Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 40
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyalo Alexandra am vazut la DM .Nu cred ca sunt refolosibile ci de unica folosinta! Dany Stefan-Ioan |
Multumesc
Mai stii cumva si cat costau? ca pe net sunt in jur de 45-50, 10 bucati,marimea L, cum ne trebuie noua.
pooh spune:
Alex_Andra,la DM gasesti marca lor,Babylove....si sigur-sigur nu costa 40-50 lei....Sunt de unica folosinta,noi am fost tare multumiti de ei.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Am nevoie de 2 informatii, daca stie cineva: 1. Unde gasesc, in afara de internet si farmacii, scutece Huggies Litle Swimmers? (am vazut ca sunt si la bazar, dar nu sunt marimea buna pentru noi) 2. Scutecele sunt de unica folosinta, sau refolosibile? Multumesc anticipat BAZAR UMANITAR |
alex_andra, la DM. A avut si Simona (bazar4baby) de vanzare, dar s-au dat. Nu stiu ce marime erau.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Leditia spune:
Am pus colete pt:
anca16
ursuleata
alinamoro
donna79
ralualexandrei
kokiy
sper sa nu fi incurcat ceva(am scris din ce-mi aduc aminte) ca nu am mai asteptat dupa chitante,la ultimele doua pe care trebuia sa le treaca in calc a trebuit sa ies si s-o rog sa merg maine dupa chitante ca mi-o facut David numai crize pe acolo si s-or suparat doamnele ca le deranjeaza.
O seara buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Leditia spune:
Discordia,daca citesti pe aici,te rog trimite-mi email cu numele si adresa completa.Ti-am trimis doua emailuri pana acum,nu am primit raspuns,am facut coletul si nu l-am putut pune la posta.Multumesc.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
LoraG76 spune:
alex_andra, pe adresa Laurei, ca ea i-l face cadou si, oricum, vom merge impreuna la mare. Noi ne mai platim facturile una alteia, in functie de care/cum ajunge prima la banca, de aia am platit eu azi.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)