Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Andreea, am depus si eu azi niste bani pentru Florina. Iti trimit detalii pe PM.
Sanatate multa Florinei!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Alinamoro- multumim.

Lavinia, nu stiu ce sa spun. Am inteles ca se pune problema de accept. De la tine aflu ca sunt locuri, incep sa trag alte concluzii.... Sunt atat de dezamagita de tot ceea ce se intampla la noi- de la mentalitate, pana la faptul ca trebuie sa ne cumparam medicamente - internati fiind.....
pe de alta parte, fetele ca isi doresc sa se intoarca acasa.
Florina a spus ca "ii da bataie lui tati al ei"...pentru ca a plecat si nu se mai intoarce. De fapt, ea este plecata si nu se mai intoarce mai repede acasa. Medicii nu le vor da drumul pana cand analizele nu ies aproape de bine, pana cand nu o vad ca ia in greutate. Si cum conditiile nu sunt asa cum trebuie acasa, considera spitalul cea mai buna varianta.

S-a amanat din nou, pana luni, decizia.

Mergi la inceput

Am vorbit cu Iulia. Saracele abia asteapta sa plece acasa.
Florina spune ca vrea PA si PA....

am vorbit cu Iuli si mi-a dat insa o veste trista. Florina va avea nevoie si de alte interventii chirurigicale, una in jurul varstei de 5 ani pentru valva, alta in jurul varstei de 10 ani la artera pulmonara.
Cel putin aceasta este previziunea acum. Uf, ma asteptam sa preconizeze inca una pentru valva...dar si pentru artera??....

Stiu ca inimioara se dezvolta pana la 14 ani, iar la valva va fi nevoie de schimbare....

Sper insa ca ziua de maine sa vina cu un raspuns pe masura dorintelor lor.

Mergi la inceput

Am vorbit si cu tatal Florinei, sa imi trimita extrasul pentru contul de euro. Nu l-a luat pentru ca in cont nu sunt banuti.

Uf, multumesc Magda pentru intrebarea din privat. Chiar daca ele se vor intoarce acasa(poate miercuri).....Florina trebuie vazuta la 6 luni in Munchen, iar lunar la Bucuresti. Peste 3 ani ar trebui sa aiba loc o noua interventie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ne rugam pentru Florina, sa aiba steluta ei norocoasa mereu langa ea si sa fie mereu invingatoare !
Un brat de pentru Iulia !

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Veste mare: Fetele se intorc joi.

Caut avion sa vedem cu ce ar putea zbura fara escala.

Fac apel la voi, cititoarele.....haideti sa ne mobilizam, va rog. Din discutiile avute la o agentie de turism, mi-a gasit bilete pe tarom la 400 de euro. Fiind zbor de seara, preturile cresc. Ne trebuie 1720ron pana maine seara....pentru a putea cumpara biletele.

Daca cineva ne poate ajuta - fie cu o agentie de tursim de unde putem cumpara mai ieftin, fie cu un pret mai bun, va rog mult anuntati-ma!

Florina se intoarce acasa!Nu pot sa va spun ce bucurie am si ca abia astept sa o cunosc.

Mergi la inceput

In cei 400 de euro sunt incluse toate taxele, biletul Florinei si bagajele(au 4 genti)....la care se mai adauga si caruciorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce veste buna Andreea!

Haideti fetelor sa o ajutam pe Florina si pe mamica ei sa ajunga acasa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Sper ca pana maine dupa amiaza sa reusim sa strangem banutii.
Va multumim din suflet tuturor celor ce ne-ati fost, ne sunteti si ne veti fi alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Andreea ,eu nu am mai apucat sa o sun azi pe Iulia,o voi face miine insa nu inteleg un lucru.

Cind am fost la ele,miercuri,dna Birgit Beckmann,cea care se ocupa administrativ de ele zicea ca transportul spre Ro este asigurat de casa romana de sanatate,ei sunt cei care vor trimite o masina gen ambulanta cu tot ce trebuie si acum de ce trebuie sa-si plateasca ele avionul sau cum sta treaba?
Dna Beckmann mi-a dat cartea de vizita pt orice intrebare avind in vedere ca Iuliei nu-i poate explica prea multe din cauza germanei si ma gindeam ca pot sa-i scriu si sa intreb cum e treaba cu transportul si cine a propus asta.

Ce ma gindesc ca in avion e si mult mai mare riscul ca Florina sa contacteze un virus,in plus,din cite am priceput eu,masina urma sa aiba echipament special in caz de ceva...cum rezolva ei asa in avion sau cum fac?

Mergi la inceput