Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Elfica nu am primit nici un mesaj

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Cum va gasesc pe facebook?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Eu nu folosesc biberoane :), papam inca LM.

http://corectareteme.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cucul buna!

Elfico multa rabdare iti doresc, se pare ca ai nevoie, of! Ia-o usor. Sa ii fie foame, incearca de ex si cu altceva ca cu maru nu prea ii place:
- mar copt - treptat asa cateo ligurita, doua..vezi dc vomiteaza
- para data pe razatoarea mica, tot asa treptat
- suc de morcovel

Daca ii dai sucu de mar cu bibi ii place? ia incearca.

Siuta, Unique nici eu nu sterilizez liguritele sau ibricu unde incalz legumele..De o luna jumate am inceput si nu cre ca e asa rau. Le clatesc bine.

AM fost in IOR de pe la 15. Sunset tu ai mai fost? Ne-am intalnit cu alte fete si cu Lumi de la gemeni si am inceput turu de IOR si ne-a prins pluaua, ne-am adapostit sub pod. Dupa mirosea asa frumos totul, parca se trezise la viata natura..

Of sunt 6 voate diferenta la concurs vad..E asa trist ca uitati maine e ultima zi si nu as vrea sa pateasca scorpiuta ca mine luna trecuta!! Amvotat si de pe tel si de pe calc de pe doo conturi, azi gata am epuizat.Si maine bag tot asa, poate mai sunt sanse!

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

nici eu nu sterilizez nimic : suzeta biberoane lingurite bolul ibricul. le spal bine si le limpezesc in apa fierbinte

unde va gasesc pe FB? dar cu parola aia cum e de la PM???

mami de Raresica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Va pup. In seara asta a fost mai bine, i-am dat cerealele inainte de baie si i le-am facut mai subtiri si a fost ok, adica nu a mai vomat. Ca de stat, nu sta prea mult, se plictiseste, plange, iar ii trece... e cu cantec. Ma gandesc ca poate i-am dat eu prea mult si de aia a vomat. Ca la cereale scria sa incep cu o lingura de cereale si 4-5 de lapte, iar rezultatul era consistent. Azi i-am dat mai putin si a fost ok. Si vad apoi daca reactioneaza ok cand cresc doza. Usor nu e, e clar, dar trecem noi si peste asta... Ma enerveaza bavetica de plastic, ca nu e gandita ca lumea. Adica are plasticul acela dur si destul de lat si in jurul gatului si cred ca o enerveaza, o jeneaza. Am zis cu sotul ca o taiem, ii dam doua gauri si bagam snur obisnuit. Sa vedem.

Maine e ultima zi de votat pe luna asta, Doamne ajuta sa castige Scorpiutza. Fetelor, mobilizare generala, da? Si de duminica incepem in forta votarea pentru Pufice, sa ocupe locul 1, da? Sugubina, iti predau stafeta pentru duminica si poate si luni. Te anunt cand vin, pana atunci ai misiune si din partea mea, da? Datele au ramas aceleasi.

Mane merg la nunta si ma vad cu AnaO si cu David al ei. Sa vedem cum ne-om descurca cu bebeii pe acolo... e prima nunta in ipostaza asta si trebuie sa gasesc solutia cea mai buna. Revin cu vesti.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

oare unde a-si putea gasi scutece pt piscina?

mami de Raresica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Neata fetelor!

Ma declar vinovata de inselat formu cu FB. Dar imi vine mai usor sa scriu de pe ipad

Vad ca vb de cereale: noi mancam in 40ml lapte 7 lingurite cereale. Nu vad rostul sa ma mulg mai mult, ii dau apoi san la discretie. La cantitatile astea iese o pasta, o mancam cu lingurita. Papa milupa bio orez.
Am incercat si milupa bio 3 cereale, s-a strambat de la prima lingurita :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui eea_farcau

oare unde a-si putea gasi scutece pt piscina?

mami de Raresica

am vz zilele trecute in magazinul DM. In hypermarket-uri nu au aparut inca...mai la vara probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Varianta de la huggies pt inot am vazut-o si intr-un sensiblu

Mergi la inceput