Cum ati petrecut Pastele?

Cum ati petrecut Pastele? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Hristos a Inviat!

Cu siguranta ati mancat cozonac, pasca, oua rosii si alte bunataturi. Pe la TV am vazut ca in Romania a fost o vreme excelenta in zilele de Paste. Cum ati petrecut? Ati fost si la Inviere?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Adevarat a inviat!

Am petrecut acasa cu prietenii nostri - japonezi, le-am facut oua rosii, cozonac, sarmale si alte lucruri la fel de exotice pe aceste meleaguri, care, spre bucuria noastra, au fost cu bucurie primite!

Din pacate, la biserica nu am putut merge, pt. ca preotul nostru - din Nagoya - a fugit din Japonia in prima saptamana dupa cutremurul din 11 martie, abandonandu-si enoriasii, misiunea - care are hramul chiar Invierea Domnului - si de ce nu, datoria de a ajuta/incuraja in aceasta perioada inca atat de trista pentru cei de aici... Si, colac peste pupaza, mai si mintind in dreapta si-n stanga ca a fugit de radiatiile si cutremurele de aici.

Well, sper ca macar altii sa fi gasit si primit lumina in acest an de la compatriotii lor.

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

1. Da ne-am distrat vopsind oua, mancandu-le pe ele si pe cozonacii facuti, insa
2. biserica a scos boxele in strada, efectiv ne-a terorizat zi si noapte cu slujbele, noi eram cu nervii intinsi la maxim de atata lalaiala, copilul plangea ca nu mai vrea sa auda popa asa ca ne-am revoltat si
3. am plecat din oras la dat cu sapa in camp spre oripilarea rudelor, vecinilor si probabil a voastra.

Ne-am simtit bine facand sport, copilul jucandu-se cu pamant, praf si noroi si am luat cu totii o doza buna de vitamina D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am avut parte(si inca avem) de zile superbe de vara, incredibil dupa o iarna lunga si grea. Temepraturile sunt mai ridicate decat normalul in aceasta perioada, dar nu se supara nimeni. :))

Am bucatarit, am mancat numai pe terasa, am stat la soare, am facut gratare, am mers mult cu bicicletele, am fost la mare...intr-un cuvant am avut patru zile superbe. Am pus in cuvinte si in fotografii pe blog :).

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

sambata am terminat pregatirile,duminica am mers la tzara la socrii,unde am mancat de toate si copiii s-au jucat afara in curte,au vazut puisorii proaspat scosi de closca,a fost tare bine(eu am dormit 3 ore la amiaza,lux ce mi-l permit odata la cateva luni bune )
Luni acasa am iesit afara in curte si desi frigiderul e doldora de toate bunatatile specifice pastelul,am comandat pizza .Azi tati a plecat la birou si eu sunt cu toti 3 teroristii acasa,ca cei mari au inca liber de la gradi...Si uite asa a trecut si pastele,si ne pomenim maine poimaine ca e Craciunul,Revelionul,,,si trece timpul asta ca nebunul

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Poftiti la shoping....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Noi ne-am distrat inchisi in casa, ca Bubu a facut varicela fix in ajun de Paste . Da' de mancat, am mancat, ca am facut 3 feluri de pasca, sarmale, drob, friptura si ciorba de miel, plus salata boeuf, piftie, tort si inca o prajitura, cozonac (nu ca as fi vrut eu sa gatesc atatea, dar stam cu maica-mea, iar la sarbatori e musai sa facem tone de mancare )

Ne-am distrat ciocnind oua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Noi l-am petrecut acasa in familie.Am fost in parc(eu cu sotul in prima zi de Pasti,apoi sotul cu fetita).a doua zi am fost toti 3 in parc asa in familie.Si asa ne-am petrecut noi Pastele cu bunatatile de rigoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Adevarat a Inviat!

noi am fugit in Ardeal, la Belis (un sat de munte la 80 de km de CLuj inspre Oradea) ne-am simtit excelent. vremea a fost cum nu ma asteptam. atat de frumos incat fii-miu a stat prin curte in picioarele goale si, ieri, dezbracat de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Noi am fost in vizite mereu si a fost frumos. Cat am stat acasa, am facut pasca, am stat mult in gradina - au fost temperaturi de 25 de grade, ce mai, mi-am incarcat bateriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

racita cobza
M-a "luat" de sambata... totusi am fost duminica la un gratar la Snagov, se pare ca nu a fost o idee prea buna ca am venit acasa cu febra si frisoane. Luni am stat acasa sa-mi revin putin pt ca ziua urmatoare am inceput munca

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dupa multi ani(vre-o 12)am reusit sa-mi iau concediu doua zile inainte de Pasti si am plecat din Bucuresti.
Joi am fost la Balea Lac. Am mers cu masina pana la Balea Cascada iar de acolo cu telecabina pana sus. Zapada multa, soare, cald de stateai in tricou. Am mancat sus la cabana si la un moment dat am auzit: Ursul! O ursoaica isi scosese cei doi pui la plimbare si trecea agale pe langa cabana. Au facut cred o plimbare buna pentru ca au trecut muntele catre Arges . Pe la 16.00 am coborat.
Seara am ajuns la Hunedoara unde ne asteptau rudele cu bunatati. Vineri, sambata si duminica a fost mare distractie pentru copii: au vopsit oua, au batut mingea, i-am dus la lac, la Cincis si pe Cerna in sus, au adunat flori, pietre si bete si evident a venit Iepurasul ca in Ardeal, cu oua in iarba si cadouri pitite. Au fost extaziati cand au descoperit doi iepurasi vii (alaturi de scrisoarea de la Iepuras precum ca a doua zi vor trebui sa-i duca la mama lor). Toata ziua de Pasti copiii mei au pascut iepurasii.
Duminica a fost masa mare, in curte, pentru ca, pe langa sarbatoarea de Pasti a fost si ziua matusii mele - a implinit 80 de ani.

Mergi la inceput