Bazar Umanitar (65)
Raspunsuri - Pagina 37
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Am primit sandalele de la DIANNALEX , sunt intradevar in stare foarte buna,doar ca sunt marimea 24 , nicidecum marimea 22 cum scria in anunt http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23294 Se vede scris mare si clar pe talpa 24 ... MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" |
mda..si eu am patit acelasi lucru cu diana alex si vad ca nu a bagat la cap
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
lavinia.p spune:
Azi am platit fusta de la Nerantula pt David si blugii pt Ionela. Am sa pun si chitantele cu confirmarile pe mail
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
diannaalex spune:
Stiu ca am gresit am si zis ca e a doua oara cand mi se intampla. Oricui cred ca i se poate intampla. Nu e vorba ca nu am bagat la cap, dar eu nu reusesc sa pun produse decat cat e Alex la gim,nastica si atunci tipa cat il tine gura de nu se mai opreste. Asa ca va inchipuiti ca in conditiile astea se poate intampla sa gresesc. Asta e rau eu fiind singura cu el nu am pe cine ruga sa steea cu el iar calculatorul meu e in aceeasi camera cu locul unde face el gimnastica.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
simonapro spune:
Buna!
Am adaugat la bazar pentru Florina:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25785
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25779&n=Pantofi-din-piele-nr39
si pentru David:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25784&n=Cojocel-frumos
Noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
ramona_patra spune:
Buna seara fetelor,
De azi am inceput munca, gata s-a terminat concediul pentru mine. Doamne nici nu stiu cand au trecut aproape 2 ani. Am intrat sa va spun ca voi achita maine ce am datorii la bazar pentru cazul Ionelei, iar ce am castigat de la Ancadragoman, voi platii pe 2 iunie. Mikaeela am trimis 2 pm catre tine, te rog cand ai timp sa-mi dai un semn.
Va pup.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
alinamoro spune:
Ledi, mamagiuliei, am platit si eu azi produsele castigate. Va trimit detalii pe PM.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Am primit sandalele de la DIANNALEX , sunt intradevar in stare foarte buna,doar ca sunt marimea 24 , nicidecum marimea 22 cum scria in anunt http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23294 Se vede scris mare si clar pe talpa 24 ... |
monica, pe ale mele scrie marimea 22, dar sunt, ca dimensiuni, de marimea 24. nu-i iau apararea dianei, voi stiti ce stiti, dar poate le-o fi inversat... zic si eu. daca te ajuta cu ceva, spune-mi pe PM si ti le trimit pe astea. noi am luat intre timp vreo 2 perechi si niste crocsi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII
LoraG76 spune:
'Neata!
Am pus dimineata colete pt. alexandrina si koko_1.
Si am primit coletul de la aticia, sunt SUPERBE hainutele, f.f. frumoase, ne plac mult de tot si o sa le purtam cu mare placere!
Maine o sa achit si eu toate restantele pe care le am.
O zi buna!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
georgipuia spune:
Neata fetele... si eu va citesc in dunga rareori, dar va citesc... mai greu cu scrisul...
Eu as mai fi pastrat cazul lui Andrei o perioada, pentru ca e totusi o problema de sanatate care nu se vindeca peste noapte, iar tratamentele sunt scumpe...
Intrasem in fapt ca sa anunt ca am achitat ieri pentru David, Ionela si Raisa... si sper azi sa mai ajung, macar pentru Raul si Andrei sa mai achit. Din pacate programul de servici nu-mi garanteaza ca mai gasesc banca deschisa pentru public.
Am trimit mailurile de confirmare.
O zi minunata va doresc!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
ancadragoman spune:
NEATA
Eu cred ca ar trebui sa mai ramana la bazar cazul lui Andrei tinand cont ca are nevoie in continuare de banuti pentru tratament.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni