Minunea de Florina are nevoie de noi

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Sunt cam tare obosita....dar nu pot sa adorm fara sa nu primesc telefonul de la Iulia in care sa imi spuna ca au aterizat.

La imbarcare au avut un pic de asteptat...pentru ca s-a dat telefon de confirmare din aeroport la spital pentru Florina. Cu toate ca au avut acord scris, au vrut si acord verbal.

Mergi la inceput

FLORINA ESTE ACASA.
zborul a decurs bine. La aterizare...a adormit:) draga de ea!

Vis implinit.

insa mergem mai departe. Maine este o noua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea Doamne ajuta si te rog sa ne ti la curent

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Andreea, cum s-au descurcat cu formularul la casa?

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Andreea ma bucur ca au ajuns cu bine acasa, le doresc din suflet sanatate multa

Rareselull meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

A fost si prima zi de lucru

Mergi la inceput

Magda, a ramas sa se informeze Iulia, dar eu o vad problema rezolvata.

Multumim Lavinia, si Andreiutul tau sa fie sanatos si sa bucure pe mami si pe tati...

Am vorbit cu Iulia azi:) mai mult vorbeam cand erau in Munchen....era multa zarva si se simtea ca sunt bine. Am vorbit si cu fratiorul Florinei....un baietel de 7 ani care m-a uimit cat a fost de respectuos la telefon.

Florina a mancat bine azi si era afara, la soare si la aer.

Abia astept sa vina ziua de marti sa le cunosc...

Mergi la inceput

Marti voi discuta cu Iulia si nevoile lor imediate in materie de medicamentatie, costurile acestora. De asemenea va voi tine la curent cu banii stransi pentru plata biletelor si cand va fi nevoie sa plece din nou la control.

Din ce discutam cu Iulia, vroia sa mearga la Tg Mures la consult.

Astept si actele medicale de la iesirea din spital si va voi scrie recomandarile si concluziile.
Din ce am discutat cu ea, Florina are nevoie de inca doua interventii chirurgicale.

Mi-a mai promis o poza cu Florina. O poza extrem de trista...o poza care a imortalizat-o si care o va marca tot restul vietii. Timp de 3 saptamani a trait cu acea poza in care Florina nu misca, era hranita prin aparate, respira prin aparate, iar ea nu isi recunostea copilul. Sunt amintiri dureroase, poate cele mai dureroase stari pe care le poate trai o mamica- sa isi vada copilul zbatandu se pentru a supravietui. Imi doresc ca Iulia sa aiba parte de consiliere psihologica pentru a fi functionala si prezenta pentru copii ei, pentru Florina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Andreea, ne bucuram ca fetele sunt bine si ca ai ramas in continuare alaturi de ele, ajutandu-le in lupta pe care o mai au inca de dus o vreme de aici inainte!

Ultima suta de metri...

Mergi la inceput

Am fost, sunt si voi fi alaturi de ele.

Florina are nevoie de noi....Prin faptul ca a revenit acasa, nu inseamna ca problemele s-au rezolvat.
Magda, stii si tu, afectiunile acestea nu te lasa sa dormi linistita. O stiu si eu, trebuie sa fii tot timpul in alerta. Viata ti se schimba. Totul graviteaza in jurul copilului si pentru a-i fi lui bine.
Florina trebuie monitorizata. Florina trebuie consultata.Aparatul pe care l-au primit masoara timpul de coagulare si in functie de acesta, se vor doza medicamentele.
Minunea de copil trebuie sa treaca din nou, prin interventii chirurgicale. Iulia trebuie sa mearga din nou la Centrul de Cardiologie din Munchen, acolo unde a stat 4 luni.

Soli, Magda, Lavinia, Anca, Karina, Alina va multumesc pentru ce ati facut pentru ele.

Nu am primit inca extrasul de cont(tatal Florinei a fost la banca, insa nu a aajuns la scoala din sat pentru a mi-l trimite).

Se stransesera 110 euro si 440 ron pana joi, ora 11. voi face confirmari luni si o voi ruga pe Iulia sa faca un abonament de internet banking pentru a ne fi mai usor.

Fetele de la bazar....astept cam in doua saptamani un pachet cu produse pe care le voi pune pentru Florina.

Ma bucur ca am avut si am ocazia sa le fiu alaturi.

Va multumesc voua, fetelor de aici pentru sustinerea voastra...fara de care nu am fi reusit atatea.

Mergi la inceput

Fetelor, stiu ca suna aiurea....dar in discutia de azi cu Iulia am inteles ca are nevoie de un cantar pentru Florina.
Are cineva posibilitatea de a ne ajuta cu un cantar pentru copil? Nu de bebelus, un cantar normal. Florina sta in picioare,daca este un pic sprijinita.

Pana acum o cantarea in sacosa....

Mergi la inceput