Mamici inimoase de Constanta***149***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!
Toata lumea agitata! Si eu, ca si pisoi, mai dau cate o fuga prin oras, ma trezesc ca n-am luat cate ceva.
Nu-i asa ca nasa aduce la biserica si ceva dulce de serveste asistenta? Eu parca asa am vazut! de acum 4-8 ani am uitat . Acum 8 ani am facut eu totul, dar eram gravida, deci euforica....am uitat. Iar acum 4 ani, eu m-am dus doar cu prezenta la Buc, totul era comandat, ...eram la un curs de 5 sapt la Predeal si in fiecare we fugeam pt cate un eveniment( pomana, botez, nunta)....deci, nauca! Asa ca luminati-ma si pe mine, ca we viitor tre sa ma prezint intocmai, nu-i asa?!

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Salutare fetele a iesit si soarele........
eu sapt asta am fost in practica la ACN Agigea si m-am trezit de la 6:30 iar la 12 cand ajungeam acasa imi picau ochii in gura si desi nu dormeam nu mai eram in stare de nimic,am facut si analizele pt cresa 100 lei toate si loc la cresa doar la cresa nr:2 am gasit adica cea de langa administratia creselor nu vroiam asa departe dar.............nu mai fac mofturi,cv uri depun zilnic si nimic,ce sa va mai zic Rares nu mai vrea la olita ma duce la wc pt orice pisu la pranz nu mai face pe el cand se trezeste si noaptea desi are pamp de cele mai multe ori este gol dimineata pt ca face cand se culca si cand se trezeste iar dar acum am alta problemuta se culca seara cu taica-su la el in camera in patut si noaptea aterizeaza peste noi ma tot gandesc care sa fie explicatia am zis ca i-o fi frig si ii pun si patura peste sac si nu tine acum aseara pregatisem canapeaua de la el din camera sa doarma in ea am zis ca poate nu mai incape in patut pt ca se invarteste in tot patul si la noi ba cu picioarele in capul meu ba in al lui taica-su dar aseara a avut mancarici in fundulet si a adormit cu mine la tv deci nu in canapea dar mai incerc si deseara voi pe la ce varste ati mutat copii din patut in pat mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242
si loc la cresa doar la cresa nr:2 am gasit adica cea de langa administratia creselor

daca-mi permiti o gluma:
cred ca Rares e pe locul Anei. eu am facut cerere de cand avea 2 luni Ana, si teoretic puteam sa o duc de la 01.01.2011...asta doar daca incepeam serviciul.

blog magazin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Crix si aici cu interventii am intrat am asteptat sa plece un copilas de la cresa nr 1 de la brotacei unde era f aproape de casa,apoi ne-a zis ca nu se mai elibereaza locul iar la cele din tomis nord cica nu sunt locuri delocnici la cea de la City park nici la cea de la Rustic nici nu stiu ce sa zic sunt dezamagita dar o sa mergem acolo nu o fi un capat de tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Crix, ia 2 cutii mai mari de bomboane sau cate trebuie pentru cati invitati sunt. oricum eu din cate stiu mai putine persoane vin la biserica si mai multe la restaurant.
Diana succes la cresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Crix, are dreptate Rox, scapi mai usor si mai ieftin cu bomboane. In ultima vreme, e moda cu saculetii cu bomboane, gen marturii, dar na, depinde de fiecare.
Eu cand am botezat mi-am facut singura din tulle cu arahide glazurate (cele mai mari si frumoase sunt in Carrefour) si cu o floricica si fundita. Ca am vrut eu sa fiu mai cu mot...
Acum exista tot felul de cruciulite, biberoane etc...Am vazut ca se pun cruciulite in piept, ca florile de la nunta dar nu-mi place neaparat...
Daca vrei tot felul de chestii marunte si frumoase plus flori panglici si alte alea, este un magazin in Tomis 3 la etaj si sunt ieftine.

Gata, am fugit sa ma imbrac, o iau la picior...

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

pisoi socra mea a retapitat canapeua si fotoliile anul trecut in Inel I.Este vis-a-vis de redactia unui ziar(chiar nu mai stiu denumirea).La blocurile turn de acolo,cu deschiderea chiar la sosea
crixia nu mai stiu ce a mai aparut acuma,dar la botez la fi-mea nu am luat nimica la biserica ca eram oricum numai noi ceai ai casei.In schimb la nepoata,nasa a pus in piept la fiecare niste fundite cu cruciulite.
diana sunteti pe calea cea buna.Cred ca pana oi scapa eu cu pampersii la Miru o sa vins vremea de maritis

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Crix uite de aici cateva modele de marturii

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Pisoi.. in inel I, pe Soveja... intre Eden si Galeriile Soveja, pe partea dreapta sunt 3 turnuri.. la unul din ele se fac tapiterii...

Referitor la materiale incearca si la Alexandra 2000 (stiu 3 mag: vis a vis de Galeriile Soveja, intersectie Casa de cultura si la etajul pietii Grivitei)...

Fug in treaba mea si va puuuppp...

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

ce agitatie, botez-uri, distractie, ce mistooo....a iesit si soarele.
ce moda si acum, cu marturii, etc...pe "vremea mea" era mai simplu, bomboane si gata
Dodo, superbe marturii iti ies din mana

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput