Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gigelica, ma bucur taaare mult ca ai reaparut si mai ales ca totul intra pe fagasul normal !! multi

Chatonel, mersi mult pt informatii ! pe aragaz eu am fixul cu manerele inauntru de cand le-am agatat eu de vreo doaua ori din greseala

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

chatonel - ne-am fript acasa la bunici in timp ce ne invarteam prin bucatarie; s-a dezechilibrat si a pus mana pe soba de lemne incinsa
a rezultat o besicuta mare pe degetul aratator (care acum s-a tras si se simte doar pielea intarita) si o zona arsa fara besicuta mai jos de incheietura
atunci seara dureroasa tare a fost doar besicuta de pe degetel
cealalta arsura fiind in zona unde se termina manecutele, s-a luat pielea pe ici pe colo (acum sunt niste cruste intarite)
iaca descrierea evenimentelor

iar legat de ce spuneai tu, eu am aragazul inaltat pe un suport cam 10-15cm si chiar si asa daca se intinde putin si se ridica pe varfuri micsu ajunge sa-si ia toate alea de pe el din jumatatea din fata, nu-i nevoie sa-i las eu cozile inafara

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Gige, bine ai revenit! Ma bucur ca ati depasit problemele si ca s-a reunit familia pitoneasca!
Mi-ar placea aceeasi atitudine si vesti bune si de la Gina!
Chatonelo, nu povestesti cum fu la distractie? Pogonicea ce mai face? ce a facut ea fara voi?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Sunteti toate la nunta?
Sunt frumosi mirii! Si superhaioase palariile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Novus, nu am vrut sa pun mai multe info, ca sint de speriat Accidentele domestice sint, cu accidentele de masina, primele cauze de mortalitate la copii.

Cele mai multe accidente au loc:

_ in ora de dinainte de masa
_ la sfirsit de saptamina
_ in lunile iunie si septembrie

Deci multa, multa atentie la picime!

Gianina, off, saraca Micsu, trebuie sa fi plins tare mult, doare al naibii arsura pe minuta, mai ales ca e mereu folosita si deci nu poate fi protejata

Simply, pe Izia am dus-o la socri in week-endu dinainte de a pleca in Italia, si a stat acolo 10 zile; ea s-a distrat, au venit si verisorii ei acolo; dar si cind ne-am intors, ne-a facut o cintareeeeeeeeeeeee ... pozele sint aici

Cit despre distractia noastra la nunta, a fost super, motanului i-a placut mai putin, el a fost de straja patriei la corvezi gen dus/adus persoane la aeroport, ajutat la logistica, de-astea. Plus ca a condus numai el si la dus si la intors, io am fost lenesa
Pozele de la nunta sint aici

Acum va las, ca vinerea e program scurt si ma car la film
Dupa ma duc sa iau pogonicea de la nanny (una de ocazie, a ei titulara e in vacanta). Deseara vine si tati, a fost plecat la Roma toata saptamina (mai pleaca si cea care vine).
Miine avem musafiri, un cuplu cu o fetita, am mai pus eu poze cu ei cind am fost un week-end la ski, ei au camionul ala bengos, de v-a placut.
Pupiii, ne mai vedem duminica ori luni, mai sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Cit despre distractia noastra la nunta, a fost super, motanului i-a placut mai putin, el a fost de straja patriei la corvezi gen dus/adus persoane la aeroport, ajutat la logistica, de-astea. Plus ca a condus numai el si la dus si la intors, io am fost lenesa
Pozele de la nunta sint aici

tu vrei sa murim uitandu-ne la pozele astea faine??? mai ales cele cu beutura si haleala

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Sunteti toate la nunta?
Sunt frumosi mirii! Si superhaioase palariile!

