Bazar Umanitar (65)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Laura,de obicei nu ma bag in discutii din astea,insa ma gandesc ca poate a avut un motiv intemeiat de nu a mai pus produse,nu a mai dat nici un semn de viata mai ales cunoscand regulamentul.I-ai scris?Ei parca erau in Italia la un moment dat.Sau daca e o fata care tine legatura cu ea sa o intrebe ce face,dk sunt bine..daca mai doreste sa stea la bazar respectand regulamentul..nah,zic si eu..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
am citit pe diagonala...sunt zombi pt ca Pit nu mai vrea decat tzatza si ma rupe noaptea din ora in ora...Ema s-a trezit si ea(cand dormea Pit) si venea sa ma i-a sa dorm cu ea. A terminat antibioticul, e om dar are o tuseeeee, acum a si eu insa Pit e rezistent, Doamne ajuta sa nu se lipeasca de el microbii!

am niste colete de trimis...dar trebuie sa ma mobilizez

incerc sa fur 1 ora de somnic pana vine Ema
va

la multi ani ,Mihnea! carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna
Am achitat si eu toate facturicile pe care le aveam,scanez putin mai tarziu chitantele si le trimit pe mail.

Andra ,mamica de 3+1 album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am primit sandalele de la DIANNALEX , sunt intradevar in stare foarte buna,doar ca sunt marimea 24 , nicidecum marimea 22 cum scria in anunt http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=23294 Se vede scris mare si clar pe talpa 24 ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Alex cand le-a purtat avea 3 perechi astea si 2 mar 22 iar ca marime erau exact la fel nici mai mici nici mai mari. De asta am zis asa dar nu m-am exprimat cprect. Te rog sa imi spui cum facem e a doua oara cand o patesc. Daca vrei iti trimit banii inapoi sau iti alegi altceva de banii aia sau mai mult. Mii de scuze

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pai ce sa mai facem acum,le tin poate i-or fi bune colo la toamna,iar daca nu, am cui le da berchet ca am puhoi de nepotei in familion .
Tudor acum poarta incaltaminte 21-22.Mai am niste sandale de la cineva,primite sa le incerce, dar avea doar marimile 21 si 23.Alea marimea 21 ii sunt super fixe,deci mai mult de-o luna nu le-ar putea purta,iar cele 23 ii sunt foarte mari.La talpa sunt aproape ca cele marimea 24 de la tine,doar in interior ceva mai mici ... Asa ca ma bazam pe astea ca-i vor fi perfecte ,mai ales ca sambata plecam la tara si vor fi peste 24 de grade afara.Daca stiam ca nu-s ,ii dadeam comanda la un tip din oras ce face incaltaminte ortopedica si din piele,dar am tot amanat ca poate i-or fi bune cele 21 sau 23,tot de el facute ... daca dau comanda maine dureaza o saptamana si tot nu le avem decat la intoarcerea de la tara.In plus preferam sa ii dau sa poarte pe-acolo prin curte/gradina,din astea ieftine mai "la kg" ,ca parca vad ca tot prin balegar,balti sau mai stiu eu prin ce va calca
De asta zic,ca nu-i o mare tragedie daca nu se scrie descrierea exacta la produse, dar totusi de multe ori se incurca planurile cumparatorului .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Buna Laura
Ii multumesc lui Dianaalex pentru email ,in primul rand ,sa imi spuna ca ati intrebat de noi .Pupicei.
Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn ,intru destul de rar ,am un net foarte prost .. ce-i drept nici nu am avut foarte mult timp deoarece am tot umblat cu Alexia ,cu acte si nu am avut cum sa intru.
Nu am mai scris raportul lunar, deoarece nu am mai strans nici un banut (imi cer scuze daca trebuia sa scriu si eu nu am facut-o).
De lucrusoare donate ,nu am posibilitatea de aici sa pun...
Despre Alexia va spun ca este oarecum binisor,nu vrea deloc sa mai stea ,vrea numai in picioare tot timpul,inca nu am inceput terapia ,deoarece au fost si mai urmeaza destule investigatii,pe 23 mai avem o noua programare la fizioterapeut si vom vedea ce hotareste.
Are din pacate probleme si cu infectiile urinare,destul de dese,pediatrul mi-a dat sa -i fac o ecografie si din pacate nu este un rezultat foarte bun,din cate am inteles are un rinichi mai micut,maine voi merge la pediatru sa vedem exact ce ne va spune... pe 25 mai are programare si la nefrologie(ASTA NE MAI TREBUIA , probleme la rinichi... :( )
Iar o problema ar mai fii aici se platesc vizitele medicale si pentru copii(,dupa 6 ani ) nu numai pentru adulti (ceea ce pe noi ne-a uimit ,avem destul de multe vizite de facut ...in cazul Alexiei ... )dar asta este ,incercam sa facem tot posibilul.
Inca o data mii de scuze .. si daca va mai fii ceva daca s-ar putea sa-mi dati un email.. ar fii cel mai bine ca mai intru si verific ,
Multumesc si va doresc tot binele din lume .
A am uitat sa va spun ca Alexia a inceput sa vorbeasca... in italiana numara de la 1-20 (in romaneste stia pana la 10 ),si stie destul de multe cuvintele.Pediatrul ne-a spus sa o dam la gradinita,
Vom merge sa vedem dupa ce facem vizita la fizioterpeut.

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

buna dimineata!
Lavinia Andrei e un baietel minunat, un luptator puternic si frumos. Ii dorim din suflet sanatate multa si chiar te rugam sa mai scrii aici despre el, sa ne mai arati poze si sa ne povestesti cum evolueaza.

Avand in vedere ca scopul cazului lui Andrei a fost strangerea de banutzi pt operatie, acum, ca el este acasa, putem spune ca scopul a fost atins. Conform regulamentului, cazul sau va fi scos de la bazar.
Ca si pana acum, ce este deja donat pt Andrei, se plateste in contul sau.
Lavinia, poti sa pui in continuare produse la bazar, daca vrei sa mai strangi banutzi pt el, dar nu mai poti alege cazul sau drept destinatie. Poti sa le pui fara a alege nici un caz umanitar, precizand in descriere ca este vorba de banuti pt Andrei, apoi dai contul sau celor ce vor cumpara de la tine.
Sanatate multa si asteptam in continuare vesti despre el!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gatea1980 spune:

buna fetelor.

azi au plecat colete catre:

ellinia

laura25

donna79

ralualexandrei

AM MAI PUS PRODUSE LA BAZAR PTR. MIHAI DARIUS
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25768
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25767
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25766
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=25765

pupici

va multumim!

mama unui inger mihaita darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Azi am ridicat http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22969.
Ii vine foarte bine rochita Alexandrei si e foarte frumoasa.

multumesc mamagiuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

buna dimineata!
Lavinia Andrei e un baietel minunat, un luptator puternic si frumos. Ii dorim din suflet sanatate multa si chiar te rugam sa mai scrii aici despre el, sa ne mai arati poze si sa ne povestesti cum evolueaza.

Avand in vedere ca scopul cazului lui Andrei a fost strangerea de banutzi pt operatie, acum, ca el este acasa, putem spune ca scopul a fost atins. Conform regulamentului, cazul sau va fi scos de la bazar.
Ca si pana acum, ce este deja donat pt Andrei, se plateste in contul sau.
Lavinia, poti sa pui in continuare produse la bazar, daca vrei sa mai strangi banutzi pt el, dar nu mai poti alege cazul sau drept destinatie. Poti sa le pui fara a alege nici un caz umanitar, precizand in descriere ca este vorba de banuti pt Andrei, apoi dai contul sau celor ce vor cumpara de la tine.
Sanatate multa si asteptam in continuare vesti despre el!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura multumim , este nepotelul meu frumos si invingator si imi este foarte drag, asa atent este cand vb cu el, eu zic ca va fi bine si nu va fi afectat. Am inteles cum trebuie sa fac ca sa mai pot strange banuti pt el, fiindca chiar mai este nevoie deoarece tratamentul lui este unul de durata si nu este deloc ieftin, deoarece nu toate sunt compensate. Va multumim inca odata pt tot ajutorul care ni la-ti dat si ca ne-ati fost alaturi si cu siguranta am sa va mai povestesc despre el fiindca sunt foarte mandra de micul invingator.

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput