Mamici inimoase de Constanta***149***
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
dragelor
am ajuns acasa...
la comisie ca de obicei programata la 8,30 (prima)intrati la 9,09(primi) certificatul il voi primi pe 20 ....ce mi-au spus ....a fost exact ceea ce stiam ca va merge la sc normala si ce inseamna tot ce vor scrie ei din acest punct de vedere....in rest...alte detalii...nimic.
La capitolul olita-Isabella ...a inaugurat-o dar ...f rar face la ea pishu .Dar sunt happy ca numai tipa cand o vede ca intr-o perioada era bau-bau.Si a sta "sindula si supalata" cum spunea Bogdi (asta cand incerca el s-o convinga pe sor-sa sa o foloseasca)in baie pana de curand.
all
PS: multumesc lui Dumnezeu ca nu a plouat
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Offf... ce zi si azi... fetele imi permiteti sa plec mai devreme acasuca?
Ma bucur ca acilea citesc vesti bune... cresc copii vostrii... inaugureaza olite... Dodo felicitari si tie
Eu, pentru ca we trecut nu am reusit sa ma odihnesc cine stie ce... tot adun oboseala si acum, dupa pranz, deja ma simt daramata... agitatie pe toate planurile... am un chef sa ma duc acasuca, direct la plapumioara mea... problema nu ar fi ca nu pot adormi ... problema e ca ma trezesc peste noapte si stau treaza minim o ora in fiecare noapte... cum sa nu se adune oboseala...
Macar afara s-a mai inseninat Voi nu mai ziceti nimik?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
cris_82 spune:
Noi am aterizat de cam o ora pe acasa,ca am umblat hai-hui de azi de dimineata.Nu as mai iesi nicaieri din casa ca s-a lasat rece si bate si vantul,dar trebuie sa-l duc pe Dojo sa-i fac antirabicul si pe urma sa vedeti voi daca mai scot eu nasul afara..
Mirunel terorista
BAZAR
pisoi_aluna spune:
Nu v-am ignorat azi, dar n-am avut timp sa scriu...intre pisoi, munca si facut invitatii pentru botez abia mai stiu pe unde mi-e capul...
Maine ma duc sa-mi caut rochie si s amai rezolv niste treburi si iar n-o sa am timp desi ma tot chinui sa bag niste produse la bazar si n-am mai reusit.
Am mai modificat insa unele din ale mele si le-am pus pentru David. Singurul lucru pe care n-am reusit sa-l modific este durata licitatiei, n-am stiut ca se pun la 2 zile si acum nu pot sa modific. Le-as sterge si le-as pune din nou dar nu am timp acum...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de pisoi ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
LA BAZAR
Dodo-pui spune:
Ct
multumesc Rox ...da ai avut dreptate,georgi
Las cafa:
Va doresc o zi frumoasa si cat mai usoara!
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
pisoi_aluna spune:
Neatza, fetelor!
Ajutati-ma si pe mine ca trebuie sa plec pe la pranz in oras. Pe unde mai gasesc magazine de metraje? E cel din Tomis 3 si unul langa Tomis din cate stiu, de cele de pe Cuza Voda nu prea te poti apropia...
La Poeme acelasi material era la pret dublu sau triplu ca in alta parte, si nu vreau sa dau asa mult, mai ales ca nu-mi trebuie cine stie ce complicat, doar un voal mai plin, numai sa gasesc culoarea pe care o vreau...
<><><><><><><><><><>
LA BAZAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
pisoi problema asta am avut-o si eu ca aveau niste scoruri de m-au dat pe spete.Asa ca m-am suit frumusel in masina si am plecat la halta traian unde sunt confiscatele sus la etaj si am luat de acolo un material superb si la bani putin.Gama e foarte mare,e pierzi pe acolo la cate sunt
Mirunel terorista
BAZAR
simonapro spune:
Neata!
Dodo: multumim pentru cafea, arata extraordinar
Pisoi: succes la cumparaturi, magazine de metraje mai sunt si in Piata Grivitei
Lucian face de ceva timp la olita, dar mai greu sa renuntam de tot, speram de luna viitoare sa scapam de pampers.
sa aveti o zi frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisoi_aluna spune:
Multumesc!
Cris, chiar uitasem complet de halta traian desi chiar ma gandeam zilele trecute sa ma duc pentru ca-mi trebuie si un material mai gros pentru canapele.
Apropos, stiti pe unde se mai tapiteaza canapele? A mea e din piele si cu sezuturile si pernele din stofa, iar pernele de sezut au huse detasabile care se pot spala si vreau sa le fac alte huse, dar tot cu fermoar. Nu prea as avea incredere in orice croitoreasa...
<><><><><><><><><><>
LA BAZAR