Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Cred ca o sa se aprobe cazul pentru bazar
Nu m-am putut uita la poze ca sunt intr-o stare mai putin buna si nu pot sa vad atata suferinta la un pui mic,insa ma bucur ca vestile sunt bune.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Andreea_AS spune:
M-as bucura tare sa se aprobe cazul la bazar.
Asa cum ii spuneam si lui Kid, am doua probleme:
1. nu pot face confirmari decat saptamanale(tatal Florinei merge doar vinerea la banca)
2. am nevoie de donatori.
Eu am facut curatenie in casa - am dat tot ceea ce nu ma interesa si nu imi mai venea. Am trimis pachete si pachetele prin diverse colturi ale tarii, iar pe principiul ca ceea ce nu imi mai foloseste se da/ arunca, imi trebuie ceva timp sa strang iar lucruri.
Multumesc, Anca pentru raspuns.
Da, pozele sunt triste si invit doar pe cine se simte in stare a o privi sa o faca.
Cert este ca fetita aceasta este un miracol. Are pe cineva acolo sus - care o iubeste mult de tot.
pooh spune:
Doamne,cat e de frumoasa Florina!Intr-adevar sunt poze triste,dar ea a demonstrat ca e puternica,si sigur se va face binePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
Andreea_AS spune:
Tot personalul din spital o admira. Se uita la ea si nu le vina sa creada. Acesta este si motivul pentru care insista sa o trimita la Targu Mures.
Vineri au avut parte de o frumoasa surpriza. Au primit testere si medicamentatie pentru 3luni. Asta inseamna ca vor mai scadea din factura.
La 6 luni dupa externare vor trebui sa mearga in Germania iar la consult. Adica alte drumuri, alti bani. Din ce stiu eu, in Bad Oyehausen - consultul ce implica ekg, echografie si interpretare costa in jur de 160 de euro, la care se adauga transport, cazare, iar aceste controale trebuie facute periodic.
Acum -din ce am vazut- sunt diferente de pret intre Munchen si BO, dar o voi ruga pe Iulia sa afle costuri si sa imi spuna.
Of, ce bine ar fi sa vina acasa si sa nu mai aiba nevoie de spitalizare la Mures....
tomaca spune:
Cum sa nu ajuti un asa ghemotoc frumos? Un Bravo pentru spiritul ei luptator si pentru ca vrea sa traiasca.
Poate intro zi va povesti si ea ca alti consateni celebrii ai ei, despre cum e sa lupti pentru destinul tau.
pentru Florina
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
magdaz_ina spune:
Noi credem ca sunt fotografiile unei printese frumoase si curajoase !
si de la noi pentru Florina si Iulia !
A.M.R. in scadere
Andreea_AS spune:
Ieri i-au scos propanololul Florinei, iar noaptea precedenta nu a fost una tocmai buna. Aparatele au bipait tare pentru ca au sarit parametrii setati. Huh, pulsul Florinei se cam dusese la 40. Azi i-au facut EKG, inimioara este in refacere, iar dupa investigatie i-au pus la loc propanololul.
Tratamentul este de durata, din nefericire.
Florina oboseste cand mananca, iar cel mai mult a mancat 40 de ml de laptic.
De la spital din Tg Mures nu au inca un raspuns. Asteapta si ele. Din ce imi spunea Iulia, maine este programat la operatie un bebelus adus de la Cluj.
Imi pare rau ca nu aduc numai vesti bune.
Speram ca maine va fi mai bine, mai ales ca vor avea si vizitatori.
mihacor spune:
fetelor mai sunteti?
am si eu o intrebare....nu pot sa trimit bani aici in germania...poate au nevoie de bani aici...
Vreau si eu un ...
mihacor spune:
eu am sa promovez cazul florinei pe facebook-ul meu...si maine am sa trimit cativa banuti de la mine pe numele tatalui...sper sa mai strang ceva pe aici de la colegi si de la cunoscuti...
sper din tot sufletul ca bani sa ajunga la cine trebuie si chiar sa fie folositi pentru florina...
Vreau si eu un ...
lavinia.p spune:
Andreea am vazut printyesa frumoasa, cu ochisorii ca margelele, sunt poze triste intr-adevar dar sunt pozele unei invingatoare. Un brat de pt Florina si mama ei. Multa multa sanatate Florinei
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru