Fluturasi de Mar-Apr 2011 (210)Bravo nilufera!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

LAvi....offf, ce-i dai? Antibiotic?Periculoasa primavara asta schimbatoare si cu atata vant...M-am uitat iarasi la pozele tale..Cat de bine arati! Iar puii sunt cam la fel la fatzuca...mi se parea mai rotofei al tau..

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

da da...in loc de gatut are pliuri si gusa

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

sa te auda Dumnezeu!

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

bb_yasmi- eu inteleg legatura intre a tine copilul in brate si a avea copil inependent

ma uitam zilele trecute la menajera mea..care a venit cu fetita ei de 3 ani pe la noi...si m-am ingrozit...
in primul rand fetita este rasfatata maxim
bolnavicioasa...
dependenta maxim de mama ei
motivele: de cand s-a nascut, maica0-sa nu a lasat-o niciodata sa planga, a infofolit-o intotdeauna, doarme intre ea si bb-=tisu....si fetita nu e in stare sa faca nimic singurica, nu se integreaza la gradinita..inca o tine acasa dupa doua tentative esuate de a o integra cat de cat la un program scurt macar...
ma gandeam la dani la 3 ani...pai asta era in stare sa faca o gramada de lucruri singurel, nu se ascundea dupa fustele mele....se culca seara linistit la el in camera..cu luminile stinse....
fata menajerei pe langa faptul ca sta lipita de ma-sa la culcare..mai vrea si lumina aprinsa..si mama ei ii face pe plac si o trateaza ca pe un copil mic desi deja ar trebui sa prinda ceva aripi..sa isi fac aun program, prieteni...etc
sa nu mai spun ca e rusinoasa..cand a venit la noi..in prima ora a stat numai in brate la ma-sa....
cred ca are mare legatura cum iti cresti copilul si cum vrei sa fie el ca omulet in primi ani si ca adult cand creste....cred ca nu trebuiesc tinuti in brate si pupati in fundulet in permanenta..pt ca vor ajunge sa fie copii mult prea dependenti de parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Am avut o noapte oribila...

Stau asa prost cu somnul,sper sa doarma el azi mai bine si sa pot atipi si eu...Daca ma vedeti dimineata la 05 prin casa si plina de nervi...Imi pierd rabdarea din cauza oboselii...Si ce este cel mai rau ca nu stiu cu ce sa il ajut...Azi incerc si Sab Simplex,poate daca mai combin cu ceva are ceva rezultate,daca nu de maine cumpar si Infacol...Oribili sunt colicii astia si apar asa repede...

Lalely, te inteleg perfect. Noi abia aseara am trecut de pragul de 3 ore de somn. A dormit 4 ore continuu. De la 11 la 3. A mancat si s-a chircit de la 3 la 4. Apoi de la 4 la 6 a dormit si am luat-o de la capat.
Iar o prietena m-a incurajat de dimineata: mi-a spus ca adevaratii colici abia de acum incep
Trecem noi si peste asta. Singura mea problema este sa nu raman fara lapte din cauza oboselii.
Acum a dormit de la 8 la 11, dar eu nu am putut sa dorm cu ea

mami fericita de Daria (8.04.2011)

Mergi la inceput

irinuca- si daria este inca micuta...in curand vei vedea ca va dormi din ce in ce mai mult
e adevarat ca probleme cu colici e posibil sa inceapa cu adevarat de acum dar pe de alta parte, in orele cand nu ii va avea.,..va dormi mai mult fara sa se trezeasca sa pape./...mai ai un pic de rabdare...ca trece si perioada asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gabi...eu vorbeam de luatul in brate...nu de ce spui tu acolo... buburuza mare a fost luata mereu in brate, fiind primul copil altceva nu aveam ce face decat sa stau cu ea...si e o domn'soara super independenta!! bebelusii au mare nevoie sa fie tinuti aproape de noi, sa ne simta caldura, dragostea...asta nu inseamna rasfat sau dependenta.

Mergi la inceput

eu nu l-am luat pe dani in brate mereu...am avut ca si cu evelinne momentele noastre de tandrete si de joaca dar in rest...dani s-a tinut ocupat singurel...si-a gasit ocupatie...s-a jucat mult.. si este un baiat super independent...cuminte, constincios acum de cand cu scoala..m-am gandit ca are mare lagatura cu felul in care l-am crescut inca de cand era foarte micut...legatura cu faptul ca nu l-am rasfatat..
sunt de acord ca bebelusi trebuie tinuti si in brate, ca trebuie sa simta caldura si dragostea, ca trebuie sa vorbim cu ei dar..cred ca exista totusi o granita invisibila peste care parinti trec...si se trezesc cu copii ca si fetita menajerei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mah eu una nu inteleg legatura dintre a tine bebele in brate si a avea un copil independent.....

cum nu intelegi?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

oricum bb yasmi- fiecare mamica isi creste copilul cum simte si cum crede ca este cel mai bine si in majoritatea cazurilor..nu gresesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ma bag si eu ca musca in lapte
si eu am tinut-o pe maria in brate o gramada si bb si la un an- doi
dar ne-am chinuit sa doarma la ea in pat de la inceput, oricat de greu ne-a fost..si de jucat s-a jucat mai mult singura saraca, neavand copii de varsta ei... si acum e chiar prea inependenta, cred ca tine si de copil...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO -ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput