

nu ma gandeam ce mult stai tu... ci ce putin stau eu... si nu cred ca 1 h e timp risipit, din contra mi-ar place ca dr mei sa imi explice tot...

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Nici la mine nu se pierde timpul. De abia apuc sa intreb cate ceva.
Asta in cazul in care mai trebuie sa intreb.
La ecografie, repeta fiecare masuratoare, imi arata si explica tot, ne zice de ce e bine, ca e in intervalul x-y. De ex la inima, ne-a aratat ca e 4cameral, a masurat de vreo 3 ori gradul de inclinare, si ne-a zis ca e ok, pentru ca e intre 30 si 45 (ceva de genul). L-a agitat putin pana a reusit sa gaseasca vezica si stomacul, a numarat degetele si oasele de la degete, la toate s-a uitat ce cateva ori si din cateva pozitii. De fiecare data cu explicatii

16+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a bon, deci ajung la concluzia la care a ajuns si seidana. eu stau prea putin. si dau si o groaza de bani!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu stau putinmaxim 15 min.Si nu-mi explica nimic.Mai intreb eu, acolo este inimoara?.Si ea imi zice.....da

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

La ecografie nici mie nu imi prea raspunde in detaliu la intrebari, dar dupa ce termina cu eco sau consultati de pe masa imi zice sa ii adresez intrebarile pe care le am - si ii turui tot ce am in cap, sau vin cu lista de intrebari de acasa. Daca o sa puneti intrebari peste intrebari nu o sa aiba incotro - o sa va raspunda ! Numai sa nu va lasati intimidate . Pana la urma dam bani nu ne face nimeni o pomana sau un favor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si eu stau putinmaxim 15 min.Si nu-mi explica nimic.Mai intreb eu, acolo este inimoara?.Si ea imi zice.....da

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria

parca vb de unul dintre cei la care merg, si e cel mai renumit

altul imi arata totul, mai si explica....

ultimul e f peocupat de ceea ce face incat il deranjez cabd il intreb ceva , insa e f meticulos..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Helenutza unde te duci?

16+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelee4, m-am hotarat la carucior.O sa-l iau pe acesta http://www.chicco.ro/cs-photos/products/original/carucior-sport-echo_1739_1_1302875784.JPG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Foarte buna aleger Racheel. :) Cred ca bebelina va sta foarte bine in el.

16+ cu minune de

Mergi la inceput