Ghiocei de martie-aprilie 2009 ****321****

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

... in cazul in care va intrebati ce este cu noi ... venim sa va informam ca am fost raciti 2 saptmani ...

http://family.webshots.com/album/579528057tsGKea

sper ca acum sunte-ti ok si reimprospateaza albumul cu poze 2 ani

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ma primiti si pe mine?

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

ooooooooo daaaaaaaaaaa gigelica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
daca vrei si micul dejun si gustarea de la 4 , te rog sa ma tragi de manecuta

eu te trag de manecutza. da` zi-mi ca acum ma doare capul si nu am inteles: meniul e de la gradi sau de oameni mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

adrisimo sa treaca durerea de cap
1. micsu' e bine-mersi, piticii de pe creierii lu' mama ei nu chiar
2. meniul e de la gradi (acolo totul e fff putin dulce, cu fff putina sare, fara prajeli, salamuri si alte-alea)
la ora 4 a mancat, in ordine:
-Fursecuri cu stafide; Compot de fructe
-Tort marmorat cu branza de vaci si nuci
-Tartine cu unt si branza telemea
-Cornulete cu gem (astea urmeaza sa le manance astazi)

gigelica -iuhu ai aparut

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

floricule - postez mai jos meniul de la pranz de saptamana asta (sper ca doar de atat ai nevoie ca inspiratie in locul sarmalelor, daaa?)
-Ciorbita de pui; Piure de legume cu piept de pui; Prajitura cu branza si fructe
-Supa crema de legume cu crutoane; Spaghete cu pulpe de pui; Prajitura cu mere si stafide
- Bors de legume; Budinca de cartofi cu piept de curcan; Salata de sezon; Briose cu fructe
-Mamaliguta cu branza de vaci si smantana; Pulpite de pui la cuptor cu sos de legume; Turnulete albe cu branza de vaci si nuca de cocos

daca vrei si micul dejun si gustarea de la 4 , te rog sa ma tragi de manecuta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

vAI de capulmeu, m-au trecut transpiratiile!

insa eu nu ma abat de la meniul meu(imodium, imodium, banana, covrigel, ceai de menta+salcam)am inghitit si scortisoaraaaaaaaaaaaaaaaaa

as vrea cafea

Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e ghiocika mea frumoasa!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

Novus, felicitari Adei pentru perle si bravo pt caninii noi.

Gianina, aici arsurile se trateaza cu biafina, daca nu s-a luat pielea (adica nu e arsura de gradu 2-3). De fapt, ce s-a intimplat, cum de s-a ars Micsu?

Gigele, nu stiu daca te mai primim, ceva de beuat si de rontait ai adus, ca sa te sarbatorim, fiica ratacitoare?

Fie-mea a inceput sa se ia de tigaile de pe aragaz, asa ca fiti atente si voi, nu le lasati cu minerul inafara aragazului.

De fapt, iata si cauzele cele mai frecvente la accidente:

"sapte accidente din zece au loc in bucatarie (un sfert sunt intoxicatii) si doua din zece in baie (intoxicatii, arsuri, cazaturi).
Partile de jos ale acestor incaperi sunt cele la care copilul are mai usor acces. De asemenea, trebuie puse la inaltime produsele pentru curatenie, ustensilele taioase, obiectele casante.
Trebuie sa fiti vigilent in ce priveste firele si prizele electrice. Arsurile pot proveni de la usa cuptorului sau de la resou, dar si de la o cratita pe care copilul o trage de toarta.
In baie, riscul principal il prezinta medicamentele, care trebuie puse sub cheie. Dar cazaturile sau alunecarile in cada, cat si arsurile si hidrocutarile* sunt de asemenea frecvente.
De asemenea, si alte locuri din casa sunt periculoase. Ganditi-va la cutia cu ustensile pentru cusut care zace pe jos, cu foarfecele si acele, la produsele de gradinarit, la patul care se gaseste sub fereastra, la aparatele de incalzit in stare proasta, la plantele verzi care sunt adevarate otravuri, fara sa uitam pungile din plastic (care il pot sufoca daca sunt puse pe cap) si arahidele (care pot obtura traheea). Daca aveti gradina si garaj, stiti ca si aici exista riscuri.
Nu toata casa poate fi sigura, dar incercati cel putin ca incaperea copilului sa fie: nici o priza fara protectie, nici un unghi ascutit, nici o scara periculoasa etc. Astfel, atunci cand sunteti ocupati in alta parte, sa existe intotdeauna un loc unde copilul sa se poata juca fara nici un risc, asteptandu-va. Pentru restul, precautiile dumneavoastra vor fi intot­deauna insuficiente. In paralel, trebuie sa preveniti copilul asupra pericolelor si riscurilor."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna ziua tuturor,

Printre picaturi incerc sa reapar in peisajul vostru... Am avut o perioada grea/dificila, dar acum lucrurile se aseaza...incet, dar sigur.

Pe scurt, m-am intors la birou la jumatatea lunii octombrie 2010, Victor a ramas la Focsani cu bunicii, am ajuns intr-un impas al casniciei si consideram ca singura varianta potrivita pentru mine e divortul...

Apoi 2011 a adus reorganizarea: facem terapie de cuplu, eu fac si terapie individuala, Victor va merge la gradinita din mai, ceea ce inseamna ca nu o sa mai fiu mama de weekend, la birou e cat de cat ok, am primit si alte oferte si ma tot gandesc ce sa fac...deci e bine momentan.

In iunie, la final, plecam in vacanta in Grecia, in Zakintos - abia astept...

Ce sa va mai spun?

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Bravo Gigele, imi pare bine ca nu v-ati repezit la prima solutie, care era divortul. De multe ori este dificil sa ne regasim ca iubiti/amanti cind ne simtim prea tare parinti, dar este necesar pentru binele tuturor sa ajungem la un echilibru in toate.

Si venirea pitonului acasa te va scoate din butoiul cu melancolie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

.Salut!

In dimineata asta (da, era trecut de 9 ) m-a trezit Gianina din somn cu telefonul si am constatat ca eram invadata in pat de cineva http://lucamic.blogspot.com/2011/04/connect-dots.html care in mod normal imi da trezirea (ma mangaie pe fata si ma pupa), fara sa am habar ca inainte de asta el se mai lafaie prin patul mare niste minute... .
Si iata-ma la raport, cum am promis.
Pisigri, .
Am admirat minunatiile de poze cu minunatiile de protagonisti Superbe sarbatori, superbi sarbatoriti!
Si mi s-au lipit de retina forever: Gazulina cu buline, David cu ie si ouale personalizate din familia Olishkai!
Si Ada m-a lasat cu gura cascata! (again and again)
Imi pare rau sa aud de bolnaviori, si mici si mari. Gianina, abia cand am intrat aici am vazut ca era serioasa treaba cu arsura Micsunicii . Eu imi tratez arsurile ungandu-le cu miere de albine.
Monnvas, si Luca a facut febra peste 39 la indigestie (+voma+diaree), ne-am tratat cu regim, Paracetamol, Debridat si Smecta (acum un an). Dar e bine ca si-a revenit Domn' Injiner.
Noi suntem bine, am reluat plimbarelile ca s-a indreptat vremea. Cat am stat in casa eu am mai halit niste seriale pe paine (acum sunt la The Office US intensiv ), iar Luca a aprofundat Tom si Jerry, de la care a preluat deja ce trebuia, si cand vrea sa-i pun un episod, ma strange de gat si ma scutura tipand in stilul lui Tom .
Cu alte cuvinte, trai pe vatrai.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput