Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)
Raspunsuri - Pagina 5
letzy81 spune:
Cine da suc de morcov/pastarnac/patrunjel: cum il faceti? Le bagati la storcator?
Adi, mami de ana si ioachim
[/quote]
Adi,ai fost mortala!I-am citit si sotului,asta asa sa nu cumva sa comenteze despre "dansele"!
Adevarul este ca nu mai sunt nici pe departe ce-au fost.Cred ca sunt mai norocoase cele cu sanii micuti.Eu de la cupa B acum sunt la D si sunt flescaite
Eu ii dau Sandrei si ii place foarte mult.Le fac la storcator crude asa cum sunt si adaug faina de orez sau cereale.
Am adaugat si telina si vad ca-i place si asa.
medeea_vs spune:
Flescaiala totala si la mine. Ca in bancul ala...daca imi iau fusta mini se vad.Si nici macar n-am alaptat. Oare prin masaj si sport nu-si revin?
JoAnn spune:
Hello fetili
vad tot vorbiti de slabit, de dat jos burta....dar de pastrat kg acumulate nu aveti retete???...pe mine taare ma intereseaza.
ca vad cum imi fuge carnita acumulata in timpul sarcinii si raman iar bat ca inainte
nu ca as fi pus grozav...cand m-au cantarit pt cezariana aveam 61 kg
dar nici la 47 ca inainte de sarcina nu mai vreau.
acu am 50 kg...
si noi tot lingurite de la primii pasi folosim
Sugubina te roooog pune-mi pe PM super reteta de tocanita care se super mananca
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Salutare de la o mega salata cu rosii ardei salata veti si ciapa verde! Mirela ieri am ajuns cam in jur de 15 si am parasit zona pe la 18. Daduram un turuletz asa. Felicitari pt vaccin. Dau cereale la masa de seara si la aia de pranz: burtica sanatoasa de la nestle pun o masura in bibi cu lp. Elfica eu zic sa te obisnui putin cu pompa, nu e asa mare filozofie. Faci un bibi de 60-70ml pui o masurica de cereale si pac ai o masa, daca zici ca cu LP nu merge. Si nici nu are sens dc ai mult LM.Merg puse cerealele si in piure sa stii. Fetele care mai doriti colaci: ieri in parc a venit o dna la mine vindea dinastia: swimava .ro. Pretu e de 90lei/buc cu livrare personala (zona IOR/Titan) sau 100lei cu posta. Am fost si azi la IOR da am stat mai putin .De bine ce laudam vremea ca ce frumos e si o sa fie: ati vazut si voi s-a inorat si au venit vanturile!!! Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010 |
mie mi a spus dr ca tre sa ajungem la 4 masuri
le pun 2 masuri in 120-150ml lapte
mama mama 100 lei un colacel si eu ii am cu 45 lei
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui medeea_vs Flescaiala totala si la mine. Ca in bancul ala...daca imi iau fusta mini se vad.Si nici macar n-am alaptat. Oare prin masaj si sport nu-si revin? |
idem, mai putin partea cu alaptatul, sper sa isi revina dupa ce nu mai alaptez...
sotul e un scump, vorbeam de slabit si imi zice "mie imi place si asa cum esti acum, numai mai mare sa nu te faci" asta tinand cont ca am cu 10-15 kg peste greutatea ideala pt inaltimea mea
letzy81 spune:
citat din mesajul lui medeea_vs Flescaiala totala si la mine. Ca in bancul ala...daca imi iau fusta mini se vad.Si nici macar n-am alaptat. Oare prin masaj si sport nu-si revin? |
Eu nu prea cred ca-si mai revin
Azi am facut paine cu masline si ceapa .Mie imi place cum a iesit dar sotul nu e prea incantat.Am mai facut si drob dar el nu mananca.Maine ma duc la servici,el nu.Sunt foarte curioasa ce va manca maine.Eu altceva nu mai fac pana luni....
sugubina spune:
Mirela si mie mi s-au parut scumpi..Mai ales ca eu cand am luat in prima tura am dat 60 pe ambii cu transp cu tot. Ti-a zis dr sa ajungi la 4mas la un bibi?
Ramo eu cre ca titi raman asa cazuti si dupa terminatu laptelui. Si mai flescaiti. Singura solutie e operatia estetica..De care eu nu voi avea parte. bine, decat dc castig la loto
letzy81 miam ce bine suna painica taaaa!
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Ramo_P spune:
citat din mesajul lui sugubina Mirela si mie mi s-au parut scumpi..Mai ales ca eu cand am luat in prima tura am dat 60 pe ambii cu transp cu tot. Ti-a zis dr sa ajungi la 4mas la un bibi? Ramo eu cre ca titi raman asa cazuti si dupa terminatu laptelui. Si mai flescaiti. Singura solutie e operatia estetica..De care eu nu voi avea parte. bine, decat dc castig la loto letzy81 miam ce bine suna painica taaaa! Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010 |
bani de operatie n-am si oricum inainte de bb2 nu-si are rostul, pana atunci... buni si-asa
mirela2 spune:
citat din mesajul lui sugubina Mirela si mie mi s-au parut scumpi..Mai ales ca eu cand am luat in prima tura am dat 60 pe ambii cu transp cu tot. Ti-a zis dr sa ajungi la 4mas la un bibi? Ramo eu cre ca titi raman asa cazuti si dupa terminatu laptelui. Si mai flescaiti. Singura solutie e operatia estetica..De care eu nu voi avea parte. bine, decat dc castig la loto letzy81 miam ce bine suna painica taaaa! Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs. Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010 |
da
azi i am spus ca le pun de 2 zile o masura de cereale n lapte
si a spus ca tre sa ajungem la 4 masuri ca sa inteleaga si ei ceva din ele si sa si doarma noaptea
si la 4 ramanem cat om bea lapte la biberon
o sa merg progresiv
sapt asta punem 2 masuri
sapt viitoare 3 masuri si mai apoi crestem si la 4 masuri
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi