Caut o gradinita particulara in centru in afara de Waldorf (Cismigiu, Universitate, Romana, Dacia-Liceul economic, Victoriei).
Am google-it din greu, sunt multe gradinite care si-au mutat sediul, nu mai functioneaza ori nu raspund la telefoanele listate (!!), harti neactualizate sau cu gradinite marcate acolo unde nu au fost niciodata...
Pls, poate cineva sa imi dea vreo informatie? Altfel raman cu varianta patrulat in zonele respective si identificat gradinitele la fata locului.
Gradinita Little Giants din Pta Victoriei, unde fetita mea a fost timp de patru ani. Au adresa si tel pe site, valabile. Este o gradinita serioasa si o recomand.
Multumesc mult anemona.
Am mers pe site-ul lor insa nu am vazut sa aiba prea mult spatiu de joaca. Poti sa imi spui daca la vremea respectiva spatiul de joaca era suficient pentru cati copii erau?
Apoi m-ar mai interesa:
- limba straina, cat timp fac pe saptamana?
- daca copilul nu doarme la pranz, care e abordarea?
- cam cat te costa?
Alte sfaturi, idei?
OanaP, daca te referi la spatiul de joaca exterior, nu este prea mare, intr-adevar. Au un loc cu nisip si jucariile aferente, leagan, tobogan, cu copertina pe timpul verii.
Ca limba straina se studiaza engleza, care se face zilnic cate o ora. Au manuale britanice, nu le platesc parintii, ci fiecare copil are un set de acolo, pe care le ia acasa la sfarsitul anului.
Nu stiu sa-ti spun ce fac copiii care nu dorm, dar presupun ca nu ii obliga. La fetita mea erau 10 copii si, din cate stiu eu, dormeau toti. Au storuri opace si se creeaza conditiile de somn, asa ca toti cam dormeau.
Legat de pret, oricum nu ar corespunde ce am platit noi, pentru ca ni s-a pastrat acelasi tarif timp de 4 ani, dar se marea pentru cei care veneau in grupele mai mici, asa ca nu e valabil. Trebuie sa intrebi la telefon.
Site-ul nu este foarte relevant si nici actualizat, doar vizitand iti dai seama. Ce pot sa zic este ca este extrem de curat, iar activitatile se respecta cu sfintenie si este un mediu sigur. Motive pentru care am si ramas 4 ani.