Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Am mai pus si eu cateva poze noi cu bubulinul meu..suzeta e butaforie..a luat-o doar la shooting ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

da gabi sunt de acord cu tine
uite apropo de tinut in brate aiurea...
la spital eram trei in salon
eu dupa ce o alaptam pe Dodo si adormea bine ( ce vremuri... dormea non-stop)o luam din pat si o puneam in patutul ei sau cum se cheama chestia aia din spital), celelalte doua il tineau langa ele in pat si pe timpul somnului...pe brate
si Dumnezeu stie cat de ,mult am dorit-o si cat m-am straduit sa fie ok...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Am mai pus si eu cateva poze noi cu bubulinul meu..suzeta e butaforie..a luat-o doar la shooting ..

------------------------------------------------------------------------------------------
Mami fericita de Edutu - Eduard Gabriel- 25.02.2011

Ana-Maria

smecher

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

ziua buna mamicute

am intrat si eu un pic, am mai citit din urma, din pacate nu prea am timp sa scriu, ma obisnuiesc mai greu cu noul program, mai ales ca am ramas singura de marti cu bebe, ma straduiesc sa le fac pe toate, si curat si mancare si spalat...
ma simt un pic mai bine, taietura nu mai doare, doar mai ustura uneori, insa e muuultt mai bine
am mai facut ceva modificari la album pe picassa, va rog sa-mi spuneti daca acum se vad pozele
va pup pe toate, mi-e tare dor de stat la discutii, dar sper ca imi intru si eu repede in mana si revin in forta

o zi frumoasa va doresc! multi

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Neata fete,

noi suntem de la 6 in picioare. Sunt asa obosita de-mi pica ochii pe masa. Dar vad ca problema somnului e tema nr.1 in lista de discutii.

Povesteam ieri de aspiratorul pt. nasuc si ziceam ca nu-l folosim ca n-ar fi tocmai bun. Eu vorbesc din experienta noastra. O fi fiind aspiratorul de vina, dar de fiecare data cind l-am folosit am provocat mult mai multi muci decit avea bubu initial. La noi functioneaza foarte bine varianta lapticului. Eu ii picur in nasuc un pic si las sa se inmoaie, cind vad ca incepe sa horcaie tare ii mai picur o tura. A doua oara maresc cantitatea de laptic. Imediat ce-i picur a doua oara, de la cantitatea mare de lichid din nasuc, bubu inspira adinc si inghite totul. Dupa procedura de mai sus, nu revin mucii asa repede.

ama22 eu nu-l iau pe Julius imediat cind incepe sa plinga. El de fapt nu prea plinge, mirie doar si drigie din picioruse. De cele mai multe ori se linishteste singur.

ina.click la sora mea, fiica cea mai mica era la fel ca bebele tau dupa baita. Ea ii facea baie cu citeva ore inainte de culcare.

antguess felicitari pentru casuta!!! Sa dea Domnul sa iasa exact cum va doriti!

roxy_s noi facem baita de doua ori pe saptamana. Moasa si pediatra mi-au zis ca se recomanda doar o data pe saptamana si pina la un an fara sapun, gel sau sampon, doar asa cu apa. Eu spal copilul o data pe saptamana cu gel de dus, sampon si o data doar cu apa. In fiecare dimineata insa ii sterg cu apa curata ghitul, fata, miinile, iar dupa fiecare kk ii spal poponelul la chiuveta.

lalely07 inca putin si va fi mai bine. Si noi ducem lupta crancena cu burtica, dar e muuult mai bine ca in primele 3-4 saptamani. Noi scoatem gazele foarte bine cu masaj(masaj sub forma de cerc in jurul buricului in directia acelor de ciasornic, incepi cu un cerc mic si pe parcurs mareshti cercul). Ne ajuta foarte mult ceaiul de fenicul si mi-a mai dat pediatra nishte supozitoare de chimen, care si ele mai ajuta.

Va pupic pe toate!

Dino mami fericita de Julius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

madutza- era discutie pasnica...sunt diferente de opini bineinteles, nu avem cum sa gandim toate la fel. eu respect toate mamicile oricum aleg sa isi creasca micutii...toate suntem mame bune . nu exista mama rea ( ma rog...mai exista si scarbe care isi chinuie copiii ca doar vedem tot timpul pe la stiri)

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

da, dar imi era sa nu degenereze in altceva...si ai mare dreptate, toate suntem mamici bune, indiferent de cat de mult plang/dorm/mananca copii nostrii.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

ziua buna mamicute

am intrat si eu un pic, am mai citit din urma, din pacate nu prea am timp sa scriu, ma obisnuiesc mai greu cu noul program, mai ales ca am ramas singura de marti cu bebe, ma straduiesc sa le fac pe toate, si curat si mancare si spalat...
ma simt un pic mai bine, taietura nu mai doare, doar mai ustura uneori, insa e muuultt mai bine
am mai facut ceva modificari la album pe picassa, va rog sa-mi spuneti daca acum se vad pozele
va pup pe toate, mi-e tare dor de stat la discutii, dar sper ca imi intru si eu repede in mana si revin in forta

o zi frumoasa va doresc! multi

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

da, ce "buflei" acolo

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

mada , te rog frumos, frumos, da-mi si mie partea a doua la regim ca vad ca eu incep sa pun...si daca continui macar sa ma opresc la timp.... la maria m-a ingrasat 10 kg in 7 luni de alaptat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

dinora- multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

'neata fetele side la noi

nu am avut o noapte tocmai buna
pt ca antonia a plans toata noiaptea
e racita
cu muciiiiiiiiiiiiiiiiii curgatori multi
transparenti deocamdata
si ceva febra