Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Saptamana viitoare marti vom avea reteta si vom putea sa comandam deja medicamentele.

Vin si cu vesti bune...Florina a luat 1 kg in greutate intr-o luna. Se vede ca ii prieste viata la ea acasa.

Mergi la inceput

Buna seara.

am fost prinsa cu unele probleme si nici PC-ul nu l-am deschis 4 zile. Dar revin.

Florina vine maine la Bucuresti. A racit iar. Curg ochisorii si sunt rosii. Sper sa nu fie mai mult de o raceala usoara si sa treaca cu tratamentul ce il va primi de la Dl Doctor.

Intram in febra alergaturii dupa medicamente. Maine vine si reteta in original, o scanez si o trimit unei cunostiinte in Munchen- Alina, Karina- multumim pentru implicare. Vom face comanda direct de la farmacia spitalului si costul va fi mult mai mic.

Acum trebuie sa strangem banutzii. Conform celor discutate, pretul este de 300 de euro. Ajutati-ne sa ii strangem!

Fiecare leu conteaza!

Va reamintesc conturile taticului Florinei- Petrica Ionel - Raiffeisen Bank Agentia Videle.

Cod Iban RO84 RZBR 0000 0600 0628 5839- cont in lei
Cod Iban RO70 RZBR 0000 0600 1348 4946- cont in euro
Cod SWIFT RZBR RO BU
Cod BIC 302355077 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Am vazut poze cu Florina ... o minune de copil ... dulce ... important este sa se faca bine ... ma bucur insa ca sunt persoane care se implica si asa Florina va avea tratamentul necesar ... trebuie ... iar daca fiecare leu poate insemna viata ei ... atunci haideti sa ne sacrificam putin timp si sa depunem chiar si un leu ...

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Ieri m-am vazut cu ele. Au venit la Bucuresti la consult. Au scapat de tratamentul cu aerosoli.

Am reusit sa traducem si actele din Munchen--cutremurator ce am citit in ele--insa sunt si vesti bune. Conform RMN-ului facut la capsor, nu sunt semne de lichid ori cheaguri de sange acumulate.

Intrucat in una din interventii s-a inlocuit valva mitrala, iar ea este in crestere, aceasta valva va trebui schimbata din nou pe masura ce ea se dezolvolta. Doctorii au dat ca si pronostic varsta de 7 ani, insa, asa cum bine se stie, fiecare organism este unic si se dezvolta, reactioneaza in modul sau.

Datorita perioadei indelungate de convalescenta si lupta intre viata si moarte(Florina a stat 3 saptamani sustinuta de ECMO-circulatie extracorporeala) - mica asa cum este- a dezvoltat o antipatie fata de tot ceea ce inseamna persoana cu stetoscop. Asa ca ieri la consult abia a stat. Dl Doctor are grija sa isi apropie copii...insa ea este asa panicata de toate prin cate a trecut incat se sperie tare mult. La 1 an si 8 luni intelege foarte multe.

Inainte de a pleca la operatie mergea singurica, acum face pasi marunti si cu teama. Ieri a lasat-o Iulia jos din brate si ea vrea sa faca pasi insa....cade. Si se ridica - Iulia iar o ia in brate, ea incepe sa planga ca vrea "jios"....si tot asa.

Nu am reusit sa strangem nimic pana azi, insa le multumesc fetelor care mi au scris in privat si care trimit colete cu hainute pentru Florina.

O prietena a mea le-a oferit ieri un aspirator si m-am bucurat tare pentru ca vor inapoia aspiratorul imprumutat.

Iulia este o femeie cu extrem de mult bun simt si ieri nu mi a spus de cate mai are nevoie - iar cand am fost la ei eu m=am gandit la detergent insa nu am luat. Acum au ramas si fara asa ceva. Ma gandesc oare cate lipsuri trebuie sa mai aiba?

Norocul este ca sunt oameni gospodari, au pasari, porci, vaca si de aici lapte, oua, carne. Sunt oameni simpli, muncitori si demni care sunt in stare sa faca orice pentru ca Florina sa fie bine si sa aiba parte de strictul necesar.

Paulici, multumesc pentru sustinerea ta. Asa cum bine spui- fiecare leu conteaza. Multumim din INIMA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sa vad ce strang si eu prin casa....si o sa-ti fac cat de curand un pachetel pt ei...
Voi pune si eu o mica suma de bani..si voi incerca sa fac cunoscut acest caz cutremurator...

ma rog la DD sa aibe grija de Florina si de familia ei

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Multumim, Camy !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Cami, multumesc pentru implicare.
Sper ca sa se mai opreasca din avalansa de intamplari negativve si sa apara soarele pe strada lor.

Azi dimineata m-a sunat Iulia ca este disperata ca s-a imbolnavit. Sinuzita. Puroi si dureri de cap infioratoare. I-am spus sa vina la Bucuresti la urgenta, insa nu are cu cine lasa copila. Nu stie nimeni sa ii faca testele si sa verifice masuratorile, sa dea doza de medicamente daca nu este ea. Sper sa se rezolve problema asta si sa ne concentram pe strangerea celor 300 de euro pentru medicamente.

In doua saptamani trebuie sa platim.

Magda, multumim pentru sustinerea ta permanenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Andreea,am 25 de pampersi-chilotel, nr 5. Crezi ca i-ar fi buni Florinei?

Mergi la inceput

Da, Alex_andra. Sunt buni; ea poarta 4, dar nu e bai. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

atunci cum facem? ne intalnim noi doua, sau ii trimit
Iuliei cu posta?

Mergi la inceput