Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui eea_farcau

Buna dimineata!!!
Printisorul meu a adormit aseara la 21:30 si pana azi-dimineata la 6:30 nici nu sa miscat, a papat si iar somn

mami de Raresica

super tare!!!

eu de cand il am pe bb mai mult de 3 ore legate n-am avut parte, dar ne facem noi mari si dormim toata noaptea... bine macar ca se trezeste papa si doarme la loc nu il apuca povestile sau joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Si ai mei la fel, de la 9 pana azi dimineata la 6. Au papat si au mai dormit pana la 8. Am reusit sa dorm si eu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele din IOR pe la ce ora iesiti?

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Am inceput si noi cu altceva decat lapte. Eu plec de luni la servici si m-am gandit ca macar o masa sa aiba altceva asa ca am inceput cu supa de legume. In primele zile a fost ok cu zeama, de azi ii si pasez legumele.Sper ca Toma sa nu faca figuri.
Ii dau si eu LP 2 mese pe zi ( Aptamil) si restul LM cat o mai fi...
A, si seara ii pun o masura de cereale( Bio orez-de la milupa ) in lapte.
Am si eu o intrebare : voi sterilizati de fiecare data razatoarea de sticla , sita si celelalte ustensile pe care le folositi la prepararea mancarii ?
Va doresc o zi frumoasa si un weekend placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

cam pe la 14-15, intru pe la potcoava/am carut movaliu

Hai puate ne prindem azi

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetele din IOR pe la ce ora iesiti?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Neata! mai pe la amiaza...

Fetele VOTATI Scorpiuta, a trecut baietelul pe locul 1, are cu 3 voturi mai mult, haide-ti ca se poate

Va pupic, ma duc sa strang de prin casa ca doarme piciu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ramo multumim de galerie

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

ramo multumim de galerie

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

Cu mare placere. Eu traiesc concursul acesta la intensitate maxima, parca ar fi Alex in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Of, si eu am deschis calculatorul acum si cand sa votez vad baiatul 580 si scorpiutza 579. Pac, am echilibrat, dar nu suna bine deloc! Sa pierdem locul 1 tocmai acum, pe ultima suta de metri? Nu s-au intors fetele care au fost plecate de Paste? Sau cele care s-au dus pe Facebook nu mai voteaza? Poate face cineva un anunt si pe FB, ca unde-s multi, puterea creste! Sunset: ai PM de ieri de la mine. L-ai vazut?

In rest, ce sa va spun, jale mare cu diversificarea. Dupa ce papa putin, face ce face (sau poate eu fac ce fac) de vomita tot + ce mai avea in stomacel (lapte, fier). Si aseara si azi aceeasi poveste . Ieri seara am fost la doctor, a urlat rau de tot la vaccin, iar de luat in greutate a luat f putin, desi nu pare, toata lumea o lauda ca ce a crescut, s-a pufosit... Mi-a spus sa sar peste etapa de zeama de mar si sa ii bag direct pulpa si sa adaug si cereale. Poate de asta a vomat, am trecut prea brusc de la lichid la prea dens? Ca intai se ineaca, tuseste si apoi vomita. Mai incerc diverse variante, iar de dat, credeti ca are ceva daca ii dau cate putin inainte de fiecare masa, incat cantitatea totala sa fie ok? Parca isi pierde rabdarea repede. Seara, dupa baie, e somnoroasa si abia asteapta sanul, asa ca nu o pacalesc prea usor sa pape. La inceput e cooperanta, eu ma bucur si cand mi-e lumea mai draga si zic ca mai e putin, pac cu jetul pe haine, peste tot... Sau sa am rabdare si sa ii dau mai putin? Pe cutia de cereale scrie sa incep cu o lingura de cereale si 4-5 de lapte, rezultand o cantitate considerabila... Pai nu e anapoda, la suc de mar zic sa incepi cu o lingurita, apoi cu 2, 3 si tot asa, iar la cereale cu mult mai mult?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Elfica stai linistita ca si pe FB e agitatie cu concursul, dar facem noi cumva sa treaca pe locul 1.

Cu diversificarea... nu stiu... te referi sa ii dai inainte de masa din papica ce ar trebui sa o manance la masa respectiva? eu cred ca e ok asa. Fierul il dai inainte de masa? poate de la el vomita, mai stiu pe cineva care ii dadea fierul si calciul inainte de masa si voma cu jet, o sa o intreb cand mai vb cu ea daca s-a rezolvat si iti spun. Cat despre cantitate e o lingurita de cereale doar ca e mai diluata, daca ar fi sa ii diluam sucul (ex.) o lingurita de suc de mar, cu 3-4 lingurite lapte ar fi cam acelasi lucru, nu? cel putin asa vad eu lucrurile.

Am reusit sa pun la semnatura poze cu amprentele lui Alex.

Mergi la inceput