Trebuie sa slabesc....help me...
Raspunsuri - Pagina 2
ruxandra_sb spune:
Mi-au placut sfaturile date de Crixia.
Parerea mea.. cand este de slabit mult (peste 15-20 kg) sportul si masajul/automasajul este obligatoriu.
(Bine, sportul/miscarea ar trebui sa faca parte din stilul de viata sanatos al unei persoane normoponderale, daramite la una supraponderala/obeza.)
Tocmai ca sa eviti slabirea "urata" cu piele lasata si alte nefericiri. Altfel se aseaza carnea pe tine apoi.
In plus "noii" muschi consuma mai multa energie decat "fostul" strat adipos si, teoretic, slabesti mai usor.
Cele mai indicate ar putea fi: inotul, aerobic, dans (zumba), aquagym, sala, jogging.. orice pana la urma.. chiar si plimbat in ritm alert, bicicleta sau badminton in parc, role..
Asa ca felicitari pt alergat si abdomene!
(eu una nu as baga alergatul zilnic, ci cu o zi pauza. In plus ai grija.. la greutatea ta nu le este deloc usor articulatiilor..)
Ah, si n-as recomanda o slabire mai rapida de 4 kg/luna. Idealul este undeva pe la 2-4 kg/luna. Pentru ca tu vrei sa-ti pastrezi apoi greutatea pierduta, si nu s-o castigi inapoi.. plus ceva "bonus".
Oricum daca ai inceput in forta vei avea un start fulminand.. dar apoi rezulatele se pot lasa ceva mai mult asteptate, pot aparea si perioade de stagnare.. totul e sa nu te lasi.
Bafta!
p.s. tin si eu aproape, numai ca la mine functioneaza ritmul lento lentissimo. Da macar e cu minus.
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
aylin27 spune:
Buna fetele.Sunt extrem de multumita ca-mi sunteti alaturi atat cu sfaturi cat si cu exemple din experientele proprii.Nu m-am mai cantarit,e mai bine sa o fc macar odata la saptamana,insa ma simt foarte bine si important zic,eu ma simt mai usoara...
RUXANDRA mersi de sfaturi,daca vrei te astept aici sa ne impartasim di "durerile" proprii,cred ca o incurajare sau o parere in plus nu strica nimanui.
Mersi tuturor!!!!Pupici!!!!
Burtocika spune:
N-am retinut exact ce greutate ai acum, dar fii atenta ca la o greutate foarte mare sportul solicita foarte mult articulatiile ! Eu nu ti-as recomanda alergatul, solicita mult articulatiile, la fel si aerobicul. Ai putea incerca inotul, e cel mai comod (dupa parerea mea) pentru persoane cu greutate mare, pt ca mare parte din kg sunt preluate de apa.
Sa stii ca merge si fara sport (eu sunt dovada vie si am o prietena care face sport de multa vreme dar n-a reusit sa slabeasca pana nu a tinut si regim), dar sportul te ajuta sa ai o forma mai frumoasa. Daca poti sa-l practici, go for it !
In prima saptamana de regim eu am pierdut 4 kg, in a doua 2 kg, pe urma ritmul a fost foarte lent, cam de 1-1,5 kg pe saptamana. Am avut si saptamani in care am stagnat, si saptamani in care am scazut 2kg. Important este sa nu te descurajezi si sa incerci sa ai un regim echilibrat, dar slab caloric. Stiu ca in general se recomanda sa te cantaresti o data pe saptamana, dar eu n-am rezistat si m-am cantarit in fiecare zi. Cand vedeam ca am dat jos era un motiv in plus sa mai tin, cand vedeam ca nu am dat jos ma straduiam sa nu calc stramb.
Irina (2006) si 22+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
luisa1983 spune:
Alina,ai mare grija! In locul tau as merge la un medic nutritionist,probabil o sa-ti ceara niste analize si o sa-ti dea cateva sfaturi, eventual o dieta care sa te ajute sa slabesti.
Si...in tot acest timp sa faci sport. Daca ai rabdare multa si nu te lasi,sigur vei reusi! Succes!
emilia.m spune:
Alina, incearca vouchere-le de pe net (fun deal, deal fever, groupon, kuponiada) pentru ca acolo vei gasi electrostimulari, impachetari, masaje anticelulitice, vacuum la preturi bune de tot. Eu asa am slabit serios.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
aylin27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Alina, incearca vouchere-le de pe net (fun deal, deal fever, groupon, kuponiada) pentru ca acolo vei gasi electrostimulari, impachetari, masaje anticelulitice, vacuum la preturi bune de tot. Eu asa am slabit serios. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Mersi mult de sfaturi Emilia,eu locuiesc in Italia si sa stii ca chiar m-am interesat la un cabinet de masaje,au niste preturi exorbitante...o sedinta de masaj anticelulitic plus impachetari cu alge marine 150 de euro si pt a vedea vreun rezultat tre sa faci cel putin 20 de sedinte odata pe saptamana,mie una mi se pare prea mult...3000 de euro.
Stiu ca merit dar mi se pare o suma uriasa pt ceva ce nu stii ca va da rezultate.Ei nu-ti promit nici macar 1 kg...
Pupici