Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 9
magdaz_ina spune:
Din cate am inteles eu transportul cu avionul gen ambulanta era asigurat in cazul transferului la spitalul din Mures.
Cum nu s-a primit acceptul de la Mures, formularul expira si vor veni acasa la domiciliu, cu avionul, cursa obisnuita.
Ultima suta de metri...
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Din cate am inteles eu transportul cu avionul gen ambulanta era asigurat in cazul transferului la spitalul din Mures. Cum nu s-a primit acceptul de la Mures, formularul expira si vor veni acasa la domiciliu, cu avionul, cursa obisnuita. Ultima suta de metri... |
Dar e ok sa vina acasa?Numai e nevoie de spitalizare?Eu asa am inteles ca ar trebui sa mai ramana la Tg Mures o vreme si apoi periodic la Bucuresti.
Si e ok cu o cursa normala,nu exista nici un pericol?
Andreea_AS spune:
Alina, am vorbit cu Iulia si in cele din urma le lasa sa vina acasa la ele. Muresul nu a trimis raspuns daca le accepta.
Este ok sa vina cu avion de linie. Si eu am venit cu Andreituul meu tot cu avion de linie.
alinamoro spune:
Asta ma intrebam si eu...daca-i ok sa vina acasa si nu la spital?!
Nu sunt locuri la spital la Tg.-Mures sau de ce nu o pot primi pe Florina?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kariguld spune:
Andreea, din pacate astea sunt preturile la bilete. de pe o zi pe alta, sau peste doua/trei zile, atata costa.
personal sunt trista. de ce oare cei de la Tg Mures n-au dat raspuns? tipic romanesc, probabil
nici nu stiu ce sa mai spun.....
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Andreea_AS spune:
Si eu sunt dezamagita de faptul ca nu au dat raspuns, desi de la Lavinia inteleg ca locuri libere sunt.
Sper sa fie bine Florina si vineri, daca merge la consult la medicul de aici din Bucuresti sa ajung sa le cunosc.
Cursa tarom cu care vin ele vine destul de tarziu in noapte si nu voi merge la aeroport.
Andreea_AS spune:
Alina, imi cer scuze -acum am citit mesajul tau dela pagina 8. Da, asa este, acum o saptamana se lua in discutie posibilitatea de a le trimite la Mures pentru o asistenta medicala specializata. Ar fi minunat daca ai putea sa vorbesti maine cu Dna Brigit pentru a intelege care a fost motivul pentru care le trimite acasa.
Sper pana maine la pranz sa reusim sa strangem banuti pentru biletele de avion, iar maine sa fie preturile cam la fel ca azi.
Plangea azi Iulia la telefon.....
lavinia.p spune:
Andreea offf sper sa ajunga fetele cu bine acasa si sa nu aiba probleme pe avion, ar fi fost bine dc erau transportate cu un avion special dotat pt a interveni in caz de ceva Doamne fereste. Nu inteleg de ce cei de la Tg Mures nu si-au dat acceptul de a fi transferate acolo ...uite acuma seara nu am intrebat-o pe cumnata mea dc a venit cineva cu ea in salon, dar zilele trecute stiu sigur ca era singura, cand voi ati discutat de posibilitatea de a fi transferate acolo. maine sper sa nu uit sa o intreb dc e si acuma singura, sau dc vb tu cu ea eventual intreab-o....foarte mult dezinteres exista la noi in tara si nu e vb decat de un copil, nu stiu cum poti fi asa rece, ca doar nu e o bucata de carne sa faci ce vrei cu ea, e vb de o fiinta umana care are nevoie de ajutor...iar ma enervez cand ma gandesc la ce e acolo si prin cate a trecut si cumnata mea acolo...Ii doresc Florinei multa sanatate, iar Iuliei multa putere si sper sa se stranga banutii sa poata veni acasa.
Va imbratisez cu drag
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru
ancadragoman spune:
La bazar are cineva email-ul lu Arafat si cred ca ar trebui sa stie de aceasta situatie,poate se rezolva ceva
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni