Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Atunci esti norocoasa. Si mie mama imi spune sa ma duc la piata si sa iau de la babute nu din alea perfecte si f colorate. E grele...pentru noi nu dam asa importanta dar cand vine vorba de ei...responsabilitatea este imensa.
Pe mine inca ma streseaza un bebe care refuza bibe. Nush ce are...o zi papa...alta il impinge cu limba...Imi vine sa ma apuc de plans cateodata.
Bravo Elfica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineataaa....

Adi am dormit eu de la 24 la 7 ea de la 22 la 7 ...am ascultat sfatul tau si l-am trimis pe sotz sa ia cereale pt 4 luni de la Milupa din cele fara lapte(orez cu vanilie) si dupa ce a supt la 21.30 (dupa baie si masaj) era cam obosita si nu credeam ca a supt suficient asa ca am dezghetat rapid 60 ml LM si am pus in bibe cu 1/2 lingurita de cereale.Ea sugea degetul mofluza si am surprins-o cand i-am bagat bibe in gurita si a simtit lapte nu ceai.A baut tot si a dormit neintoarsa...pe la 6.30 a inceput sa se frichine in pat dar am lasat-o pana a facut ochi si a supt bineeee cam 10 min la fiecare san,am schimbat-o,aerisit-o si la 8.30 dupa ce am inchis geamul a adormit iar .

Elfica,Amelia.....nush ce sa va zic...adik sa zic sau nuuuu....Victor nu adormea decat in carut,masina sau in pat intre noi....am sperat sa se schimbe....ntz,ntz...ori nu m-am priceput eu ori nu am avut suficienta rabdare...cert e ca si acum adorme tot cu mine in pat dupa ce-i citesc povestea...si are 4 ani......sa nu mai zic ca daca plec din pat de langa el ma cauta cu mainile si cand ma duc la 2-3 ore sa-l verific il gasesc ori cu capul in jos ori cu picioarele pe marginea patului....si ma tem sa nu cada in somn...ashea ca dupa ce trec prin patul conjugal ma intorc cel mai des langa copil....sper sa nu ajunga pana la scola asha...astept sa creasca Claudia si sa-i obisnuiesc singurei...poate reusesc...va doresc si voua succes la dezvatat de dormitul cu mami in pat...incercati acum cand sunt mici cred ca e mai usor ...cand vor mai creste...sa nu patiti ca mine.

Eea_farcau esti o norocoasa.Acum cu borcanele bio nu stiu ucm e...dar sa nu fie tot din fructe coapte fortat in tiruri...e totusi o industrie unde se invartesc multi bani...eu incerc sa evit tot ce e conservat (Vic de ex nu a mancat niciodata conserve de peste,mancare la borcan,pate de maxim 3 ori anul asta).Prefer sa iau din piata si sa congelez.Sunt cativa tarani sadea prin piata de unde cumpar,nu de la comerciantii care iau din en-gros.Cu ouale si carnea de pasare am rezolvat-o. Iau direct de la sursa de la o prietena din BZ.Caut acum sursa de lapte/lactate.Pana atunci iau lapte de la Ferma Animalelor din Pantelimon.Au dozator langa P-ta Gorjului pe care il alimenteaza zilnic.E f gustos si e doar 3 lei dar tre sa ai sticla.

Parac mai voiam sa scriu...dar tre sa fug sa spal vasele si sa pregatesc un fel doi pentru dupa-amiaza.
Pun poze pe FB pe la miezul zilei de la Paste.
Si nu uit sa votez...Succes ursuletelor.
O zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

Buna dimineata ! noi abea acu ne-am trezit sa ne fie rusine

martutza asa e cu borcanelebio nici eunu sunt prea de acord cu ele dar zi-mi tu ce sa fac o saptamana jumat cu papa pt bebe avem drum lung Zalau-Valcea-Bucuresti cu masina dupa care luam avionul trebuie sa ii dau si papa solida iar in iunie va fi cald tot ce fac eu se poate strica destul de repede asa ca nu prea am incotro decat sa recurg la borcanele. o sa studiez bine piata sa vad care mi-se par cele mai ok daca stie cine sa vor sa imi ziceti si mie
pupici ma duc sa ne pregatim piciu merge la bunasa iar eu la rasfat

mami de Raresica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si eu am sursa de pasari de tara si de oua tot din jud. Buzau :), mai exact din Pogonele. E super bine: ieftin, sanatos, gustos, tot ce vrei! Iau si lapte si branza de la ei, dar din cand in cand, ca branza o fac doar intr-un fel si ma plictisesc de ea daca mananc prea des, iar laptele imi place doar prins si nu iau chiar mereu. De curand tocmai am luat doi cocosi si doua rate si cu putin timp inainte un curcan. De Paste am avut ciorba de cocos si friptura de curcan si de cocos. Am zis pas anul acesta la miel, ca nu mai aveam loc in congelator de cate luasem si trebuia sa gatim din ele. Buuune rau!

pe ziua de azi! Votat ursuletzele :) Diferenta mica intre locul unu si doi... mare grija.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Of, Adi, mi-au dat lacrimile!
Amelia, poti pune patutul ei lipit de al vostru si sa dai jos laterala dintre voi. Eu asa am facut si Maria s-a obisnuit in patutul ei. As face si la Sara acum, dar ezit din cauza Mariei: sa nu cumva sa il traga, de catarat in el oricum se catara... si va mai fi putin delicat cand va incepe Sara sa se deplaseze pana invata sa coboare singura din pat. Cu Maria ma mai trezeam misunand pe langa patul nostru, se dadea jos, dar nu colinda casa fara mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Alina (Vasari) nici nu ma mai strofoc s-o dezobisnuiesc sa doarma in pat cu mine, ca nu cred ca voi avea sanse si mai bine ma orientez spre alte chestii mai importante. De ce zic asta: mandra mea doarme bagata in mine, mi-a zis sotul meu ca a gasit-o dormnind cu nasul in pijamaua mea . Daca asa-i place ei, asta este! Nu mai insist, nasa ei oricum mi-a admirat dulapul missei (am pus in patut hainutele cu care o scot afara (cele de "deasupra"), plus marsupiul, plus jucarele, deci... avem mobila! Daca o vrea sa doarma vreodata singura, bine, daca nu, iarasi bine!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna dragele,

eea_farcau cu banana e controversata chestia, ca si cu majoritatea diversificarii. Tre sa ne ascultam cel mai bine instinctul ca sa facem alegerea cea mai buna pentru copii nostrii.

Eu am ales sa le dau, vad ca le place si le merge bine cu ea. Amestec impreuna cu mar si para is se face un piure bun.

martutza Felicitari pentru somnic! la cat mai multe nopti iti doresc! Si eu am mai luat lapte de la dozator. Da o pretena imi zicea ca a facut brz de veci pt bebe din lapte dinala si a iesit un cauciuc tare..Si cica din ala 3.5 % iese ok. Altii zic sa faci din lapte 1.5%. Cam intr-o sapt as vrea sa le dau si eu brz veci cu mar sau para.

Tre sa va zic ca avem o zvarluga de Ilincuta. Se intoarce si de pe burta pe spate, se rostogole, se inpinge in picioare si isi ridica fundul, sigur va merge deabuselea mai repede ca sorela. Care deocamdata se suce doar de pe spate pe burta.

Ma uit la ele cat au crescut, s-au lungit.Ieri ma uitam la pozele de la 0+ si era asa mica si neagra, ca un soricel. Acuma s-a deschis asa la fata, s-a luminat, are o mutra smechereasca. Rade cand o bagi in seama si o intrebi de sanatate, pe cand Mara rade oricand, e mai veselina . De acuma se vad diferentele de caracter intre ele.

Azi fuseram la Cora cu mashena si pe ele le-am tinut in marsupii; iara se oprea lumea de zici ca eram cu circu.Ne-am facut repede treaba ca ele eram maraite si pac la un moment dat le-au cazut capetele. Adormisera. Cam in acelasi timp ambele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Ce dragut! Dragalasele de ele!
La mine au descoperit ca au picioare si toata ziua se trag de sosete si raman descult. Se si uita unul la talpile celuilalt cand misca picioarele foarte curios...probabil din cauza sosetelor f colorate.

Mergi la inceput

bina fetele!
sugubina nici eu nu am nimic impotriva bananelor si sunt convinsa ca iese un piure bun cu mar si para, doar ca la noi problema principala e constipatia. daca nu am grija ca ii dau si cat ii dau se constipa destul de usor.

am si eu o intrebare de unde iau si eu parola aia pt a face un album pe picasa? ma cam pierd pe aicea

mami de Raresica

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!
Printisorul meu a adormit aseara la 21:30 si pana azi-dimineata la 6:30 nici nu sa miscat, a papat si iar somn

mami de Raresica

Mergi la inceput