Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

crisis81 bine ai revenit!
Am vazut pozele de la piscina si sunt absolut impresionata! Voi aveti un adevarat inotator acolo! Felicitari!

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

unde va pot gasi pe FaceBook?

mami de Raresica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Si eu am vazut in comert piure de fructe cu iaurt, pentru 4+. Oare se da de pe acum? Era de la Hame.
Ce misto colacel!! Oare vor sta? Nu se sperie? Tu l-ai invatat de mic?
Am schimbat laptele. Au mancat ceva mai usor dar nu minuni. Cred ca totusi gingiile sunt de vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Elfica nu cred ca le face sedinta foto cred ca pune poza aia cu care a castigat dar m-ar incanta una ...am primit abia acum mesajul privat multumim tare mult pentru gest...esti o dulce

Multumim tuturor de felicitari si sustinere

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Eeea, ti-am cerut prietenia :-) Si te adaug in grup dupa aia !

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Elfica mersi m-am intalnit cu Mirela si am luat colaceii.Azi baga fata "la apa"Sunt tare nerabdatoare sa vedem cum reactioneaza.Ma bucur ca te-ai distrat la nunta.Si nu te mai "babi" atat...e doar putina oboseala postnatala...te vei reface sigur.Succes la diversificare.

Eea nu amnimic cu borcanelele dar prefer hrana proapsta.LA Vic faceam zilnic pana la 1 an jumate.Din cauza asta nu am mers in primulan cu el la mare desi sugea...ma temeam de apa de mare de pe sani,de nisip...de tot..eram paranoia ..fetele cu bebi diversificati care au plecat la mare au preferat sa dea doar lapte,cereale si piure proaspat de fructe in cele 7 zile petrecute si au reinceput cu legumele cand s-au intors.

Cris...impresionant ce inotator curajos aveti voi acolo.Sa fie sanatos.

Siuta eu nu am sterilizat decat biberoanele si zuzicile...vesela doar spalata cu apa fiarta de aveam mainile roshii ca racul.Spor la lucru si adaptare usoara lui Toma cu bona.

Sugu eu am facut branza de veci la Vic din lapte de 3.5...nu era dozatorul pe vremea aia.

Intrebare intrebatoare: Daca dam branza si iaurtul din lapt enormal de 3.5% de ce lapte nu putem da tot din ala? Eu recunosc nu am cautat pe net dar am dilema asta de la Victor...ma resemnasem si ii dadeal LP dar nu m-am lamurit cu dilema asta...

fug ca plange mandra
Ieri urla ca din gura de sarpe si cand am ajuns la ea era pe burta si nu putea scoate mana stanga de sub ea...E prima data cand se intoarce singura.
va pup si mai revin daca pot
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello!

Elfica intr-adevar Teo a implinit 2 ani dar colacelul ma tine si pe mine dc este bine umflat. L-am probat.

Copiii mei sunt cei mai fericiti in apa. Ieri Teo s-a lovit la mana incercand sa ajunga sa-si dea drumu la cada. Ora de baie e nebunie la noi.

Daca v-ati strans pe Facebook bagati-ma si pe mine in seama. Acolo intru zilnic macar de pe tel.

Cristina Camelia Dobre sunt eu.

Pretul la colacel vad ca e cam in jur de 35 lei cu tot cu transport

http://baby.shop.ebay.co.uk/Swimming-Aids-/121632/i.html?Type=Swim%2520Rings%7CSwim%2520Floats%252F%2520Suits&_nkw=baby+neck+ring&_catref=1&_dmpt=UK_Baby_Safety_Swimming_Aids_CV&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugu, pediatra a zis ca sa fac br din lapte napolact, nu UHT, de 1,5. eu asa am fct, nu mi-am pus problema daca 1,5 sau 3,5. dau in dambla. asa mi-a zis, asa fac.
miroase toata casa a tocanitza ta. e la cuptior. abia astept sa vaz reactiile 'mnealor.
da, si ai mei mananca cam 140-150ml legume. si eu le pastrez legumele azi si maine. numai ca fructe papa cam 150-18- in 7-10 minute, iar cantitatea mai mica de legume in mai mult timp, cu jucarii si dansuri din buric facute de mine/bona/mamaie/tata, cine se nimereste.
tre sa ma meet cu mirela maine sa iau colacii. daca era cald, va faceam o plimbare pe amnadoua cu pufele si motaneii. sa vdm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

sa mi dati si mie reteta de tocana
mi a spus o sugubina n parc, dar a intrat pe o ureche si a iesit pe alta
marta sa mi spui cum a reactionat pitica cu colacelul

fetele care mai vreti colacei mai au eu
numai sa mi spuneti si eu va trimit sau ne vedem si vii i dau

adipapazi te astept sper sa se imbunatateasca vremea si sa ne intalnim

pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

crisis81 ti-am cerut prietenia pe Facebook (sper sa ma recunosti). Dupa aceea te pot adauga la grup - sper sa reusesc, inca nu am incercat pana acum.

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput