Minunea de Florina are nevoie de noi
Raspunsuri - Pagina 28
Andreea_AS spune:
Multumim, Relusa pentru urari. Am sa transmit toate gandurile bune si frumoase. Marti vor veni in Bucuresti si atunci am sa le felicit si eu face2face. Sanatate tuturor celor ce ne citesc si sunt alaturi de noi in aceasta zi a Sfiintei Paraschieva.
gabby2011 spune:
LA MULTI ANI MIKITA!SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI SA DEPASESTI TOATE OBSTACOLELE SI INCERCARILE LA CARE ESTI SUPUSA!NOI SUNTEM ALATURI DE TINE!
ada_coman spune:
La multi ani, pui iubit! Sa cresti mare si sanatoasa!
Andreea am o gecuta groasa de iarna, pt 2 ani, cumparata de mine tot de la bazar, folosita de noi o singura data, e in stare buna. Daca crezi ca i-ar folosi eu o trimit. Papucei mai am doar marimea 21, te rog sa-mi zici cat poarta la piciorus sau cati cm are taptita. Ma mai uit si de pantalonasi, daca mai gasesc ceva, ca am cam dat ce aveam. Ce inaltime are fetita? Te rog sa-mi dai si o adresa si poate reusesc luni sa ajung la posta.
helbi spune:
La multzi ani si din partea noastra! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare, sa ajunga sa-si bucure parintzii.
Andreea_AS spune:
Multumim din suflet pentru urari. Multumim Andreia, multumim Gabitza, multumim Ada. Marti vin in Bucuresti la consult la pediatrie. Mikita a facut febra dimineata, scaun moale si abia a mancat. Catre seara s-a jucat si s-a bucurat de ziua ei. Am vorbit cu Iulia si mi a spus ca la suflatul in lumanaru nu s- a priceput. A vrut sa le stinga cu mana:)). Dar...au petrecut frumos. Ada, daca esti din bucuresti, ne putem vedea. Daca nu, iti dau adresa pe privat? A fost o zi frumoasa.
Minunea de Florina a implinit 2 ani!
ada_coman spune:
Andreea sunt din Iasi. Te rog sa-mi dai adresa pe privat. Ma bucur ca micuta a avut o zi frumoasa.
Relusha spune:
Buna dimineata,
Andreea cum sunteti....? ce mai stii de Mikita....?
Va si multa sanatate
ancadragoman spune:
Saptamana asta trimit si eu coletul pentru baietel,astept adresa.
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Andreea_AS spune:
Ada, au primit coletul de la tine. Iuliei ii plac tare mult lucrusoarele, ii vine bine gecuta. Acum are nevoie de cizmulite. Nu stie sa imi spuna masura. La sandale poarta 18, dar o pereche de pantofi 19 ii sunt mari. Grea treaba cu potrivitul. Cutia in care ai pus tu lucrusoarele a trebuit sa o ascunda, pt ca Alex sa nu dea de ea. Pana la urma tot a gasit o si a intrebat o ce a fost acolo....
Mikitza e bine, dupa vizita la Bucuresti Iulia s a mai linistit. Dl dr pediatru a raspuns la intrebarile ei si a mai spulberat din frici. Abia astept rezultatul Rmn ului. sper sa nu fie ceva neurologic grav. pericolul post operatoriu zic eu ca a trecut, insa nu pot sa spun si sa ma pronunt in privinta repercursiunilor si implicatiilor unor astfel de interventii.
Anca, iti multumim pentru pachetul pentru Alex. Ma gandesc cata bucurie va fi cand va primi o cutie doar pentru el..... Iti multumesc.
Saptamana trecuta au mai intrat in cont 338 de lei. Multumim din suflet tuturor ce ne grabesc pasii catre investigatiile atat de necesare pentru ca minunea mica sa poata avea o viata apropiata de normal.