MISTOOOOOOOO. Circ gratis au fost palariile. Eu ador palariile si chiar am stat cu ochii lipiti si eu si colega mea sa vedem modele, inspiratii chestii....cand...am ras cu gura pana la urechi cand am vazut ce ni se prezinta. CAre mai de care mai aratoasa si buna de comentat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Wow, Chato, dementiale pozele! Pogo e mortala, iar tu si vara-ta (care-ti seamanaaa) ati aratat bestial!

Adrisimo, e subiect la generale cu nunta si am gasit colo un link la realitatea unde am tras si eu cu ochiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

superbe pozele chatonel iar pogo - de-a dreptul delicioasa

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

ei si acum sa vin cu ibricul de cafea nu de alta dar sa ne respectam tabieturile

monnvas - tin pumnii sa nu fie nevoie de nici o spitalizare/ investigatie, nimic
noi nu am patit dar din ce am mai auzit la alte mamici se poate fare puseu de febra asa mare la o simpla indigestie

noi am experimentat pentru prima oara (si sper sa ma ajute Dumnezeu sa fie si pentru ultima oara) mersul la camera de garda la clinica de arsuri de la grigore alexandrescu
nu degeaba se spune ca omul sfinteste locul
ce folos ca au renovat cladirea daca inauntru se vedea ca nu-si dadea nimeni interes sa faca , curatenie temeinic, personalul - sub orice critica
asa zisul consult a fost facut cam de la 1.5 metri nu a pus mana pe noi doar ce i-a descris asistenta dupa care ne-a recitat pagina invatata in facultate cu toate urmarile posibile la arsuri (nu mai spun ca ne-a tras de urechi pentru neglijenta noastra de-a ajuns micsu' sa se arda) si cica ca merg zilnic sa o bandajeze si sa o vada (daca primul consult a fost de la 1.5 metri, probabil ca urmatorul era din usa)
nu am avut nervii atunci sa ma intorc si sa ma iau putin de dl doctor (ca eram intoarsa pe dos ca imi si vomitase in masina pe drum spre spital) dar tare ar fi meritat cu toate ca la nesimtirea afisata nu stiu daca ar fi avut vre-un impact

gata, m-am descarcat
mai vrea cineva cafea?

avem 2 anisori

Da..., stiu ca personlalul de la Grigore Alexandrescu este foarte neprofesionist

Va zisesem eu mai demult ca l-am luat intr-o seara pe Ianis de la gradi si avea dosul palmei+degetul inelar umflat. M-am dus cu el la spital sa-i faca radiografie si eventual sa-i puna un diagnostic, acolo o "doctorita" cica l-a "consultat" l-a pipait prin tricou si-i dicta asistentei sa scrie "Fractura de clavicula", desi eu ii tot aratam ca nu la umar ci jos la manuta e problema unde e umflata, ea: "Nu, sigur e fractura de clavicula!". Pe mine ma trecusera toate apele, imi venea sa si plang cum p-da masii si-a rupt el clavicula, am insistat sa ne dea o trimitere la radiografie sa vedem totusi care-i treaba. La radiografie alta tzatza, statea cu geamul larg deschis (erau 5 grade afara) si tipa la mine sa dezbrac copilul (racit) si sa-l fac sa nu mai planga (de durere). In fine, am facut poza, ne-am dus inapoi la asa numita "doctorita", ea: "Nu e fractura de clavicula, hai sa-i punem ghips si dupa aia mai vedem". Eu: "Da'nu vreti totusi sa facem radiografie si la manuta, daca tot facem o treaba s-o facem ca lumea, nu sa chinuim copilu' degeaba si "dupa aia mai vedem"... Rasu-plansu! Am facut iar radiografie, la manuta, nu era nimic rupt (slava Domnului!), dar ghips tot i-a pus.

Cui am povestit nu-i venea sa creada si comenta "D'aia pleaca medicii buni in strainatate!"

Acum nu zic ca toti doctorii de la Gr.Alexandrescu sunt asa (la decalotare a fost super OK si rapid) sau ca nu exista doctori cu adevarat buni in Romania...

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput