Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Cristina

PE Cristina o cunosc de pe un forum, insa cum eu ma simt mai comfortabil sa vorbesc la telefon, vorbim decat sa ne scriem.
A aflat de povestea Florinei. Azi m-a sunat sa imi spuna ca doneaza 500 de euro pentru Florina.

Iti multumim, Cristina.
Sanatate Andreei si familiei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Andreea, ma rog la Dumnezeu pt Florina sa fie o invingatoare si sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa treaca peste toate. Daca vor fi transferate la Tg Mures acolo este si nepotelul meu Andrei, poate soarta va face sa fie colegi de salon, din pacate colegi in spital nu in alta parte , dar atata timp cat ies invingatori asta conteaza. Sanatate multa va dorim

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

AMR 1 zi si ma intorc la lucru

Mergi la inceput

Lavinia, sanatate lui Andrei! Citesc evolutia lui si am ramas socata de anumite intamplari pe care le-ai relatat.

Luni o sun pe Iulia, nici nu stiu ce sa ii zic,,,,sa o aduca la TG mures...sa nu o aduca....

Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Andreea multumim la fel va dorim si noi sanatate multa. In legatura ca cu ce se intampla acolo unele cadre lasa de dorit. Nu profesional vorbind fiindca sunt extraordinari si-si fac meseria, l-au salvat pe nepotelul meu ci sufleteste, nu stiu cum pot fi asa unii de acolo. Sa dea Dumnezeu sa nu dea peste acele cadre, dar cred ca e imposibil fiindca si ele vor sta o vreme in spital.. Sanatate va dorim si le va aranja cumva Dumnezeu pe toate!

Baietelul meu scump 23.mai.2009

AMR 1 zi si ma intorc la lucru

Mergi la inceput

Medicii din Munchen nu vor sa o lase sa plece acasa pentru ca, dupa parerea lor, pana cand nu incepe sa ia in greutate, nu poate sta fara asistenta medicala specializata. Acum eu inteleg. Florina are 4 operatii, 3 saptamani de ECMO, inteleg ca o vor la adapost de orice inseamna complicatii si vor sa se asigure ca cel putin o perioada o vede zilnic cineva. In Bucuresti nu s-a deschis inca Marie Curie- sectia de Cardiologie. Se munceste la ea si din ce am vazut in presa, poate in vara ar trebui sa devina functionala. Alt spital unde sa o aduca pe Florina nu exista in tara.

Uf, cand citesc si cand mai imi povestesc fetele ce se intampla la Mures, ma cuprinde furia fata de acele persoane care nu isi fac datoria.

Mergi la inceput

Azi este o zi importanta pentru Florina si pentru mama ei. Astept cu "sufletul la gura' sa vina ora 10p.m. sa vorbesc cu Iulia, sa imi spuna decizia medicilor din Munchen si din Tg. Mures.
Voi reveni cu detalii.

Kid, daca ne citesti, astept cu interes raspunsul la intrebarile mele.
Multumesc.

Mergi la inceput

Am vorbit cu Iuliana. Florina a luat 20 grame de ieri pana azi. Este pentru prima data in ultima saptamana cand este cu plus. In weekend au avut vizitatori si Doamna Monica(o cunostinta a lor) i-a facut supa, snitzele de pui, crema cu branzica proaspata si mar cu biscuite. Florina nu mananca deloc mancarica din spital, iar de laptic nu vrea sa auda(mananca cam 20 de grame la masa). Iuliana imi spunea ca a gustat si ea lapticul ce il bea si ii pare amar. Asta este motivul pentru care probabil ca nu il place.

Legat de transport, inca nu au acordul de la Mures. Probabil nu sunt locuri.

Mergi la inceput

Kid, multumesc pentru raspunsuri.
Anca, si tie iti multumesc pentru raspuns.

Sper din tot sufletul sa se intoarca acasa si sa le cunosc pe amandoua. Iulia era azi mai vesela, imi pare rau ca nu pot sa ma intind inca la vorba cu ea, ca are multe de povestit. Stiu ce inseamna sa stai in tara straina, izolata, sa nu stii limba...uf. Sunt dati in care as asculta-o si o ora. Asa de comunicativa este.
In timpul discutiei, se auzea si Florina. Mi-a spus "pa":).

Mergi la inceput

Andreea sper sa ne dai numai vesti bune despre Florina si sa ne spui ca in curand vin acasa si ca nu trebuie sa se interneze la Targu Mures Sanatate!

Rareselull meu scump 23.mai.2009

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Aseara tarziu, am primit de la o cunostinta a Iulianei poze noi cu Florina. Unele dintre ele sunt triste, in altele, Florina este asa frumoasa...

Va invit si pe voi sa le vedeti.

https://picasaweb.google.com/udo.pica/FlorinaMihaela?authkey=Gv1sRgCOf_waqWq-Lt2wE&feat=directlink#5602255467262067074

Mergi la inceput