Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Gabitza, iti multumesc tare pentru gandurile tale bune si pentru suportul pentru Mikitza. Da, este nascuta de Sfanta Parascheva. In mod sigur a ocrotit-o, o ocroteste si o va ocroti. Mikitza are ceva special.

Mergi la inceput

A venit frigul. Si ploua si e toamna iar.

Casuta in care sta Mikita inca nu este izolata. Am vorbit cu cei de la Habitat si am obtinut doar promisiuni. La camera lui Alex(baiatul cel mai mic) nu au geam. Focul nu il pot face pentru ca soba le baga tot fumul in casa. Au un calorifer si cu el se incalzesc in camera Florinei.

Iulia mi-a spus ca Alex nu are cu ce sa se mai imbrace. Are aproape 8 ani, i=ar trebui o geaca, trening, pulovere, pantaloni. Si si-ar dori o pereche de adidasi marimea 34.

Pentru Mikita am primit multe hainute, mai ales de vara. O parte mari- o parte le-a purtat in vara asta. Acum ar avea nevoie de ceva de iarna. Pantalonasi, gecuta, pulovere, caciulite.

Tot ce a primit si ii vine poarta cu mare drag.

Pana acum au strans in cont 1300 de lei din donatii. E mare lucru si fiecare banut trimis conteaza pentru ei. Va multumim din suflet pentru tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea era bine daca ne puteai da niste dimensiuni pentru baiat ,o sa incerc sa ii fac rost de cate ceva

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Am citit acum ca sunt 4 copii,ce varste au?

poze si filmulete
povestea nasterii

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Anca m a rugat Andreea sa copiez ce a scris la subiectul cu hainute despre Alex ca ea e pe telefon si nu poate posta.

Alex are 8 anisori, 120cm, masura 30 la pantaloni si 8 la tricouri -gecute. este mai slabut decat normalul.
La pantofi poarta 32, iar la adidasi 34.

Mergi la inceput

Anca, sunt 4 copii, dar de fapt 5.

Iulia are doi baieti din prima casatorie. Virgil(unul dintre ei) este deja angajat, lucreaza in Bucuresti. Celalat baiat este la tatal sau(primul sot al Iuliei).

Tatal Florinei are un baiat din prima casatorie- care este la mama lui.

Impreuna ii au pe Alex (8 ani) si Mikita (2 ani peste 4 zile).

Nevoile mari sunt pentru Mikita si pentru Alex care deja este necajit ca nu mai primeste atentia cu care era obisnuit, ca tot ceea ce vine ca si cadou este pentru micuta. Din acest motiv m-am gandit sa strang cateceva si pentru el, mai ales ca toti 4 traiesc din 1350ron, intr-o casa luata de ape si de vant, fara soba(au incercat sa faca ieri focul si a intrat tot fumul in casa), in conditii precare, dar curatei.

Multumesc mult tuturor celor ce ne ajuta cu hainute, incaltaminte, lucrusoare, dar mai ales multumim pentru donatiile in bani pentru ca Mikita sa plece la consult la Munchen si, daca RMN-ul este necesar a fi facut, sa il poata face.

Ieri am citit mai in detaliu si mai atent scrisoarea de iesire din spital si mi-au dat lacrimile. Mikita a suferit si un atac de cord, insa cineva acolo sus o iubeste si a lasat-o aici. Urmarile neurologice nu sunt de ignorat, chiar pe scrissoare fiind mentionat faptul ca exista un oarecare retard si o incetinire.

Da, se vede si in dezvoltarea ei fizica faptul ca este mai micuta decat trebuie, la 2 ani inca nu vorbeste decat greu. Pana mai acum o luna nici in picioare nu statea singura. II era teama. Incet -incet, a recuperat. Iulia este o mama extrem de devotata, nu o lasa o clipa locului, toata familia o iubeste si o inconjoara cu multa afectiune.

Mergi la inceput

Hai ca am inteles,o sa fac rost de hainute pentru baiat de o prietena,ea spune ca are si incataminte dar intre timp i-am licitat ceva de incaltat de la bazar
Florina are nev de haine?

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Andreea, eu as avea niste haine pentru baiat. Pana saptamana viitoare as putea strange un pachet si daca vrei ne putem intalni sa ti-l dau sau sa il trimit cu posta, cum este mai usor pentru toata lumea.

Daca vrei sa il trimit cu posta, scrie-mi adresa lor.

Mergi la inceput

Anca, multumim tare mult.

Pentru Mikita(scuze ca ii zic in toate felurile, dar chiar raspunde la toate apelativele:) - Mikita are avea nevoie de gegutza, pantalonasi si ghetute de iarna. Pantalonasi pentru 80 de cm, geguta pentru 18-24m, iar la pantofiori-ghetute am sa o sun pe Iulia sa aflu ca nu stiu daca nu a mai crescut la piciorus.

Cricor, eu sunt din Bucuresti. Cum preferi tu- daca ti e usor sa ne vedem, vorbim. Daca preferi varianta cu Posta, iti dau adresa. eu strang mai multe la mine si cand vin saptamana viitoare la consult la pediatrie le dau. Cred ca luni sau marti vor veni, trebuie sa vb cu dl doctor cand este la spital....

Multumim tare.

Am si o veste mare: o familie inimoasa ne-a ajutat cu cumpararea biletelor de avion. Plecarea este pe 21 noiembrie intoarcerea pe 25.
Multumim din tot sufletul pentru tot ceea ce au facut pentru Florina, au fost alaturi de noi in momente extrem de grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI! pui mic si drag, multa sanatate, fericire si tot binele din lume!

Mergi la inceput